Gość: Monika IP: 80.54.168.* 28.04.06, 11:08 Czy kto moze zna lekarza ktory podsteplowuje ksiazeczki sanepidowskie? Jak cos to prosze o namiary! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zz Re: Ksiazeczka sanepidowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 22:20 takiego lekarza znajdziesz w kazdej przychodni no i musisz zaplacic 30 zl chyba ze studiujesz, wtedy w przychodni przy bibliotece naprzeciwko politechniki podbija Ci za friko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gusia Re: Ksiazeczka sanepidowska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.06, 15:38 Książeczkę sanepidowską, jak nazwa wskazuje powinno się podbić w sanepidzie, ul. Wilsona 6, po zrobieniu badań na nosicielstwo. Bez badań nikt Ci jej nie podstępluje, musisz mieć wyniki. Kup pojemnik w aptece i szoruj rano do laboratorium. Wymagane są 3 próbki, koszt coś około 80 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Ksiazeczka sanepidowska IP: 80.54.168.* 29.04.06, 15:45 No ok,ale czy jak mam juz ksiazeczke i tylko skonczyla mi sie jej waznosc to czy tez musze isc z pojemniczkami? Bo slyszalam ze to tylko lekarz potrzebny! Odpowiedz Link Zgłoś
joanna9920 Re: Ksiazeczka sanepidowska 29.04.06, 15:47 mnie podbił lekarz w przychodni.badania robiłam trochę wcześniej z innego powodu i były jeszcze aktualne.szoruj do rodzinnego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ankade Re: Ksiazeczka sanepidowska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.04.06, 18:23 Jeśli masz już książeczkę to podbić Ci ją musi lekarz pracy a nie rodzinny. Taki wpis nie jest honorowany. Odpowiedz Link Zgłoś