Gość: LILA IP: 80.54.173.* 18.06.06, 00:20 Ktory ciucholand w Czestochowie jeat najfajniejszy (ladne ciuchy i mila obsluga)bo bylam w kilku i niedosc ze ciuchy nieladne to jeszcze obsluga fatalna. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: miki Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 00:28 tez jestem ciekawa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nemo Re: LUmpeksy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 19:02 ja bym wam powiedzial w którym są fajne rzeczy ,ale nie powiem bo pojdziecie i mi wykupicie wszystkie rzeczy ,jak sie obkupie to wam powiem,czyli w czwartek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki do nemo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.06, 16:48 nemo, obkupilas sie juz ...bo z niecierpliwoscia czekam na podpowiedz- obiecalas:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: syla Re: LUmpeksy! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:24 ja polecam ''pewex''za Rarytasem obok Świata Dziecka zawsze wybiore coś fajnego także dla córek. Ciuchy nawet często nówki dostawa codziennie czynne od 8;30 ale uwaga o tej godzinie można się tam pozabijac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojacie Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 00:30 Polnam - ogromny wybór i nienarzucająca się obsługa, polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:01 czy moze mi ktos powiedziec gdzie jest Polnam (w ktorym miejscu, orjentacyjnie) Odpowiedz Link Zgłoś
ellea35 Re: LUmpeksy! 27.06.06, 15:01 Odpowiadasz na : Gość portalu: Ojacie napisał(a): No nie powiedziałabym,prawa reka włascicielki,starsza pani jest wyjatkowo niemiła juz nie mowiac jak traktuje personel! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LILA Re: LUmpeksy! IP: 80.54.173.* 18.06.06, 01:19 Ja raczej preferuje mniejsze sklepy. Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: LUmpeksy! 18.06.06, 01:34 Siostra mi polecała ciucholand przy Leader Price w dawnym Kinie Relax. Pokazywała mi nowiutką marynarkę Benetona za 10 zł! Odpowiedz Link Zgłoś
aaola Re: LUmpeksy! 29.06.06, 17:57 kiedy najlepiej isc do polnamu?kiedy maja dostawe? Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: LUmpeksy! 18.06.06, 01:33 Polnam. Ciuchy ładne, samoobsługa, a personel uprzejmy. Ceny przystępne. Ciuchy na wagę 10 zł/kg. Kurtki, skórzane, płaszcze i inne. Naprawdę jest w czym wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: LUmpeksy! IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 18.06.06, 07:57 Jedna z pan robiła co mogła zebym nic nie kupiła.Opryskliwa i nie nadaje sie do pracy w sklepie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciucholand LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 09:30 Najlepszy chyba wybór w Polnamie , choc wiele osób tam chodzi , poza tym w Alejach za Levisem i za Rarytasem .. tam juz wybrane od 9 rano , ale tanio;) w Relax nie byłam . Często tez kupujemy na Waszyngtona za Vikingiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamila Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 19:37 Nie za leVisem to nie jest tam sprzedawca straszny cham i wogule Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wwww Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 22:58 Samo śmierdzące dziadostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inna Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 00:28 Jeszcze jak śmierdzące! fuj!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojacie Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 01:03 Nie trzeba wcale kupować w lumpeksach, żeby nosić na sobie śmierdzące dziadostwo. Wystarczy czasem stanąć w autobusie obok "wypindowanej" lali ubranej w nówki z bazarku, żeby się o tym przekonać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola manola Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 06:01 Spójrz tylko ile osób nosi te rzeczy z bazarku , widac golym okiem czego nie widac po lumpeksach. Polecam lumpeksy , a nie bazar i chinszczyzne wiejąca tandeta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ojacie Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 09:37 Otóż to, dlatego więc mówię, że śmierdzą nie tylko lumpeksy (jak to ktoś wyżej napisał). Jak się przymierza ciuch w sklepie, też często zalatuje (niekoniecznie pięknie) osobą, która mierzyła go wcześniej. Poza tym nówki w sklepach nierzadko są też upaćkane makijażem. Sama niedawno miałam zamiar przymierzyć fajną bluzkę w normalnym sklepie, ale mi się odechciało, jak zobaczyłam na niej kilo pudru wokół dekoltu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha-lusia Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:20 w lumpeksie łapie mnie za każdym razem "głupawka" polegająca na tym,że zachęcona cenami kupuję o wiele za duzo i nie tylko to po co przyszłam.Fakt można znaleść firmowe rzeczy cho c tutaj trzeba mieć szczęscie.ale niestety ze względu na swoja głupawkę zaglądam tam rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ha-lusia Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 20:20 w lumpeksie łapie mnie za każdym razem "głupawka" polegająca na tym,że zachęcona cenami kupuję o wiele za duzo i nie tylko to po co przyszłam.Fakt można znaleść firmowe rzeczy cho c tutaj trzeba mieć szczęscie.ale niestety ze względu na swoja głupawkę zaglądam tam rzadko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: frayed Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 14:07 Polecam malutki sklepik na Jasnogórskiej,obok Schabika.Ladne i ciekawe rzeczy.bardzo sympatyczna pani i przede wszystkim brak porażającego charakterystycznego dla takich sklepów zapachu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaa Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 15:17 ja tez wole lumpeksy od normalnych sklepow.. polecam sklepik koło sezamu na rakowie ... maly tani i miła obsluga a rzeczy naprawde godne zainteresowania :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola manola : LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 18:25 Ubieram sie tylko w lumpeksach i nie wyobrazam sobie nic innego . ZADEN bazar mnie nie interesuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: : LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 22:22 ubierac sie w lachy po kims fuj fuj fuj, ozygane i tylko wyprane a wy w tym chodzicie fuj fuj, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: LUmpeksy! IP: *.schering.de 19.06.06, 22:20 Ja polecam lumpex MAGAZYN UBRAŃ na rogu Jasnogórskiej i Kościuszki. Kupiłam tam mnóstwo fajnych rzeczy. Slep wcale nie wygląda na ciucholand. Pachnie i jest naprawdę czyściutko. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: giaconda GFFeereee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 18:59 To ze skklep sie nazywa lumpeksem , wcale nie oznacza ze sa tam szmaty . Polecam sklep z dziecinnymi rzeczami i ubrankami Super firmówki ..Marco Polo , Kids i inne Ciesze sie ze moje dziecko nie chodzi jak na bazarku;) Róg Waszyngtona i Nowowiejskiego kolo Vikinga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: GFFeereee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:41 prosze, napiszcie mi w ktorym miejscu jest Polnam. w sobote jade do czestochowy i chetnie tam zajrze. dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: GFFeereee IP: 80.54.169.* 20.06.06, 23:06 W sobote tam nie ma nowego towaru.Towar wykładany jest od poniedziałku do piatku.Jak nie trafisz wtedy to mozesz poogladac stare przed potopowe łachy z lat 60 tych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VERSACE Re: GFFeereee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 05:55 W sobote tez na cos trafisz , ale najlepiej przyjdz z samego rana . Przedpotopowych tam na pewno nie ma A miesci sie w sumie w samym centrum na Wałach Dwernickiego po dawnym budynku Polnam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: LUmpeksy! IP: 87.239.176.* 21.06.06, 12:42 POlnam miesci sie na WALach Dwernickiego ryneczkiem prosto za przejazdem na Kiedrzynskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
paulatul Re: LUmpeksy! 21.06.06, 15:13 a ja z przyjaciolka nie umiemy juz ubra sie w noralmalnym sklepie. A który jest najlpeszy nie powiem bo wykupicie nam fajne ciuszki. :) itak wszysyc wiedza które są dobre... My jednak lubimy jeden najbarziejd i nie jest to POlnam. W polanmie jest baaardzo duzo rzeczy. żęrby cos znlaezc tyrzeba mnóstwo czasu spedzic na gzrebaniu (my wychodzimy po średnio 3 godiznach ;]). LUMPEKSY RULEZZZZ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weronika12 Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 15:28 Jak mozna kupic uzywane majtki fuuuuu swinstwo zboczenie jakies jak wy sie nie wstydzicie Wszystko po tych niecach i auta i ciuchy okropienstwo ANTY SZMATLAND !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 16:09 niepasuje Ci to nie kupuj innym pasuje i sie beda ubierac .. Odpowiedz Link Zgłoś
paulatul Re: LUmpeksy! 21.06.06, 16:26 a kto ci kupuje majtki w lumpeksach??? zastanów się co ty piszesz.... tam kupuje ise norlane ciuchy, czsto znjaduję sie takei sztuki jakich w norlanym sklepie nie ma. Poza tym przeciez po zakupieniu ciuszka idzesz i go pierzesz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:06 prosz napiszcie mi gdzie jest Polanam ale nie po ulicach A na po sklepach (kolo jakiego sklepu lub budynku). Nie znam CZ-wy Odpowiedz Link Zgłoś
paulatul Re: LUmpeksy! 22.06.06, 11:04 trudno jest to wyjasnic nawet mieszkancom czestochowy czasami.... Najprosciej mowiąc, wejdziesz na ryneczek i bedziesz szła cały czas prosto, za ryneczkiem cały cały czas.... az zauwazysz takie duze stare budynki, bedzie bilbord odziez zachodnia lub cos takiego..... nie umiem wytłumaczyc prosciej.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierwsza klientka Od dzis czyli od 26.06 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:50 działa juz nowy sklep.Super rzeczy . Jest w czym wybrac ,Polowa na wycene , a polowa na wage Polecam na Piłsudskiego vis a vis dworca w bramie . Tam gdzie byla kiedys silownia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t Re: Od dzis czyli od 26.06 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 16:01 W którym ciucholandzie znajde najwiekszy wybór torebek? Odpowiedz Link Zgłoś
malimka Re: LUmpeksy! 26.06.06, 19:23 to idz do normalnego sklepu jak chcesz kupic fajne ciuchy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona lumpeksy IP: *.man.czest.pl 26.06.06, 19:47 ja kupuje w lumpeksie ciuchy dokladnie w POLNAMIE i musze stwierdzic ze fajne bajery mozna tam kupic (oczywiscie rzecz gustu kazdego czlowieka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: juz fzis Re: lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:25 mysle ze nigdzie w sumie nie ma fajnych torebek lub sa , ale trzeba trafic mnie sie nie zdarzyło jak na razie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 22:36 Moja koleżanka kupuje torebki w jakimś ciucholandzie na Rakowie. Niestety nie wiem, gdzie on dokładnie jest. Ja natomiast "kibicuje" Polnamowi. Byłam tam ostatnio w piątek - teoretycznie do towarzystwa, ale w praktyce kupiłam więcej aniżeli osoba z którą poszłam. W sumie kupiłam trzy rzeczy. Jednak najbardziej jestem zadowolona z indyjskiej tuniki do lnianych spodni :) Wole ubierać się w ciucholandach, a nie jak 3/4 miasta. Zawsze coś fajnego znajdę, za śmieszne pieniądze. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wik Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 23:28 ja kupuję w ciucholandzie po Damie Pik na Jasnogórskiej Niektóre moje ciuchy stamtąd są po prostu za...j.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 23:35 Byłam tam kiedyś, ale jakoś nie przypadł mi ten ciucholand do gustu. O ile o tym samym "mówimy". Jak się wchodzi to po lewej i prawej stronie są ciuchy? Każdy ma jakieś swoje upodobania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola manola Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:55 Na Kościuszki ceny kosmos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: LUmpeksy! IP: *.schering.de 27.06.06, 19:09 ceny kosmos na Kościuszki ? To chyba nie tam ... :-) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Someone Re: LUmpeksy! IP: 80.54.173.* 28.06.06, 00:36 Czesc! Ciucholandy sa ok mozna sie tanio ubrac w fajne rzeczy i to jest fakt..ale.... to co sie dzieje rano w pewnych sklepach to jest przegiecie,wystrojone damy stoja pod sklepami od 8 rano a jak otwieraja to rzucaja sie jak za komuny, wyrywaja sobie ciuchy kluca sie raz jak bylam to omalo sie nie pobily.Nie sa to osoby biedne chyba traktuja ja jako hobby ale brak kultury poraza.Zachowanie niektorych jest zenujace ktos kto tego nie widzial nie uwiezy ale tak jest.Pozdrawiam wszystkich robiacych zakupy w tych sklepach. A ludzie ktorzy je krytykuja niech dalej ubieraja sie na ryneczku i mieszaja sie z tlumem tak samo wygladajacych ludzi.Ale u nas jest taki trend ze mode dyktuje ryneczek za megasamem.Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lumpeksiara lumpeksy IP: *.man.czest.pl 28.06.06, 09:12 ja zaopatrzam sie caly czas w lumpeksach i powiem szczerze ze nie kupuje na bazarach kwestia tkwi w dobieraniu ciuchow i w ty jaki kto ma gust Odpowiedz Link Zgłoś
paulatul Re: lumpeksy 28.06.06, 18:22 ja to samo, nie umiem kupowac w norlmalnych sklepach, chociaz nei powiem zdza sie :) największy plus ubierania sie w lumpkach to to ze nikt inny nie bedzie chodzil w tej samej bluzce po ulicy, ciuchy mozna znalezc naprwde swietne (wiem z doswiadczenia) i nie musisz wydawac za duzo kasy. polecam ,,dukat'' na rakowie naprawde super :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 18:55 A gdzie jest dokladnie ten "dukat"? Sama na razie nie polecam bo dopiero otwieraja nowy szmateks kolo Ryneczku na Korczaka .. Ale być może bedzie tam fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:03 kiedy sa dostawy towaru w polnamie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modniara Re: lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 23:14 Kurcze wiedziałam, ale zapomniałam :-/ Ale coś mi świta, ze albo w soboty, albo poniedziałki. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
paulatul Re: lumpeksy 30.06.06, 14:19 nie wiem czy powinnam mowic gdzie jest ,,dukat'' bo pojdziecie i mi wszytstkowypupicie :) ale niech strace.. ,,Dukat'' jest nad leadre price na rakowie, przy lini tramwajowej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 20:59 czy w poniedzialek kupie cos ciekawedo w polnamie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modniara Re: lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:17 Wiesz co, ja kupuje tam coś ciekawego od poniedziałku do soboty. Kiedy tam nie pójde, to zawsze z czymś wyjdę. Tylko w naszym mieście i wogóle społeczeństwie jest takie kretyństwo, że jeśli ktoś wyjdzie na ulicę w czymś innym od reszty (tzn nie z ryneczka) to się wszyscy gapią jak na zjawisko. Wkurza mnie gdy idę ulica, ajakaś różowa lala mierzy mnie z góry do dołu. Ale generalnie mam to w nosie. Pozdrawiam kupujących w ciucholandach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.06, 21:35 kto z was wie w jakich godzinach jest czynny Polnam??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: lumpeksy IP: 195.117.153.* 02.07.06, 21:48 Jeśli chodzi o polnam to dostawy są tam dwa razy dziennie - zaraz przed otwarciem i o 14.00. Czynny od 10.00 od pon. do piątku. Do której to nie jestem pewna, 17,18.W soboty tez jest otwarty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Casia Re: lumpeksy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 17:11 Mam pytanie: Jak się pzobywacie przykrego zapachu z ubran? Bo ja kupiłam sobie ciuszek i trzeci raz go piorę, namaczam za każdym razem całą noc, potem wisi cały dzien na wietrze i NIC. Cholerka no :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: lumpeksy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.07.06, 13:46 mnie się jeszcze nie zdarzyło żeby zapach nie zniknął po praniu. Zawsze nie jest wyczuwalny,daję płynu do płukania.może to wina materiału z jakiego ciuch jest uszyty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggus Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 18:13 Witam, w którym jest największy wybór męskich ubrań? --------------- ivprl.prv.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olala LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 10:48 Meskie ? Hm , ciekawe koszule firmówki i nowe eleganckie , jak YSL widziałam na Piłsudskiego , poza tym marynarki na pewno w Polnamie. Nie rozgladałam sie za meskimi spodniami. Ogólnie powstaje coraz wiecej ciucholandów i w kazdym mozna znajsc perełke jakąs ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modniara Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 10:56 W Polnamie jest dużo męskich rzeczy, ale zmieszanych z damskimi - tak jest np ze spodniami, kurtkami. Odpowiedz Link Zgłoś
paulatul Re: LUmpeksy! 24.07.06, 17:48 w polnamie daltego jest duzo meskich bo tam ogolnie jest multum ubran :) Odpowiedz Link Zgłoś
facia Re: LUmpeksy! 24.07.06, 20:43 Na targowej w lewo od Mirowskiej .Bylam tam dwa razy i za kazdym razem cos wybralam .Ladne i niedrogo.Nie takie lachy jak w Polnamie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: LUmpeksy! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.10.06, 15:30 Hej!:) Chciałam zapytać się o lokalizację pewnego lumpeksu na Rakowie. Słyszałam o nim niesamowite legendy- osobne pokoje, a w każdym ciuchy za określoną cenę, niesamowity wybór... :) Opis zapewne może niewiele mówić, ale będę bardzo wdzięczna za pomoc :) Oraz za podanie dni i godzin otwarcia :D Odpowiedz Link Zgłoś