Dodaj do ulubionych

ostatni raz TRW

IP: 195.116.1.* 28.04.06, 13:09
mam okazje zaczać prace w CSR firmie współpracującą z trw (pracuje sie
defacto w trw na rolniczej) na kontroli jakości, za 6 zl na godzine, sie
naczytalem opinii i nie wiem co zrobić
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: ostatni raz TRW IP: *.hcz.com.pl 28.04.06, 14:07
      jak masz możliwość pracować to nawet się nie zastanawiaj, każdy ma własne zdanie
      i od każdego usłyszysz inną wersję.Przekonaj się sam , może tobie będzie tam
      odpowiadać i nie słuchaj obrażonych na firmę pracowników którzy stracili pracę
      lub są na wylocie.
      • Gość: manio Re: ostatni raz TRW IP: 195.116.1.* 28.04.06, 14:12
        dzieki za normalna odpowiedz, szacunek! dylemat mam na stazu jestem w zawodzie
        w sumie za 450 pln, ale leze palnikiem. tam za 900 trzeba bede za...dalal jak
        samochodzik w systemie brygadowym. chyba rzuce moneta...
        • Gość: ja Re: ostatni raz TRW IP: 195.116.125.* 28.04.06, 14:45
          a co to za zawod, ze sie lezy do gory palnikiem ?
          spawacz ?
          • Gość: 12.12m Re: ostatni raz TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.04.06, 23:22
            spróbuj jak masz mozliwosc
        • Gość: marcin_r Re: ostatni raz TRW IP: *.21.pl / *.21.pl 29.04.06, 15:09
          Powiem Ci z własnego doświadczenia, że im czym dłużej "leżysz palnikiem" tym
          bardziej sie rozleniwisz i jak pójdziesz do "prawdziwej" pracy to może Tobą
          wstrząsnąć. Na dodatek po takim stażu się rozbestwisz i będziesz myślał w stylu
          "czy się stoi, czy się leży...". Dla mnie staż był jałmużną i dlatego wolałem
          normalną pracę. Bierz i się nie zastanawiaj, żałować na pewno nie będziesz a być
          może będzie Ci dane zarobić więcej, na lepszym stanowisku.
    • Gość: Arek Re: ostatni raz TRW IP: 80.53.75.* 29.04.06, 10:27
      W CRS się nie narobisz
      • Gość: ciekawy Re: ostatni raz TRW IP: *.inds.pl / 87.239.176.* 01.05.06, 11:10
        A co to za firma CRS? I jak to działa w TRW? Napiszcie coś więcej.
    • Gość: wiedzący Re: ostatni raz TRW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.05.06, 20:38
      Narobić się na pewno nie narobisz, jest to niby kontrola ale pojedyńczych komponentów nie całych podzespołów, praca wprost śmieszna tyle że trzeba nieraz stać 8 godzinek ale dla zwykłego pracownika TRW jest to śmieszna praca. Do normalnej kontroli cię nie dopuszczą, zapomnij.

Praca jest banalnie prosta nawet przedszkolak potrafił by ją wykonywać
      • Gość: wiedzacy 2 Re: ostatni raz TRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 19:52
        Prosta ale odpowiedzialna, ostatnio inna wspolpracujaca z TRW firma Exact sobie
        nie poradzila i sie rozstala z TRW.
        Warto spróbować popracować, zawsze można coś zobaczyć i poznać ludzi, a to jest
        najważniejsze w szukaniu pracy.
        Jak się pokażesz z dobrej strony to zawsze jest możliwość, że Cie ktoś zauważy.
        pozdrawiam,
    • Gość: gosc Re: ostatni raz TRW IP: *.akom.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.05.06, 21:09
      a czy ktos mi może powoiedziec na czym polega ta praca w CSR! to jest na
      podobnej zasadzie co w exacsyatem ??? że jeśli jest praca to wtedy dzwonia??? i
      jak by ktoś miał to prosze podać namiary na ta firme! z góry dziekuje i
      pozdrazwiam!
      • Gość: Maniek Re: ostatni raz TRW IP: *.intersat.net.pl 24.07.06, 18:29
        www.crspolska.pl - praca jak w exact tylko na gorszych warunkach.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka