Gość: ZHP IP: 217.96.15.* 29.04.06, 13:35 Poznałem tam pełno osób i miło wspominam te znajomości... czy jest ktoś jeszcze kto w latach '95/'97 był na obozie?.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Monika Re: Kokotek IP: 195.116.125.* 29.04.06, 13:48 Ja byłam :) Ale nie pamietam czy akurat w tych latach. To bylo w 6 i 7 klasie SP a teraz jestem na 5 roku studiów. Ale też miło wposminam :-) Ja byłam w obozie w lesie (poza całym obozowiskiem) pamietam druha Bartka, Kajtka i Anie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZHP Re: Kokotek IP: 217.96.15.* 05.05.06, 20:50 Dh Ania ładnie śpiewała, a Kajtek wraz z bratem Bartkiem B. sumienni goście, Ja pomiętam jeszcze Ciufę i festiwal Koko'9_ kiedyś nawet na nim śpiewałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druh Re: Kokotek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 23:21 ja tez tam jezdzilem kilka lat z rzedu:) fajnie bylo... menażki, Pani Marysia ze stołówki, festiwal CoCo :) dla mnie bomba:) ciekawe czy obozy odbywaja sie tam dalej? i czy jezdzi wciąż ta sama ekipa? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: druh Re: Kokotek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 23:30 a jak to czytają to pozdrawiam: Anię, Kajtka, Bartka ( i ich zacnego ojca :), druha Krupskiego, Krokodyla, druhnę Olę oraz wszytkich innych niewymienionych przeze mnie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: an Re: Kokotek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:30 nie umiesz liczyc? na 5 roku studiow?hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;] Re: Kokotek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.05.06, 22:35 radzę zastanowić się kto tu tak naprawdę nie umie liczyć, hahaha :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zóh Re: Kokotek IP: *.sanetja.pl 06.05.06, 00:12 Byłem w Kokotku trochę wcześniej, chyba w 1968 r. Też wspominam... Żeby było łatwiej wspominać: www.harcerz.bmk.net.pl/kokotek1/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Kokotek IP: *.brama.prenet.pl 06.05.06, 18:47 ja bylam w 99 albo 2000... nie pamietam ;) ale tez bylo fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZHP Re: Kokotek IP: 217.96.15.* 06.05.06, 21:07 i to mycie po sobie w tych korytach za kuchnią... To właśnie w kokotku zjadałem największe ilośći dżemu truskawkowego w swoim życiu, bo zawsze stał na stolikach pod wiatą (oprócz dyskotek) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Kokotek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:39 i tańczyły w nim osy:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Kokotek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 11:43 a do obiadu był zawsze kompot " leśnik-obleśnik" było super!!! Odpowiedz Link Zgłoś
segel Re: Kokotek 07.05.06, 15:31 1978 rok - było świetnie. Obóz położony w lesie, namioty pomiędzy drzewami, ustawione tak, żeby się wpasowały między drzewa. Prawdziwki rosnące pod podłogami namiotów i posiłki pod wiatą, na świeżym powietrzu, radiostacja SP9ZAK i młodość - 18 lat nie ma się zawsze, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Kokotek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.06, 10:31 aż mi się łezka w oku zakręciła ;( szkoda, że już tam nie pojadę... Byłam na obozach 5 lat pod rząd od 1996 roku, zawsze na pierwszym turnusie. Z kadrą zaprzyjaźniłam się do tego stopnia, że przez kilka kolejnych lat regularnie się spotykaliśmy - nie ze wszystkimi oczywiście - a z jedną osobą do tej pory utrzymuję kontakt - Pozdrawiam Cię Mariuszku vel. Ciufa :) Szkoda tylko, że z Krokodylem zerwał się kontakt, ale mimo wszystko dotarły do mnie dobre wieści... wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia :) Odpowiedz Link Zgłoś