Dodaj do ulubionych

uwaga na wirusy interntowe

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 12:00
Uwaga - są rozsyłane wirusy poprzez komunikator gg. Wirusy te przechodzą
pomimo wszelkich zabezpieczeń.
Obserwuj wątek
    • Gość: piksel Re: uwaga na wirusy interntowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 14:48
      ja juz raz zlapalm wirusa przea gg, musialam formatowac dysk
      • Gość: WEGier Re: uwaga na wirusy interntowe IP: *.net.pl / *.net.pl 09.05.06, 15:16
        wystarczy nie klikać na linki od nieznajomych :) Przez samo GG nic się nie
        przedostanie
        • Gość: piotrek Re: uwaga na wirusy interntowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 16:07
          a widzisz, wlasnie nie. kiedys byla dziura w gadu, ktora pozwalala na zdalne otworzenie linka w rozmowie bez klikania. poszukaj gdzies na googlach to moze znajdziesz. ja czytalem na www.hacking.pl i moze tam jeszcze bedzie ten artykul.
          Pozdro
        • Gość: Lesio Re: uwaga na wirusy interntowe IP: *.org / *.org 09.05.06, 17:11
          Zycze im powodzenia. Kadu & Linux :]
    • Gość: virus Re: uwaga na wirusy interntowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 19:06
      mam NOD 32 i nic mi się jeszcze nie przedostało:)
      • Gość: Lesio Re: uwaga na wirusy interntowe IP: *.org / *.org 09.05.06, 20:04
        de.fishki.net/mypics/2/podborka_34.jpg <
    • Gość: Misiek Re: uwaga na wirusy interntowe IP: *.itcomp.pl / *.itcomp.pl 09.05.06, 19:25
      Linux i Kadu górą!!
      Windy się chowają
    • Gość: marcin_r Re: uwaga na wirusy interntowe IP: *.21.pl / *.21.pl 09.05.06, 19:37
      Używam głowy i tlena - www.tlen.pl :)
    • dudi_82 Re: uwaga na wirusy interntowe 09.05.06, 19:56
      Wystarczy antywirus zwany Chuck Norris i wszystkie wirusy wylatują z kompa
      kopnięte z półobrotu.

Jola, skoro wirusy te pokonują wszystkie zabezpieczenia, to jaki był cel Twojego
      ostrzeżenia?
    • Gość: SS Re: uwaga na wirusy interntowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 20:11
      Ja mam kompa za 8000 zł i wirusów się nie boje tża mieci kase ,a nie dziadostwo
      i strach o kompa.
      • Gość: marcin_r Re: uwaga na wirusy interntowe IP: *.21.pl / *.21.pl 09.05.06, 20:36
        Ja mam za 1700 (same pudło bez monitora i innych pierdółek) i też nie mam
        problemów. Wnioski wyciągnij sam Szerloku.
        • Gość: WEGier Re: uwaga na wirusy interntowe IP: *.net.pl / *.net.pl 10.05.06, 09:51
          HAHAHAHHAHAHAHA SS głąbie HAHAHAHAHA ale się uśmiałem. "MAM KOMPA ZA 8000 TO
          SIĘ WIRUSÓW NIE BOJE" HAHAHAHAHA weź wyjdz dziecko.

Ale się uśmiałem :)))) oj rany rany, jakie dziecko neostrady :) Rodzice zrobili
          błąd podłączając cie do sieci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka