Dodaj do ulubionych

Ile zarabia władza? Ciągle się słyszy że mało.

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 11:16
Chciałem poznać ich zarobki i co oni tak naprawde dla nas robią. Ponadto
chciałbym poznać jaką część budrzetu Częstochowy idzie na zarobki, a jaka na
cele właściwe tj. szkoły, ulice (procentowo). Z góry dziękuję za kompetentne
odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: junior Pierwsza 5-tka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 12:30
      PIERWSZA 5-tka NAJLEPIEJ ZARABIAJĄCYCH SAMORZĄDOWCÓW W CZĘSTOCHOWSKIM

1. Prezydent Częstochowy Tadeusz Wrona – 11008 zł
      2. Wójt Gminy Kłomnice Adam Zając – 9174 zł
      3. Starosta Powiatu Częstochowskiego Mieczysław Chudzik – 9114 zł
      4. Wójt Gminy Konopiska Jerzy Socha – 8777,80 zł
      5. Wójt Gminy Mykanów Krzysztof Smela – 8651,80 zł
      • Gość: ? Ok, ale co oni robią takiego, co by ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 13:08
        Ok, ale co oni robią takiego, co by przekładało się na tak wysoką wypłate?
        • Gość: ? Bo samo w sobie, że trwają to mnie nie przekonuje. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 13:15
          Reprezentować Czwy raczej nie reprezentują i okolic. Wystarczy spojrzeć na
          dziadostwo jakie jest na trawnikach, fuszerke na drogach, przetargi które są
          unieważniane i wiele innych aspektów, do których brak już mi słów?
        • Gość: junior Re: Ok, ale co oni robią takiego, co by ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 13:31
          Najlepiej porównaj budżety 2006: Prezydent Wrona zarządza bużetem 592 740 538
          zł, drugi na liscie Adam Zając wójt Kłomnic budżetem 24 851 642 zł, starosta
          Chudzik zarządza powiatem ziemskim o budżecie 46 117 925 zł, czwarty Jerzy Socha
          z Konopisk to wójt gminy o budżecie 19 555 908 zł, piaty na liście Krzysztof
          Smela z Mykanowa kieruje gminą o budżecie 23 361 554 zł...
    • Gość: xxx Re: Ile zarabia władza? Ciągle się słyszy że mało IP: 213.199.204.* 09.04.06, 14:30
      wszystko ok ale to sa kwoty brutto i wcale neijest to duzo jak na
      prezydenta !!! sam bym nie chcial, jest caly czas na swieczniku za takie
      drobne !!!!
      • Gość: :) Re: Ile zarabia władza? Ciągle się słyszy że mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 19:41
        Zgadza się, każdy cwaniak, a sam nie wystartuje w wyborach żeby pokazać
        wszystkim jak się rządzi.
        Dodam że obojętne czego ktoś nie zrobi czy zrobi to i tak jest "złodziejem" itp
        itd :) i sam za żadne pieniądze nie chciałbym być u włądzy, bo po co za takie
        drobne?
        • Gość: Iwan Re: Ile zarabia władza? Ciągle się słyszy że mało IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.06, 19:45
          Mylisz się , ja chciałbym być u władzy za takie pieniądze.
          Ale Prezydent wszedł za pieniądze solidarności do władzy, nie za swoje.
          I teraz też wykorzystuje budżet miasta na kampanie.
    • Gość: lubliniczanin A u nas, w Lublińcu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 14:45
      Gość portalu: ? napisał(a):
      > chciałbym poznać jaką część budrzetu Częstochowy idzie na zarobki

W Częstochowie macie jeszcze budrzet? Bo, u nas, w Lublińcu mamy już budżet!
      • Gość: wxb Re: A u nas, w Lublińcu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 15:50
        Brawo. Należy tępić nieuków.
        • Gość: olo zarabiać tyle co wójt Kłomnic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.06, 23:23
          A ja bym chciał być wójtem Kłomnic - ten Zając zarabia tyle co Wronam a
          popatrzcie jakie budżety, jaka odpowiedzialność. Kasa jest, a się leży - w
          Kłomnicach to jest życie...
          • Gość: kłomniczanin Re: zarabiać tyle co wójt Kłomnic IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.06, 17:24
            łatwo mówić... przyjedźcie do Kłomnic i pobądźcie wójtem.Psy tu na Was będą ujadać
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka