Dodaj do ulubionych

proszę wysłuchajcie

IP: *.net / *.net 27.05.06, 22:49
pilnie musza podjać pracę w Częstochowie. Mam 45 lat- wszędzie jestem
odrzucany z racji wieku. Za stary!!!!!!!!!!!Jestem zdołowany. Jestem z
wykształcenia ogrodnikiem, a wcześniej pracowałem w mleczarni.Mam
rodzinę.Jeżeli ktoś wie o miejscu pracy dla pracownika fizycznego, to proszę
podajcie namiary. Dzięki za uczciwych
Obserwuj wątek
    • Gość: w Re: proszę wysłuchajcie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 23:08
      zglos sie do workera powini miec oferty bo do trw przyjmuja nieznam adresu ale w
      posredniaku powini wiedziec!!!!!!!!!
      • Gość: michał Re: proszę wysłuchajcie IP: *.net / *.net 27.05.06, 23:28
        już miałem ofertę z TRW- byłem na testach, mieli zadzwonić. Obojętne czy
        zdałem, czy nie, mieli telefonicznie powiadomić. O! Ja naiwny- czekałem. Do
        pośrednika jak mówisz chodze co 2 dzień-często oferty, którymi raczą mnie PANIE
        tegoz biura są już dawno nieaktualne. Zaznaczam , że dzwonisz na swój koszt. A
        PANIE mówią,że one nic nie wiedzą ,że jest ogłoszenie nieaktualne. A ja
        naprawde chcę pracować, by mieć na opłaty i skromne życie. Jestem pechowcem
        • Gość: son Re: proszę wysłuchajcie IP: *.trustnet.pl 27.05.06, 23:38
          za 550pln na umowe zlecenie przyjmują w impelu(biuro na kawiej)
          do ochrony czy tam sprzatania
          jeśli jestes bardzo zdesperowany-próbuj
          • Gość: Michał Re: proszę wysłuchajcie IP: *.net / *.net 28.05.06, 00:03
            Pewnie,że spróbuje. Dzieki Ale z tego ,co słyszałemto wolą ludzi z grupą
            inwalidzką? Ale jeszcze raz tam sie udam
            • Gość: facet Re: proszę wysłuchajcie IP: 80.51.233.* 28.05.06, 00:11
              A próbowałeś w workerze? Chyba mają biuro na Dąbrowskiego jeśli sie nie myle.
            • yo_soy_rubia Re: proszę wysłuchajcie 28.05.06, 00:44
              Cześć Michał!
              Ja co prawda nie orientuję sie , gdzie mógłbys się "zaczepić", ale wiem, gdzie
              mogą wiedziec ;-)
              Otóż w mojej parafii- Matki Boskiej Zwycięskiej na ul.Słowackiego, jest takie
              biuro doradztwa zawodowego i oni tez ponoć maja jekies oferty pracy. Słyszałam,
              ze odnosza sukcesy w tym szuakniu- tzn. znajdują potrzebującym robote- myslę, ze
              Tobie tez pomogą bez problemu.
              Trzym się- ja tez trzymam za Ciebie.

Pozdrawiam

Rubia śpiąca już bardzo(ale nie królewna)
              • Gość: flamaster Re: proszę wysłuchajcie IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 00:58
                W parafii Św. Maksymiliana Kolbe na os. Północ chyba też była taka akcja dla
                szukających pracy.
                Możesz się dowiedzieć czy tak faktycznie było.
                • Gość: michał Re: proszę wysłuchajcie IP: *.net / *.net 28.05.06, 10:04
                  dzięki wszystkim za poradę. Jeżeli chodzi o Worker to już od dawna się dopytuję-
                  na razie nie ma dla pana oferty. Słyszę tylko to. Ja już myślę tak sobie, że
                  jestem niewarty i chyba nie należy mi się nic. Momentami to czuję bezradność i
                  bezsilność. Ale szukam. Wszelkie oferty sprawdzam. Dzięki za namiary na pracę.
                  • Gość: michał Re: proszę wysłuchajcie IP: *.net / *.net 28.05.06, 10:06
                    Dziękuję za poważne podejście do mojego problemu.
    • amerie1 Re: proszę wysłuchajcie 28.05.06, 10:22
      koniecznie zagladaj jeszcze na to forum.moze ktos cos jeszcze uslyszy i da ci
      znac.powodzenia.trzymam kciuki.
    • Gość: kama Re: proszę wysłuchajcie IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 28.05.06, 10:33
      podaj nr telefonu, zapytam taty ( potrzebował do pracy )i zadzwonię
    • Gość: zed Re: proszę wysłuchajcie IP: *.v.pppool.de 28.05.06, 10:43
      a dlaczego musisz w czestochowie??? moja rada - uciekaj z tego miasta i kraju.
      w czestochowie tracisz czas, to miasto juz dawno temu umarło.
      • Gość: Michał Re: proszę wysłuchajcie IP: *.net / *.net 28.05.06, 10:55
        dlatego, że mam rodzinę i jeszcze dość małe dzieci. Chcę być z nimi
        • Gość: Boki_czwa Re: proszę wysłuchajcie IP: *.policja.gov.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 11:34
          Nie wiem czy już tam byłeś, ale jest też pośednictwo pracy Poltrop na
          Kisielewskiego - za realem w stronę Kiedrzyna (tam gdzie komis samochodowy). Z
          tego co wiem, to posiadają różne oferty.

pozdr.
          • Gość: Michał Re: proszę wysłuchajcie IP: *.net / *.net 28.05.06, 11:50
            odwiedzę i poszukam, byłem tam niedawno, ale dla mnie nie było oferty (nie
            spełniałem wymogów)
    • Gość: PUPa Re: proszę wysłuchajcie IP: *.sanetja.pl 28.05.06, 11:51
      Michale, ładnie piszesz, jak na starego ogrodnika-mleczarza! ;-)

Swoją obecnością w Częstochowie nie nakarmisz żony i dzieci!!! Czas ruszyć w
      drogę... Nie za granicę naszej ukochanej OJCZYZNY, ale nad polskie morze!!!
      Wreszcie polscy "byznesmeni-krwiopijcy" dowiedzieli się, że nasza OJCZYZNA jest
      już w Europie!!! Lepiej późno niz wcale. Do Częstochowy również Europa dotrze,
      Prędzej, czy później...

Czytaj, Michale!
      serwisy.gazeta.pl/kraj/1,34309,3374352.html
      Szczególnie, komentarze:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=769&w=42532606&v=2&s=0Powodzenia!
      • Gość: Michał Re: proszę wysłuchajcie IP: *.net / *.net 28.05.06, 13:00
        Mimo wszystko wolę być na miejscu. Dzięki, przeczytałem.Ciekawe artykuły.
    • Gość: x Re: proszę wysłuchajcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 13:03
      ostatnio były przyjęcia do Fleur, oni zajmują się terenami zielonymi na
      osiedlach, na Parkitce napewno. zapytaaj sie w biurze spółdzielni,o adres
      Fleur, może się uda?powodzenia!!!!!
      • Gość: Michał Re: proszę wysłuchajcie IP: *.net / *.net 28.05.06, 13:33
        Dobrze. Dzięki za namiary. Jutro z samego rana zaczynam się pytać.Aż powraca mi
        nadzieja życia. Bo czułem się już tak zdołowany i nic nie wart.
        Dobrze,że syn mi podpowiedział, bym wszedłna forum i napisał. Może tam dostanę
        pomoc.
        I się nie pomylił. Przynajmniej wraca mi nadzieja znalezienia pracy i chęć
        samego zycia.
        Wszystkim, którzy do tej pory odpisali na mój problem dziekuję za poważne podejscie.
        • Gość: boks Re: proszę wysłuchajcie IP: *.net / *.net 28.05.06, 15:04
          cieszę się,że zaczynasz wierzyć,że coś może się zmieni. Trzymam kciuki i do dzieła.
          Uda się
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka