Dodaj do ulubionych

Aquapark i nowe tramwaje - tego pragną częstoch...

• Gość: HAKU Re: Aquapark i nowe tramwaje - tego pragną często IP: *.server.ntli.net 27.06.06, 00:22
      remonty ulic i uliczek
      • Gość: fajny dosc do xx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:21
        moj ulubiony dyskutancie..zastanwiam sie co wreszcie musi sie stac,abys
        zrozumial,ze nie mieszkasz w metropolii.
        z drugiej strony rozwala mnie Twoja telepatyczna wiedza na temat nieznajomosci
        czewy wsrod jej pelnokrwistych mieszkancow.co do miejsc przez Ciebie polecanych
        sa wstrzasajace,np wieza ratusza...mysle,ze stojac pod nia widok znacznie sie
        nie rozni.
        oczywiscie jako rodowity czestochowianin polecilbym Ci,naprawde zajebiste
        miejsca,o ktorych podejrzewam(zarazilem sie telepatią?),nie masz bladego
        pojecia,bo nie trobia o nich w gazetach,ale z cala satysfakcja i perfidia tego
        nie zrobie;))pzdr!
        • Gość: fajny dosc Re: do xx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:23
          trobia/trąbią.sorry za literowe.
    • Gość: Borys_Waleczny Zburzyć Cepelię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 11:05
      Osoby które oddały głos na zburzenie cepeli są chyba nie spełne rozumu. Dom
      handlowy tam powinien powstać według was? Mało jest domów handlowych w Cz-wie? A
      co z BWA (Miejską Galerię Sztuki)? Przecież tam jest za mała działka nawet
      miejsca na parking by nie było. W ostateczności można zburzyć cepelie ale z
      zapewnieniem że będzie tam BWA (i będzie miała podwojoną powierzchnię) z tym
      mozna się jeszcze zgodzić.
      • Gość: johny Re: Zburzyć Cepelię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:14
        dokladnie,totalna bzdura ,moze lepiej zburzyc dom pilegrzyma i tam postawic
        market ??
        zreszta markety powinny byc w takich miejscach jak Auchan.takie molochy nie
        wygladaja ladnie w centrum miasta
    • Gość: czestochowianin Re: Aquapark i nowe tramwaje - tego pragną często IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 00:14
      Jakies centrum handlowe by sie przydalo pozadne bo te sklepiki co mamy to lipa
      jak ch..., no ale nasz wspanialy prezydent lubi budowac KOSCIOLY do ktorych i
      tak w wiekszosci chodza starsze panie i zostawiaja tam swoje nedzne renty. Jak
      "wyginie" pokolenie urodzone do roku 70 to koscily przestana istniec bo nie
      wierze w to bu luidzie majacy teraz 20 lat nie chodzacy do kosciola wogole
      zaczna chodzic na starosc, ja nie chodze od kiedy na swieceniu jajka FAROSZ
      podszedl do mnie z koszykiem po chajc i jak pare miesciecy wczesniej po
      KOLENDZIE u sasiadki wlazl do mnie bez pukania po prostu wpie..l sie KUTAS i
      jak szybko wszedl tak szybko wyszedl a moi starzy stali czerwoni i nie wiedzieli
      co sie dzieje, wy..em chu.a za drzwi:D
    • Gość: johny Re: Aquapark i nowe tramwaje - tego pragną często IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:09
      tak,jasne aquapark jest niezbedny w czestochowie ,tak samo jak siec
      tramwajowa.ludzie a nie chcecie wyremontowac szpitali,drog,??.jakos dawwaliscie
      sobie rade bez linii tramwajowej i nie widze sensu zeby w cos takiego
      inwestowac (a sa to nie male pieniadze),dla mnie budowa nastepnej linni to
      bzdura kompletna.a aquapark to paranoja!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka