Dodaj do ulubionych

Nowa szkoła salsy?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 08:34
Bylem wczoraj na biegana kolo 18.20 i tam jakas grupka zrobila sobie
tańczącego flashmoba ;)

mowili ze to jakas nowa szkola salsy w czestochowie. Podobno biora 50zeta za
miesiac, wiec duuuzo taniej niz inni - wiec moze nawet skusibym sie :]
Wie ktos cos?
Obserwuj wątek
    • Gość: paweł Re: Nowa szkoła salsy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.06, 19:58
      to chyba Rosa Latino tez ich widzialem:) jak jechalem w maie krytycznej.........
      • Gość: Adam Re: Nowa szkoła salsy? IP: *.pl / 82.160.8.* 21.05.06, 16:40
        Od czerwca ma być nauka salsy w fitness klubie Ada na ul.Wilsona - w soboty i
        niedziele
      • Gość: anka Re: Nowa szkoła salsy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 17:09
        Jateż jechałam w masie krytycznej ale jakoś mi umkneli ;-(
    • bluebebe Re: Nowa szkoła salsy? 21.05.06, 16:44
      ich reklama jest u góry forum, zobacz. Na tej stronie jest cennik i rozkład
      zajęć. Tańczą po prostu zajebiście. Zajebiście też uczą.
    • salsomaniaczka Re: Nowa szkoła salsy? 26.05.06, 11:45
      ja kiedys tanczylam salse,po prostu kocham to robic...:D:D:d widzialam ich na
      impreazach i musze przyznac,ze naprawde wymiataja...ja tam sie zapisuje na 100%
    • Gość: piiiiiii Re: Nowa szkoła salsy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 14:01
      A czy zapisuje sie jakas dziewczyna solo? Bez swojej połowki?? Bo moja 100 km
      ode mnie i na pewno nie bedzie tu specjalne przyjezdzał na zajecia, poza tym
      praca ;]

Wszystkie idziecie dziewczyny w parach ?? ;-)))

Chetnie bym sie zapisała ... ;)))
      • Gość: karolinka salsa solo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 15:59
        Mój mąż raczej się salsą nie interesuje, a ja salsę uwielbiam. Zapisuję się
        zatem sama. Mam nadzieję, że nie będzie braków w mężczyznach! A tak w ogóle to
        wypada samej mężatce?
        • Gość: andy Re: salsa solo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:03
          Moim zdaniem nie. Gdybyś była moją żoną to bym się wściekł.
          • Gość: karolinka Re: salsa solo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 16:08
            To mam siedziec na dupie i patrzec w sufit tylko dlatego ze moj maz nie chce
            tanczyc salsy? chyba sobie zartujesz Andy? a mnie sie od zycia chyba tez cos
            nalezy biorac pod uwage ze pracuje po 12 godzin dziennie
            • Gość: przyszly tancerz Re: salsa solo IP: 80.54.168.* 27.05.06, 13:55
              hej ja tez sie zapisuje ;] a tak w oogle to widzilaem u nich na stronie forum
              wiec jesli tylko macie jakies pytania to pewnie mozna tam pisac..czyli widzimy
              sie w sobote ?? ;>
        • Gość: piii Do Karolina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 15:15
          Czyli idziesz sama Karola?? Wiec i ja sie skusze ... a na ktory chcesz sie
          zapisac rodzaj salsy?
    • Gość: iskierkaaa Re: Nowa szkoła salsy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 14:31
      Kto sie wybiera w sobote???
      Ide sama, idziesz ktos równiez sam ? :)
      Aha no i do jakiej grupy sie zapisujecie

Pozdrawiam !!!!
    • Gość: podnoszeeee Re: Nowa szkoła salsy? IP: 80.54.168.* 02.06.06, 19:53
      podnosze bo tez jestem zainteresowana ;]
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka