Gość: emilia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:25 szukam kursu tanca dla mlodych-kto,gdzie i za ile? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emil Re: kurs tanca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 16:41 dołanczam się do wątku, także jestem ciekaw gdzie dobrze i w miarę tanio uczą tańca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zzzz Re: kurs tanca IP: *.parkitka.prenet.pl 12.05.06, 16:44 U Warskich, w soboty od 9.30 - 11.45 ,200 pln za kurs, czyli 7 takich lekcji. ale teraz jest juz ostatni wiec nie zalapiesz sie. no chyba ze od wrzesnia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: kurs tanca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 17:30 Swego czasu organizowane były "U Warskich" kursy w poniedziałek i wtorek . Były to kursy miesieczne (4 tygodnie) za 160 zeta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: kurs tanca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 20:09 u Dobrowolskich 70PLN od osoby za miesiąc - zajęcia 2 razy w tygodniu. Polecam bo jest super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: kurs tanca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 22:53 no to w porównaniu z warskimi taniocha :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domino Re: kurs tanca IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.06, 23:00 Ja też chcę wiedzieć bo mam 2 wesela w tym roku i chociaż jakieś podstawy chcę opanować :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: kurs tanca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 08:08 Tylko Dobrowolscy- jest super, cena jak podała poprzedniczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: kurs tanca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 08:15 a nanmiar na Dobrowlskich to jakis jest; prosze o telefon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwka Re: kurs tanca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 08:59 telefon moge zalatwic ale dopiero jutro.ja taz chodze na ten kurs i jest super.jest bardzo duzo chetnych i trzeba sie wczesniej zapisac.z tego co slyszalam to nawy kurs rozpocznie sie od czerwca-2 razy w tygodniu po godzinie.polecam,jest bardzo milo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: kurs tanca IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 13.05.06, 18:04 jeśli mogłą by koleżanka zapytać sie czy są jeszcze wolne miejsca to byli byśmy dzwięczni :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: kurs tanca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.05.06, 17:56 www.dobrowolscytaniec.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: kurs tanca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:48 www.dobrowolscytaniec.pl tam wszyyyystko pisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polo Re: kurs tanca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:54 Gość portalu: mati napisał(a): > no to w porównaniu z warskimi taniocha :) no nie sadze...policz sobie 21 godz tanca u Warskich,a 6 godz u Dobrowolskich!!!!! nie wychodzi tak tanio!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tancerkaaa Re: kurs tanca IP: 80.54.168.* 13.05.06, 13:29 wejdz na ta strone...moze cie zainteresuje, ja znam tych ludzi i musze przyznac,ze znaja sie na rzeczy...chodzilam do nich kiedys na kursy jka jeszcze uczyli w innej szkole..teraz otwieraja wlasna i zamierzam dalej u nich uczyc sie tanczyc..pozdrawiam --> www.rosalatina.int.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: As Re: kurs tanca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 20:38 Ja chodze do p. Rajmunda Ociepy przy ul. Broniewskiego 3 w spółdzielni,koszt kursu 130zł ,8 zajec, po 2 h zegarowe.Jezeli godziny komus nie odpowiadaja to sie dopasuje indywidualnie,a jak pytałam sie u Dobrowolskich,to jak komus nie pasuje w danym dniu przyjsc to przepada,a tam nie!!!polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo Re: kurs tanca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:55 gowno prawda!!! u Dobrowolskich nie przepada!! umawiasz sie z nimi, z edolaczysz na 1 zajecia do innej grupy i nadrobisz...nie opowiadaj glupot koles bo robisz sobie reklame ich kosztem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bluebebe Re: kurs tanca 20.05.06, 21:41 zależy jakiego tańca, jeśli salsy to kliknij tutaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rosa Latino Re: kurs tanca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.10.06, 20:56 wiesniaki z Rosa Latino, ktorzy uczyli sie u Jarosików i wielkich tancerzy udaja sie odezwali...błehehehe Odpowiedz Link Zgłoś