Gość: HAKU Re: Aquapark i nowe tramwaje - tego pragną często IP: *.server.ntli.net 27.06.06, 00:22 remonty ulic i uliczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny dosc do xx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:21 moj ulubiony dyskutancie..zastanwiam sie co wreszcie musi sie stac,abys zrozumial,ze nie mieszkasz w metropolii. z drugiej strony rozwala mnie Twoja telepatyczna wiedza na temat nieznajomosci czewy wsrod jej pelnokrwistych mieszkancow.co do miejsc przez Ciebie polecanych sa wstrzasajace,np wieza ratusza...mysle,ze stojac pod nia widok znacznie sie nie rozni. oczywiscie jako rodowity czestochowianin polecilbym Ci,naprawde zajebiste miejsca,o ktorych podejrzewam(zarazilem sie telepatią?),nie masz bladego pojecia,bo nie trobia o nich w gazetach,ale z cala satysfakcja i perfidia tego nie zrobie;))pzdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajny dosc Re: do xx IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 00:23 trobia/trąbią.sorry za literowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borys_Waleczny Zburzyć Cepelię IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.06, 11:05 Osoby które oddały głos na zburzenie cepeli są chyba nie spełne rozumu. Dom handlowy tam powinien powstać według was? Mało jest domów handlowych w Cz-wie? A co z BWA (Miejską Galerię Sztuki)? Przecież tam jest za mała działka nawet miejsca na parking by nie było. W ostateczności można zburzyć cepelie ale z zapewnieniem że będzie tam BWA (i będzie miała podwojoną powierzchnię) z tym mozna się jeszcze zgodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: Zburzyć Cepelię IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:14 dokladnie,totalna bzdura ,moze lepiej zburzyc dom pilegrzyma i tam postawic market ?? zreszta markety powinny byc w takich miejscach jak Auchan.takie molochy nie wygladaja ladnie w centrum miasta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czestochowianin Re: Aquapark i nowe tramwaje - tego pragną często IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.07.06, 00:14 Jakies centrum handlowe by sie przydalo pozadne bo te sklepiki co mamy to lipa jak ch..., no ale nasz wspanialy prezydent lubi budowac KOSCIOLY do ktorych i tak w wiekszosci chodza starsze panie i zostawiaja tam swoje nedzne renty. Jak "wyginie" pokolenie urodzone do roku 70 to koscily przestana istniec bo nie wierze w to bu luidzie majacy teraz 20 lat nie chodzacy do kosciola wogole zaczna chodzic na starosc, ja nie chodze od kiedy na swieceniu jajka FAROSZ podszedl do mnie z koszykiem po chajc i jak pare miesciecy wczesniej po KOLENDZIE u sasiadki wlazl do mnie bez pukania po prostu wpie..l sie KUTAS i jak szybko wszedl tak szybko wyszedl a moi starzy stali czerwoni i nie wiedzieli co sie dzieje, wy..em chu.a za drzwi:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: johny Re: Aquapark i nowe tramwaje - tego pragną często IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 12:09 tak,jasne aquapark jest niezbedny w czestochowie ,tak samo jak siec tramwajowa.ludzie a nie chcecie wyremontowac szpitali,drog,??.jakos dawwaliscie sobie rade bez linii tramwajowej i nie widze sensu zeby w cos takiego inwestowac (a sa to nie male pieniadze),dla mnie budowa nastepnej linni to bzdura kompletna.a aquapark to paranoja!!! Odpowiedz Link Zgłoś