Gość: Lex IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.06, 23:05 AJD zajęła 92 miejsce (na 100) w rankingu Wyższych uczelni robionym przez Newsweek. WSTYD :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: olek Re: AJD - 92 miejsce w rankingu... IP: *.net / *.net 27.05.06, 08:53 nikt Ci nie kaze tu studiowac.Ja jestem bardzo zadowolony.Studiuje historie i nie wyobrazam sobie innego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja 695 Re: AJD - 92 miejsce w rankingu... IP: 80.51.57.* 27.05.06, 17:41 a ciekawe czy po studiach pracę dostaniesz? no może na kasach w Biedronce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zosia Re: AJD - 92 miejsce w rankingu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 09:09 a slyszalam, ze na przedostatnim :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: AJD - 92 miejsce w rankingu... IP: 195.116.125.* 27.05.06, 18:12 A to mamy tylko 100 uczelni w polsce ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: AJD - 92 miejsce w rankingu... IP: *.trustnet.pl 27.05.06, 20:48 W polscta tak, tylko sto. W polsce. Dlaczego internauci są takimi kretytnami ? Może mi ktos odpowie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marico Re: AJD - 92 miejsce w rankingu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 11:11 czy kretynizm internautó przejawia się w mówieniu prawdy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pcz Re: AJD - 92 miejsce w rankingu... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 11:54 buahahhaha!!!!!!!! jak dla mnie to AJD powinna zająć ostatnie z mozliwych miejsc. widać jaki jest u Was poziom a zawsze mieliście pretensje do PCZ. Śmiech na sali po prostu jak słyszę o AJD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: AJD - 92 miejsce w rankingu... IP: *.grosz.prenet.pl 28.05.06, 12:06 mylicie pewne pojęcia . poziom wymagań , to nie to samo co poziom nauczania . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ........ Re: AJD - 92 miejsce w rankingu... IP: *.man.czest.pl 28.05.06, 12:51 śmiech na sali...tak? a ja słyszałam co mówia o PCZ na politehnice w Gliwicach, mówią, ze to jedyna szkoła srednia po której ma się wyższe wykształcenie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jimmy Re: AJD - 92 miejsce w rankingu... IP: 80.54.168.* 28.05.06, 13:10 A ja słyszałem co mówią o Politechnice Śląskiej w Gliwicach, ale zostawię te opinię dla siebie, bo musiałbym powiedzieć za dużo, więc wsadź sobie te opinie gdzieś. Ile ludzi tyle opinii, demokracja człowieku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ol Re: AJD - 92 miejsce w rankingu... IP: *.local.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.06, 16:30 hihihi, napisz co słyszałeś, bom aż ciekaw jaka to "marna" uczelnia, boroczku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epk Re: AJD - 92 miejsce w rankingu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 11:46 ...hej misiu... :/ A może porównamy sobie wiedzę, jaką zdobywamy na uczelni (?). Powinienem raczej powiedzieć: na uczelniach! Jeśli zdobywasz wiedzę i możesz ją wykorzystać w przyszłym zawodzie, to najlepiej byłoby nie pieprzyć głupot! Zazwyczaj takie rewelacje wygadują ci, którzy mają nieciekawą sytuację......... Więcej czytaj i więcej myśl........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: epk Re: AJD - 92 miejsce w rankingu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 11:54 ... i jeszcze jedno... Niech każdy z Was przeczyta sobie ten wątek kilka razy. Może zauważycie jaki Wy poziom reprezentujecie! Wielka wiedza, wielka racja, słownictwo... Smutno mi się robi, kiedy sobie pomyślę, że niebawem będziecie tworzyć polską inteligencję. I to jest dopiero śmieszne! I dlatego większość z Was będzie poza kastą pracy!!!! I tutaj warto się porządnie uśmiać!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcelmilau Re: AJD - 92 miejsce w rankingu... 28.05.06, 13:52 Jak ktoś jest debilem to prestiż uczelni mu nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pako Re: To studenci tworzą image uczelni IP: 82.160.8.* 28.05.06, 14:06 i decydują o jej poziomie, bo to oni niosą w świat to co wynieśli ze swoich uczelni i to na postawie ich umiejetności i mądrości, albo ich braku, osądza sie uczelnię. Wszystkie inne rankingi są warte tyle co papier na którym je wydrukowano. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: To studenci tworzą image uczelni IP: *.aosk.czest.pl / 195.117.123.* 29.05.06, 14:29 Brawo PCz, 3200 osób zarejestrowanych jako bezrobotnych po uzyskaniu magisterium z marketingu i zarządzania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waldi Re: AJD - 92 miejsce w rankingu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 22:21 Ajd hahahahahahaha ale to i tak chyba nie wina tych co sie tam "uczą" czy tylko chodzą, jam mam kumpla co nic nie robilk i jest tera mgr Odpowiedz Link Zgłoś
agnosticfront1 Re: AJD - 92 miejsce w rankingu... 30.05.06, 12:08 No to faktycznie ma się czym chwalić! Rewelacja nic nie robił i ma magistra. To powodzenia na rynku pracy - do machania łopata zawsze są potrezbni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Re: AJD - 92 miejsce w rankingu... IP: *.pmt.com.pl 30.05.06, 08:53 Buhahahahahahahahahahahahahahhahahaha BRAWO, BRAWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda C Re: AJD - 92 miejsce w rankingu... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 16:47 Takie dziwne tematy są poruszane przez osoby które nie mają co robi. Po pierwsze to jeżeli ktos nie chce to nie musi tu studiować jest pełna demokracja...No , chyba , ze sie nie dostanie na UJ bo sie nie uczył no więc sam sobie jest winien. Po drugie właśnie wczorajwróciłam z konferencji socjoterapeutycznej i spotkali sie tam ludzie z całej Polski i również rozmawialiśmy o uczelniach na których studiowaliśmy i wyobrażcie sobie , że wielu z nich co ciekawe narzekało na UJ byli wsród nich również ksieża którzy stwiedzili ,ze podyplomowe są tylko robione dla pieniedzy, wiedzy nie wynosi się wcale, ale czy zaraz możemy twierdzic , że cały uniwersytet nic nie znaczy?? Jak ktoś chce to się będzie uczył i tyle... Pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś