Dodaj do ulubionych

kurs tanca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:25
szukam kursu tanca dla mlodych-kto,gdzie i za ile?
Obserwuj wątek
    • Gość: emil Re: kurs tanca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:41
      dołanczam się do wątku, także jestem ciekaw gdzie dobrze i w miarę tanio uczą
      tańca
    • Gość: zzzz Re: kurs tanca IP: *.parkitka.prenet.pl 12.05.06, 16:44
      U Warskich, w soboty od 9.30 - 11.45 ,200 pln za kurs, czyli 7 takich lekcji.
      ale teraz jest juz ostatni wiec nie zalapiesz sie. no chyba ze od wrzesnia :)
      • Gość: mati Re: kurs tanca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:30
        Swego czasu organizowane były "U Warskich" kursy w poniedziałek i wtorek . Były
        to kursy miesieczne (4 tygodnie) za 160 zeta.
        • Gość: marta Re: kurs tanca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:09
          u Dobrowolskich 70PLN od osoby za miesiąc - zajęcia 2 razy w tygodniu. Polecam
          bo jest super
          • Gość: mati Re: kurs tanca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 22:53
            no to w porównaniu z warskimi taniocha :)
            • Gość: domino Re: kurs tanca IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 23:00
              Ja też chcę wiedzieć bo mam 2 wesela w tym roku i chociaż jakieś podstawy chcę
              opanować :)
              • Gość: Anna Re: kurs tanca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 08:08
                Tylko Dobrowolscy- jest super, cena jak podała poprzedniczka
                • Gość: bingo Re: kurs tanca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 08:15
                  a nanmiar na Dobrowlskich to jakis jest;
                  prosze o telefon
                  • Gość: iwka Re: kurs tanca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 08:59
                    telefon moge zalatwic ale dopiero jutro.ja taz chodze na ten kurs i jest
                    super.jest bardzo duzo chetnych i trzeba sie wczesniej zapisac.z tego co
                    slyszalam to nawy kurs rozpocznie sie od czerwca-2 razy w tygodniu po
                    godzinie.polecam,jest bardzo milo
                    • Gość: mati Re: kurs tanca IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.06, 18:04
                      jeśli mogłą by koleżanka zapytać sie czy są jeszcze wolne miejsca to byli byśmy
                      dzwięczni :)
                  • Gość: marta Re: kurs tanca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 17:56
                    www.dobrowolscytaniec.pl/
                  • Gość: Ola Re: kurs tanca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:48
                    www.dobrowolscytaniec.pl tam wszyyyystko pisze
            • Gość: Polo Re: kurs tanca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:54
              Gość portalu: mati napisał(a):

> no to w porównaniu z warskimi taniocha :)

no nie sadze...policz sobie 21 godz tanca u Warskich,a 6 godz u
              Dobrowolskich!!!!! nie wychodzi tak tanio!!!!
    • Gość: tancerkaaa Re: kurs tanca IP: 80.54.168.* 13.05.06, 13:29
      wejdz na ta strone...moze cie zainteresuje, ja znam tych ludzi i musze
      przyznac,ze znaja sie na rzeczy...chodzilam do nich kiedys na kursy jka jeszcze
      uczyli w innej szkole..teraz otwieraja wlasna i zamierzam dalej u nich uczyc
      sie tanczyc..pozdrawiam --> www.rosalatina.int.pl
    • Gość: upupup Re: kurs tanca IP: 80.54.168.* 17.05.06, 13:36
      upupupupupupupu
      • Gość: As Re: kurs tanca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 20:38
        Ja chodze do p. Rajmunda Ociepy przy ul. Broniewskiego 3 w spółdzielni,koszt
        kursu 130zł ,8 zajec, po 2 h zegarowe.Jezeli godziny komus nie odpowiadaja to
        sie dopasuje indywidualnie,a jak pytałam sie u Dobrowolskich,to jak komus nie
        pasuje w danym dniu przyjsc to przepada,a tam nie!!!polecam
        • Gość: Paolo Re: kurs tanca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:55
          gowno prawda!!! u Dobrowolskich nie przepada!! umawiasz sie z nimi, z
          edolaczysz na 1 zajecia do innej grupy i nadrobisz...nie opowiadaj glupot koles
          bo robisz sobie reklame ich kosztem!!!
    • bluebebe Re: kurs tanca 20.05.06, 21:41
      zależy jakiego tańca, jeśli salsy to kliknij
      tutaj
      • Gość: Rosa Latino Re: kurs tanca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:56
        wiesniaki z Rosa Latino, ktorzy uczyli sie u Jarosików i wielkich tancerzy
        udaja sie odezwali...błehehehe
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka