Gość: manio IP: 195.116.1.* 28.04.06, 13:09 mam okazje zaczać prace w CSR firmie współpracującą z trw (pracuje sie defacto w trw na rolniczej) na kontroli jakości, za 6 zl na godzine, sie naczytalem opinii i nie wiem co zrobić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: ostatni raz TRW IP: *.hcz.com.pl 28.04.06, 14:07 jak masz możliwość pracować to nawet się nie zastanawiaj, każdy ma własne zdanie i od każdego usłyszysz inną wersję.Przekonaj się sam , może tobie będzie tam odpowiadać i nie słuchaj obrażonych na firmę pracowników którzy stracili pracę lub są na wylocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: manio Re: ostatni raz TRW IP: 195.116.1.* 28.04.06, 14:12 dzieki za normalna odpowiedz, szacunek! dylemat mam na stazu jestem w zawodzie w sumie za 450 pln, ale leze palnikiem. tam za 900 trzeba bede za...dalal jak samochodzik w systemie brygadowym. chyba rzuce moneta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: ostatni raz TRW IP: 195.116.125.* 28.04.06, 14:45 a co to za zawod, ze sie lezy do gory palnikiem ? spawacz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 12.12m Re: ostatni raz TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 23:22 spróbuj jak masz mozliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin_r Re: ostatni raz TRW IP: *.21.pl / *.21.pl 29.04.06, 15:09 Powiem Ci z własnego doświadczenia, że im czym dłużej "leżysz palnikiem" tym bardziej sie rozleniwisz i jak pójdziesz do "prawdziwej" pracy to może Tobą wstrząsnąć. Na dodatek po takim stażu się rozbestwisz i będziesz myślał w stylu "czy się stoi, czy się leży...". Dla mnie staż był jałmużną i dlatego wolałem normalną pracę. Bierz i się nie zastanawiaj, żałować na pewno nie będziesz a być może będzie Ci dane zarobić więcej, na lepszym stanowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: ostatni raz TRW IP: 80.53.75.* 29.04.06, 10:27 W CRS się nie narobisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: ostatni raz TRW IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 01.05.06, 11:10 A co to za firma CRS? I jak to działa w TRW? Napiszcie coś więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzący Re: ostatni raz TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 20:38 Narobić się na pewno nie narobisz, jest to niby kontrola ale pojedyńczych komponentów nie całych podzespołów, praca wprost śmieszna tyle że trzeba nieraz stać 8 godzinek ale dla zwykłego pracownika TRW jest to śmieszna praca. Do normalnej kontroli cię nie dopuszczą, zapomnij. Praca jest banalnie prosta nawet przedszkolak potrafił by ją wykonywać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiedzacy 2 Re: ostatni raz TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:52 Prosta ale odpowiedzialna, ostatnio inna wspolpracujaca z TRW firma Exact sobie nie poradzila i sie rozstala z TRW. Warto spróbować popracować, zawsze można coś zobaczyć i poznać ludzi, a to jest najważniejsze w szukaniu pracy. Jak się pokażesz z dobrej strony to zawsze jest możliwość, że Cie ktoś zauważy. pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: ostatni raz TRW IP: *.akom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 21:09 a czy ktos mi może powoiedziec na czym polega ta praca w CSR! to jest na podobnej zasadzie co w exacsyatem ??? że jeśli jest praca to wtedy dzwonia??? i jak by ktoś miał to prosze podać namiary na ta firme! z góry dziekuje i pozdrazwiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maniek Re: ostatni raz TRW IP: *.intersat.net.pl 24.07.06, 18:29 www.crspolska.pl - praca jak w exact tylko na gorszych warunkach. Odpowiedz Link Zgłoś