IP: 80.54.173.* 18.06.06, 00:20
Ktory ciucholand w Czestochowie jeat najfajniejszy (ladne ciuchy i mila
obsluga)bo bylam w kilku i niedosc ze ciuchy nieladne to jeszcze obsluga
fatalna.
Obserwuj wątek
    • Gość: miki Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 00:28
      tez jestem ciekawa...
      • Gość: nemo Re: LUmpeksy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 19:02
        ja bym wam powiedzial w którym są fajne rzeczy ,ale nie powiem bo pojdziecie i
        mi wykupicie wszystkie rzeczy ,jak sie obkupie to wam powiem,czyli w czwartek
        • Gość: miki do nemo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 16:48
          nemo, obkupilas sie juz ...bo z niecierpliwoscia czekam na podpowiedz-
          obiecalas:)
      • Gość: syla Re: LUmpeksy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:24
        ja polecam ''pewex''za Rarytasem obok Świata Dziecka zawsze wybiore coś fajnego
        także dla córek. Ciuchy nawet często nówki dostawa codziennie czynne od 8;30
        ale uwaga o tej godzinie można się tam pozabijac!
    • Gość: Ojacie Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 00:30
      Polnam - ogromny wybór i nienarzucająca się obsługa, polecam.
      • Gość: miki Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:01
        czy moze mi ktos powiedziec gdzie jest Polnam (w ktorym miejscu, orjentacyjnie)
      • ellea35 Re: LUmpeksy! 27.06.06, 15:01

Odpowiadasz na :

Gość portalu: Ojacie napisał(a):

No nie powiedziałabym,prawa reka włascicielki,starsza pani jest wyjatkowo
        niemiła juz nie mowiac jak traktuje personel!
    • Gość: LILA Re: LUmpeksy! IP: 80.54.173.* 18.06.06, 01:19
      Ja raczej preferuje mniejsze sklepy.
      • petraaa Re: LUmpeksy! 18.06.06, 01:34
        Siostra mi polecała ciucholand przy Leader Price w dawnym Kinie Relax.
        Pokazywała mi nowiutką marynarkę Benetona za 10 zł!
      • aaola Re: LUmpeksy! 29.06.06, 17:57
        kiedy najlepiej isc do polnamu?kiedy maja dostawe?
    • petraaa Re: LUmpeksy! 18.06.06, 01:33
      Polnam. Ciuchy ładne, samoobsługa, a personel uprzejmy. Ceny przystępne. Ciuchy
      na wagę 10 zł/kg. Kurtki, skórzane, płaszcze i inne. Naprawdę jest w czym
      wybierać.
      • Gość: Gosc Re: LUmpeksy! IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 07:57
        Jedna z pan robiła co mogła zebym nic nie kupiła.Opryskliwa i nie nadaje sie do
        pracy w sklepie.
        • Gość: ciucholand LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 09:30
          Najlepszy chyba wybór w Polnamie , choc wiele osób tam chodzi , poza tym w
          Alejach za Levisem i za Rarytasem .. tam juz wybrane od 9 rano , ale tanio;)
          w Relax nie byłam .

Często tez kupujemy na Waszyngtona za Vikingiem
          • Gość: Kamila Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 19:37
            Nie za leVisem to nie jest tam sprzedawca straszny cham i wogule
            • Gość: wwww Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 22:58
              Samo śmierdzące dziadostwo.
              • Gość: Inna Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 00:28
                Jeszcze jak śmierdzące! fuj!!!
                • Gość: Ojacie Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 01:03
                  Nie trzeba wcale kupować w lumpeksach, żeby nosić na sobie śmierdzące
                  dziadostwo. Wystarczy czasem stanąć w autobusie obok "wypindowanej" lali ubranej
                  w nówki z bazarku, żeby się o tym przekonać.
                  • Gość: ola manola Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 06:01
                    Spójrz tylko ile osób nosi te rzeczy z bazarku , widac golym okiem
                    czego nie widac po lumpeksach.
                    Polecam lumpeksy , a nie bazar i chinszczyzne wiejąca tandeta
                    • Gość: Ojacie Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 09:37
                      Otóż to, dlatego więc mówię, że śmierdzą nie tylko lumpeksy (jak to ktoś wyżej
                      napisał). Jak się przymierza ciuch w sklepie, też często zalatuje (niekoniecznie
                      pięknie) osobą, która mierzyła go wcześniej. Poza tym nówki w sklepach nierzadko
                      są też upaćkane makijażem. Sama niedawno miałam zamiar przymierzyć fajną bluzkę
                      w normalnym sklepie, ale mi się odechciało, jak zobaczyłam na niej kilo pudru
                      wokół dekoltu.
                    • Gość: ha-lusia Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:20
                      w lumpeksie łapie mnie za każdym razem "głupawka" polegająca na tym,że
                      zachęcona cenami kupuję o wiele za duzo i nie tylko to po co przyszłam.Fakt
                      można znaleść firmowe rzeczy cho c tutaj trzeba mieć szczęscie.ale niestety ze
                      względu na swoja głupawkę zaglądam tam rzadko
                    • Gość: ha-lusia Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:20
                      w lumpeksie łapie mnie za każdym razem "głupawka" polegająca na tym,że
                      zachęcona cenami kupuję o wiele za duzo i nie tylko to po co przyszłam.Fakt
                      można znaleść firmowe rzeczy cho c tutaj trzeba mieć szczęscie.ale niestety ze
                      względu na swoja głupawkę zaglądam tam rzadko
    • Gość: frayed Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 14:07
      Polecam malutki sklepik na Jasnogórskiej,obok Schabika.Ladne i ciekawe
      rzeczy.bardzo sympatyczna pani i przede wszystkim brak porażającego
      charakterystycznego dla takich sklepów zapachu.
      • Gość: jaaa Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 15:17
        ja tez wole lumpeksy od normalnych sklepow.. polecam sklepik koło sezamu na
        rakowie ... maly tani i miła obsluga a rzeczy naprawde godne zainteresowania :)
        • Gość: ola manola : LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 18:25
          Ubieram sie tylko w lumpeksach i nie wyobrazam sobie nic innego .
          ZADEN bazar mnie nie interesuje
          • Gość: xxx Re: : LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:22
            ubierac sie w lachy po kims fuj fuj fuj, ozygane i tylko wyprane a wy w tym
            chodzicie fuj fuj,
    • Gość: kaja Re: LUmpeksy! IP: *.schering.de 19.06.06, 22:20
      Ja polecam lumpex MAGAZYN UBRAŃ na rogu Jasnogórskiej i Kościuszki. Kupiłam tam
      mnóstwo fajnych rzeczy. Slep wcale nie wygląda na ciucholand. Pachnie i jest
      naprawdę czyściutko. pozdrawiam
      • Gość: giaconda GFFeereee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 18:59
        To ze skklep sie nazywa lumpeksem , wcale nie oznacza ze sa tam szmaty .

Polecam sklep z dziecinnymi rzeczami i ubrankami
        Super firmówki ..Marco Polo , Kids i inne
        Ciesze sie ze moje dziecko nie chodzi jak na bazarku;)
        Róg Waszyngtona i Nowowiejskiego kolo Vikinga
        • Gość: miki Re: GFFeereee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:41
          prosze, napiszcie mi w ktorym miejscu jest Polnam. w sobote jade do czestochowy
          i chetnie tam zajrze. dzieki
          • Gość: Ada Re: GFFeereee IP: 80.54.169.* 20.06.06, 23:06
            W sobote tam nie ma nowego towaru.Towar wykładany jest od poniedziałku do
            piatku.Jak nie trafisz wtedy to mozesz poogladac stare przed potopowe łachy z
            lat 60 tych
            • Gość: VERSACE Re: GFFeereee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 05:55
              W sobote tez na cos trafisz , ale najlepiej przyjdz z samego rana .
              Przedpotopowych tam na pewno nie ma

A miesci sie w sumie w samym centrum na Wałach Dwernickiego po dawnym budynku
              Polnam
    • Gość: gosc Re: LUmpeksy! IP: 87.239.176.* 21.06.06, 12:42
      POlnam miesci sie na WALach Dwernickiego ryneczkiem prosto za przejazdem na
      Kiedrzynskiej.
      • paulatul Re: LUmpeksy! 21.06.06, 15:13
        a ja z przyjaciolka nie umiemy juz ubra sie w noralmalnym sklepie. A który jest
        najlpeszy nie powiem bo wykupicie nam fajne ciuszki. :) itak wszysyc wiedza
        które są dobre... My jednak lubimy jeden najbarziejd i nie jest to POlnam. W
        polanmie jest baaardzo duzo rzeczy. żęrby cos znlaezc tyrzeba mnóstwo czasu
        spedzic na gzrebaniu (my wychodzimy po średnio 3 godiznach ;]).

LUMPEKSY RULEZZZZ!!!!
    • Gość: Weronika12 Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 15:28
      Jak mozna kupic uzywane majtki fuuuuu swinstwo zboczenie jakies jak wy sie nie
      wstydzicie Wszystko po tych niecach i auta i ciuchy okropienstwo ANTY
      SZMATLAND !!!!!!
      • Gość: ja Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 16:09
        niepasuje Ci to nie kupuj innym pasuje i sie beda ubierac ..
        • paulatul Re: LUmpeksy! 21.06.06, 16:26
          a kto ci kupuje majtki w lumpeksach??? zastanów się co ty piszesz.... tam
          kupuje ise norlane ciuchy, czsto znjaduję sie takei sztuki jakich w norlanym
          sklepie nie ma. Poza tym przeciez po zakupieniu ciuszka idzesz i go
          pierzesz....
          • Gość: miki Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:06
            prosz napiszcie mi gdzie jest Polanam ale nie po ulicach A na po sklepach (kolo
            jakiego sklepu lub budynku). Nie znam CZ-wy
            • paulatul Re: LUmpeksy! 22.06.06, 11:04
              trudno jest to wyjasnic nawet mieszkancom czestochowy czasami.... Najprosciej
              mowiąc, wejdziesz na ryneczek i bedziesz szła cały czas prosto, za ryneczkiem
              cały cały czas.... az zauwazysz takie duze stare budynki, bedzie bilbord odziez
              zachodnia lub cos takiego..... nie umiem wytłumaczyc prosciej....
              • Gość: pierwsza klientka Od dzis czyli od 26.06 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:50
                działa juz nowy sklep.Super rzeczy . Jest w czym wybrac ,Polowa na wycene , a
                polowa na wage
                Polecam na Piłsudskiego vis a vis dworca w bramie .
                Tam gdzie byla kiedys silownia.
                • Gość: t Re: Od dzis czyli od 26.06 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 16:01
                  W którym ciucholandzie znajde najwiekszy wybór torebek?
    • malimka Re: LUmpeksy! 26.06.06, 19:23
      to idz do normalnego sklepu jak chcesz kupic fajne ciuchy
      • Gość: ona lumpeksy IP: *.man.czest.pl 26.06.06, 19:47
        ja kupuje w lumpeksie ciuchy dokladnie w POLNAMIE i musze stwierdzic ze fajne
        bajery mozna tam kupic (oczywiscie rzecz gustu kazdego czlowieka)
        • Gość: juz fzis Re: lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:25
          mysle ze nigdzie w sumie nie ma fajnych torebek
          lub sa , ale trzeba trafic
          mnie sie nie zdarzyło jak na razie
          • Gość: ja Re: lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:36
            Moja koleżanka kupuje torebki w jakimś ciucholandzie na Rakowie. Niestety nie
            wiem, gdzie on dokładnie jest.
            Ja natomiast "kibicuje" Polnamowi. Byłam tam ostatnio w piątek - teoretycznie
            do towarzystwa, ale w praktyce kupiłam więcej aniżeli osoba z którą poszłam. W
            sumie kupiłam trzy rzeczy. Jednak najbardziej jestem zadowolona z indyjskiej
            tuniki do lnianych spodni :)
            Wole ubierać się w ciucholandach, a nie jak 3/4 miasta.
            Zawsze coś fajnego znajdę, za śmieszne pieniądze.
            Pozdrawiam.
    • Gość: wik Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 23:28
      ja kupuję w ciucholandzie po Damie Pik na Jasnogórskiej
      Niektóre moje ciuchy stamtąd są po prostu za...j....
      • Gość: ja Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 23:35
        Byłam tam kiedyś, ale jakoś nie przypadł mi ten ciucholand do gustu. O ile o
        tym samym "mówimy". Jak się wchodzi to po lewej i prawej stronie są ciuchy?
        Każdy ma jakieś swoje upodobania.
        • Gość: ola manola Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:55
          Na Kościuszki ceny kosmos.
    • Gość: kaja Re: LUmpeksy! IP: *.schering.de 27.06.06, 19:09
      ceny kosmos na Kościuszki ? To chyba nie tam ... :-) pozdrawiam
    • Gość: Someone Re: LUmpeksy! IP: 80.54.173.* 28.06.06, 00:36
      Czesc!
      Ciucholandy sa ok mozna sie tanio ubrac w fajne rzeczy i to jest fakt..ale....
      to co sie dzieje rano w pewnych sklepach to jest przegiecie,wystrojone damy
      stoja pod sklepami od 8 rano a jak otwieraja to rzucaja sie jak za komuny,
      wyrywaja sobie ciuchy kluca sie raz jak bylam to omalo sie nie pobily.Nie sa to
      osoby biedne chyba traktuja ja jako hobby ale brak kultury poraza.Zachowanie
      niektorych jest zenujace ktos kto tego nie widzial nie uwiezy ale tak
      jest.Pozdrawiam wszystkich robiacych zakupy w tych sklepach.
      A ludzie ktorzy je krytykuja niech dalej ubieraja sie na ryneczku i mieszaja
      sie z tlumem tak samo wygladajacych ludzi.Ale u nas jest taki trend ze mode
      dyktuje ryneczek za megasamem.Pozdro
      • Gość: lumpeksiara lumpeksy IP: *.man.czest.pl 28.06.06, 09:12
        ja zaopatrzam sie caly czas w lumpeksach i powiem szczerze ze nie kupuje na
        bazarach kwestia tkwi w dobieraniu ciuchow i w ty jaki kto ma gust
        • paulatul Re: lumpeksy 28.06.06, 18:22
          ja to samo, nie umiem kupowac w norlmalnych sklepach, chociaz nei powiem zdza
          sie :)

największy plus ubierania sie w lumpkach to to ze nikt inny nie bedzie chodzil
          w tej samej bluzce po ulicy, ciuchy mozna znalezc naprwde swietne (wiem z
          doswiadczenia) i nie musisz wydawac za duzo kasy.

polecam ,,dukat'' na rakowie naprawde super :)
          • Gość: ola Re: lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 18:55
            A gdzie jest dokladnie ten "dukat"?

Sama na razie nie polecam bo dopiero otwieraja nowy szmateks kolo Ryneczku na
            Korczaka .. Ale być może bedzie tam fajnie
            • Gość: miki Re: lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:03
              kiedy sa dostawy towaru w polnamie???
              • Gość: modniara Re: lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:14
                Kurcze wiedziałam, ale zapomniałam :-/
                Ale coś mi świta, ze albo w soboty, albo poniedziałki.
                Pozdrawiam.
                • paulatul Re: lumpeksy 30.06.06, 14:19
                  nie wiem czy powinnam mowic gdzie jest ,,dukat'' bo pojdziecie i mi
                  wszytstkowypupicie :) ale niech strace.. ,,Dukat'' jest nad leadre price na
                  rakowie, przy lini tramwajowej...
                  • Gość: megi Re: lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 20:59
                    czy w poniedzialek kupie cos ciekawedo w polnamie?
                    • Gość: modniara Re: lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:17
                      Wiesz co, ja kupuje tam coś ciekawego od poniedziałku do soboty. Kiedy tam nie
                      pójde, to zawsze z czymś wyjdę.
                      Tylko w naszym mieście i wogóle społeczeństwie jest takie kretyństwo, że jeśli
                      ktoś wyjdzie na ulicę w czymś innym od reszty (tzn nie z ryneczka) to się
                      wszyscy gapią jak na zjawisko. Wkurza mnie gdy idę ulica, ajakaś różowa lala
                      mierzy mnie z góry do dołu. Ale generalnie mam to w nosie.
                      Pozdrawiam kupujących w ciucholandach.
                      • Gość: mala Re: lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 21:35
                        kto z was wie w jakich godzinach jest czynny Polnam???
                        • Gość: Marta Re: lumpeksy IP: 195.117.153.* 02.07.06, 21:48
                          Jeśli chodzi o polnam to dostawy są tam dwa razy dziennie - zaraz przed
                          otwarciem i o 14.00. Czynny od 10.00 od pon. do piątku. Do której to nie jestem
                          pewna, 17,18.W soboty tez jest otwarty.
                          • paulatul Re: lumpeksy 04.07.06, 00:16
                            do 18 :)
                          • Gość: Casia Re: lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:11
                            Mam pytanie: Jak się pzobywacie przykrego zapachu z ubran?
                            Bo ja kupiłam sobie ciuszek i trzeci raz go piorę, namaczam za każdym razem
                            całą noc, potem wisi cały dzien na wietrze i NIC.
                            Cholerka no :-(
                            • Gość: kika Re: lumpeksy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 13:46
                              mnie się jeszcze nie zdarzyło żeby zapach nie zniknął po praniu. Zawsze nie jest
                              wyczuwalny,daję płynu do płukania.może to wina materiału z jakiego ciuch jest
                              uszyty.
    • Gość: Maggus Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:13
      Witam,
      w którym jest największy wybór męskich ubrań?

---------------
      ivprl.prv.pl/
      • Gość: olala LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 10:48
        Meskie ? Hm , ciekawe koszule firmówki i nowe eleganckie , jak YSL widziałam na
        Piłsudskiego , poza tym marynarki na pewno w Polnamie.
        Nie rozgladałam sie za meskimi spodniami.

Ogólnie powstaje coraz wiecej ciucholandów i w kazdym mozna znajsc perełke
        jakąs ;)
        • Gość: modniara Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 10:56
          W Polnamie jest dużo męskich rzeczy, ale zmieszanych z damskimi - tak jest np
          ze spodniami, kurtkami.
          • paulatul Re: LUmpeksy! 24.07.06, 17:48
            w polnamie daltego jest duzo meskich bo tam ogolnie jest multum ubran :)
            • facia Re: LUmpeksy! 24.07.06, 20:43
              Na targowej w lewo od Mirowskiej .Bylam tam dwa razy i za kazdym razem cos
              wybralam .Ladne i niedrogo.Nie takie lachy jak w Polnamie.
              • Gość: Ona Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 15:30
                Hej!:) Chciałam zapytać się o lokalizację pewnego lumpeksu na Rakowie.
                Słyszałam o nim niesamowite legendy- osobne pokoje, a w każdym ciuchy za
                określoną cenę, niesamowity wybór... :) Opis zapewne może niewiele mówić, ale
                będę bardzo wdzięczna za pomoc :) Oraz za podanie dni i godzin otwarcia :D

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka