Gość: justyna IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 28.04.06, 00:15 Mam pytanko ! Czy zna ktos może jakiegos "normalnego" projektanta wnętrz z madrymi pomysłami,który cos doradzi?Ktoś godny polecenia??? Jeśli ktoś zna to poleććie mi kogoś! dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adam Re: projektant wnętrz ! IP: 80.54.168.* 28.04.06, 08:17 witam nie wiem jakiego szukasz projektanta czy tylko do pomocy w wyborze kolorów scian czy kompleksowo, ale mozesz sprobowac w castoramie. tam chyba dwa razy w tyg udziela porad pani. w castoramie robi to za free ale mozna tez z nia sie dogadac prywatnie coby wzieła takie zlecenie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: projektant wnętrz ! 28.04.06, 08:28 mam kogoś takiego, ale z tego co wiem terminy ma dość zajęte,jesli nie jest to nic pilnego (ten Twój projekt) to napisz do mnie na babeczkaa@gazeta.pl Osoba, która Ci polece jest sprawdzona i godna polecenia,pozdrawiam B. Odpowiedz Link Zgłoś
babeczkaa Re: projektant wnętrz ! 28.04.06, 14:00 a Ty chcesz kogoś z Bielska czy z Czestochowy? (patrząc na Twoje IP) :) Odpowiedz Link Zgłoś