Dodaj do ulubionych

Kiedy koniec remontu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 13:44
Hej

Kiedy bedzie koniec remontu stacji metra kolo parkow jasnogorskich? Jak bylam
2 lata temu z pielgrzymka to podobno konczyli, a teraz ponoc nic sie nie
dzieje. Otworz juz na wizyte papieza?
Obserwuj wątek
    • Gość: C Re: Kiedy koniec remontu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.05.06, 17:48
      DZieki kolezanko z Warszawy za poprawienie humoru , a stacje metra ukończom
      wtedy gdy zaczna budowac metro w częstochowie
      • yanoooosh Re: Kiedy koniec remontu 11.05.06, 23:17
        Chyba w watykanie bylas a nie kolo jasnej gory bo jak tu mieszkam 20 lat zadnego metra nie widzielem(oprocz krawieckiego)
        • yanoooosh Re: Kiedy koniec remontu 11.05.06, 23:19
          AAAAAAA chyba wiem o co jej chodzi ostatnio u nas robili kible pod przejsciem z aleji hehe moze to mialo byc to metro fakt pod ziemia ale okazalo sie , ze kibel to gowniany interes i zamkneli ale to nie metro hehe
    • Gość: zzz Re: Kiedy koniec remontu IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 12.05.06, 08:10
      A moze kolezance chodzi o muzemu gornictwa gdzie sa tunele i wagoniki w parku
      pod jasna gora ?? Ale nie wiem kiedy to skoncza remontowac - chyba nigdy.
      • Gość: xx Re: Kiedy koniec remontu IP: *.icis.pcz.pl 12.05.06, 09:23
        Musze Cie zmartwic :))

Roboty ida sprawnie i wkrotce bedziemy mogli zwiedzac Muzeum Gornictwa pod
        ziemia - w roku 2007 powinno to byc juz mozliwe.
        To bedzie spora atrakcja - dla mieszkancow i dla gosci.
      • Gość: Ania Wa-wa Re: Kiedy koniec remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 10:00
        No ladnie. Naprawde bedzie muzeum gdzie mozna jezdzic pod ziemia? Naprawde ta
        stacja na koncu alej to nie jest metro? A ten co mi o metrze mowil mnie widze
        oszukal i wykorzystal. A tak mu dobrze z oczu patrzylo i kasiadz mi mowil to samo.

Pozdrawiam Czestochowianow
        • Gość: dsf Re: Kiedy koniec remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 14:10
          Czestochowianów... hehe nic dziwnego, że przejście podziemnie pomyliłas z metrem
    • Gość: TTT Re: Kiedy koniec remontu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:54
      dobre, nasze zamkniete podziemie metrem :)dziewczyno to tylko Czestochowa nie
      watykan :)
      • Gość: xx Re: Kiedy koniec remontu IP: *.icis.pcz.pl 12.05.06, 20:57
        Dziewczyna co innego miala na mysli :))

Chodzilo jej o betonowa konstrukcje wejscia do podziemnej kopalni pod Jasna
        Gora. Wyglada intrygujaco.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka