IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 09:07
czy ktos sie orientuje czy w Czestochowie jest jakies studium czy cos takiego
na ratownika medycznego ?
a jak nie ma to gdzie sa ? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: tyzio Re: ratownik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.04.06, 09:16
      jest. www.lo3msz.czest.pl
      • Gość: a.w Re: ratownik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 09:34
        dzieki, moze jeszcze gdzie indziej ?
        • Gość: Kasiaaa Re: ratownik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 10:25
          Na ul.Ogrodowej w WSHIT.Zajecia odbywaja sie wieczorowo.Tzn.najwczesniej od
          14.30.
          • Gość: a.w Re: ratownik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 12:18
            ja chodze do wshit i nie slyszalam nic o jakis kursach ani nic :/
            • basiorra Re: ratownik 30.04.06, 18:38
              to żaden kurs, tylko normalny kierunek... Chodzi o ratownika MEDYCZNEGO, którym nie staniesz się po zwykłym kursie pierwszej pomocy.
              • Gość: a.w Re: ratownik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 22:14
                ja wiem. Ja studiuje w WSHiT i tam nie ma kierunka ratownika medycznego.
                • Gość: Kasiaaa Re: ratownik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.04.06, 22:26
                  Jest!!!Wiem bo sie ucze na tym kierunku :)))
                  Dokladniej jest to Policealne studium ratownictwa medycznego.Trwa 2
                  lata.Rektorem jest rowniez p.Gworys.
                  Pozdrawiam
                  • Gość: a.w. Re: ratownik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 09:48
                    aha :> ja tez sie ucze ale na turystyce :) hehe i jak jest ? kiedy sa te
                    zajecia ? i ile kaski ? :)
                    • Gość: Kasiaaa Re: ratownik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 10:09
                      Zajecia odbywaja sie od poniedzialku do piatku.W godzinach od 14.30
                      (najwczesniej) do 19.00(najpozniej).Jest bardzo sympatycznie.Jezeli komos
                      podoba sie konkretnie ten kierunek to polecam.A kosztuje smieszne pieniadze bo
                      100zl miesiecznie.
                      • Gość: a,w Re: ratownik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.05.06, 12:56
                        a ja mam od poniedzialku do piatku normalne zajecia :(
                        • Gość: (gość portalu) Re: ratownik IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.06, 10:36
                          :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka