Dodaj do ulubionych

Moderacja do bani

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 02:12
Dlaczego traktujecie niektórych userów jak święte krowy? Dwa dni temu
zachlany Storima pisał jakieś śmierdzące brednie na temat inteligencji innych
forumowiczów przy czym wyszedł z niego pospolity zapijaczony cep. Oczywiście
skasowaliście to. Republika kolesi? No tak. Jeśli obchodzi się razem kolejne
urodziny GW to trzeba zatuszować fakt, że koleżka robi z siebie po pijaku
durnia na forum.
To tylko przykład, jeden z wielu. Nie pierwszy raz widzę jak kolejny cep
ubliża ludziom na tym forum, przy czym jest chroniony przez moderację.

Podajcie się do dymisji, bo drętwi jesteście.
Obserwuj wątek
    • Gość: Ninka Re: Moderacja do bani IP: *.34.pl / 80.51.236.* 20.06.06, 09:04
      Brawooo !!
      Podoba mi się ta otwartość i szczerość. Ktoś w końcu napisał całą prawdę o
      dennym forum.
    • Gość: Romper Stomper Re: Moderacja do bani IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 09:35
      Gość portalu: Sphinx napisał(a):

> Dlaczego traktujecie niektórych userów jak święte krowy? Dwa dni temu
      > zachlany Storima pisał jakieś śmierdzące brednie na temat inteligencji innych
      > forumowiczów przy czym wyszedł z niego pospolity zapijaczony cep. Oczywiście
      > skasowaliście to.

To chyba dobrze, że skasowali coś co uważaszasz, że nie bylo na poziomie i
      zaśmiecało niepotrzebnie forum?
    • storima Re: Moderacja do bani 20.06.06, 10:08
      Gość portalu: Sphinx napisał(a):

Nie klam. Wyskoczyles z chamskimi prowokacjami piszac, ze masz "zamiar pobawic
      sie moim kosztem".
      Forum nie sluzy zabawianiem sie forumowiczami przez prymitywne prowokacje.
      Koles, odsun sie ode mnie.
      • Gość: Sphinx Re: Moderacja do bani IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:02
        Nie jesteś wiarygodny w tych swoich swoich wypocinach i masz bankowo zaniki
        pamięci. Chamską prowokacją był tu tylko twój denny i zapijaczony post, który
        później twoi kolesie z Gazetki skasowali, żebyś się nie kompromitował. Kilku
        forumowiczów napisało pod twoimi wypocinami co myślą o tobie. Zasadniczo zlewam
        to czy robisz z siebie durnia czy nie. Nie mój cyrk, nie moje
        małpy.Zainteresowało pewne częste tu zjawisko.
        Na tym forum można robić z ludzi durniów, można ich obrażać, można się śmiać z
        cudzej głupoty. I nie ma problemu. Jeśli jednak babola zasadzi koleś panów z
        Gazetki to moderacja skwapliwie pozaciera ślady. Jesteś tylko żywym przykładem
        na istnienie tutaj jakiegoś głupiego, chorego układziku ludzi którzy mają
        wielkie aspiracje i uzurpują sobie moralne prawo do ocenny innych a po pijaku
        wychodzi z nich byle co. BYLE CO.
    • Gość: storima Koles, zwolnij,BoStajesz sieNiebezpiecznydlaSiebie IP: *.dsl.club-internet.fr 20.06.06, 23:11
      Posluchaj koles, klamiesz, ale w jednym wpisie rzeczywiscie szczerze o sobie
      napisales:
      "Powiedzmy, że jestem szczerym do bólu chamem, ale mam poczucie
      sprawiedliwości"
      Sphinx

Ja chamstwu mowie zdecydowane nie.
      Powodzenia w "rozpracowywaniu ukladow". Widac polityka penych liderow porazila
      Cie ostra paranoja.
      • Gość: Sphinx Re: Koles, zwolnij,BoStajesz sieNiebezpiecznydlaS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 23:34
        Ja mówię zdecydownie nie lukrowanemu dupkarstwu z którego wyłazi prawda...po
        pijaku.
        • Gość: storima Re: Koles, zwolnij,BoStajesz sieNiebezpiecznydlaS IP: *.dsl.club-internet.fr 20.06.06, 23:38
          Mozesz sobie tak gadac do rana. To juz chyba twoj 6 wpis na ten temat.
          Forum nie jest miejscem do chamskich atakow, ani bawienia sie czyims kosztem.
          Nie podoba ci sie, to zaloz wrotki i se pozjezdzaj po neostradzie;)
          Oszuscie i marny prowokatorze.
          • Gość: Sphinx Re: Koles, zwolnij,BoStajesz sieNiebezpiecznydlaS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 23:43
            Słodkich snów cwaniaku z PKSu. Idź już spać bo zawału dostaniesz.
            Dla mnie jesteś "kulturalnym" farbowanym lumpem z którego wylazło chamstwo po
            paru głębszych. Mam nad tobą tą przewagę, że nie udaję przed ludźmi.

Dobranoc
            • Gość: Sphinx Re: Koles, zwolnij,BoStajesz sieNiebezpiecznydlaS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 23:44
              PS. Bez odbioru
            • Gość: storima Re: Koles, zwolnij,BoStajesz sieNiebezpiecznydlaS IP: *.dsl.club-internet.fr 20.06.06, 23:47
              Tak sobie mozesz gadac w swym chamskim towarzystwie.
              Wykaz czyms sie poza chamstwem i paranoja , a na punkcie Storimy na tym forum;
              to moze zaczne cie traktowac nie jako paranoika (nie pierwszy raz we mnie
              uderzasz, zmieniajac nicki-mialki tchorzu) to byc moze zaczne cie traktowac
              powaznie.
              • Gość: Sphinx Re: Koles, zwolnij,BoStajesz sieNiebezpiecznydlaS IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 23:52
                Pruknij sobie i idź już spać. Może przyniesie ci to odrobinę ulgi. Uderzam w
                ciebie dopiero pierwszy raz. Twoje wirtualne poczucie osaczenia cię moimi
                domniemanymi mnogimi nickami to najlepszy dowód, iż na paranoję cierpisz ty.
                Chłopie. Ty masz manię prześladowczą. To się leczy.

Ostatecznie BEZ ODBIORU z mojej strony. Wyłączam komputer. Dyskusja z tobą
                sprowadzi mnie do twojego miernego poziomu. Bujaj się na szmacie.
                • storima Re: Koles, zwolnij,BoStajesz sieNiebezpiecznydlaS 21.06.06, 00:02
                  Bezsilny chamie, to juz chyba twoj 13 wpis.
                • storima Re: Koles, zwolnij,BoStajesz sieNiebezpiecznydlaS 21.06.06, 00:12
                  Niestety, ale to ja znizylem sie do twego poziomu.
                  Ale przyznam, czasem lubie wejsc w towarzystwo chamow.
                  Czynie to na wlasna odpowiedzialnosc, i jak przystalo wtym przypadku, na
                  artyste, to mnie kreci;)

Aby zejsc do mego poziomu, musialbys uczynic to co napisalem powyzej:)))
                  • storima Re: Koles, zwolnij,BoStajesz sieNiebezpiecznydlaS 21.06.06, 00:14
                    W jednym cie musze pochwalic, zblizyles sie do poziomu moich bylych PRL-owskich
                    ubekow; ale i to jeszcze ich nie przescignales.
              • storima Re: Koles, zwolnij,BoStajesz sieNiebezpiecznydlaS 20.06.06, 23:59
                Zbyt wiele ostatnio padlo tutaj, obrazliwych slow pod moim adresem.
                Oczywiscie, zdaje sobie sprawe, ze nie wystepuje na forum anonimowo.
                Wiekszosc obelg iscie w usbeckim stylu.
                Rozumiem dyskusje, ale kierowanie sie najnizszymi instynktami, tylko dlatego, ze
                ktos sobie mysli, ze pisze sobie anonimowo, to szczyt bezsilnosci i zawisci.
                Bo nie wazne jest to kto co soba reprezentuje, celem staje sie chamskie wyzycie,
                aby kogos zniszczyc. Tak jak nijaki podpisujacy sie tutaj "Sphinx".
                • Gość: storima Znizajac sie do poziomu Sphinxa IP: *.dsl.club-internet.fr 21.06.06, 00:37
                  To co wyczytalem wsrod wpisow chama absolutnie nie doprzyjecia, cytuje:

_________________________________________________________________________

Re: czym się różni singielka po 30-tce od starej
                  Autor: Gość: Sphinx IP: *.internetdsl.tpnet.pl
                  Data: 02.04.06, 00:10

NICZYM. Jedna i druga nadaje się już tylko na konserwy dla psów :o)=

____________________________________________________________________

Bywalem niby w chamskich barach, ale takiej nienawisci do kobiet, jeszcze w
                  realu nie spotkalem.

Szkoda mi czasu na wyszukiwanie ordynarnych, prostackich wpisow paranoicznego
                  chama, ktory jesli tak pisze na trzezwo, to juz jest niebezpieczenstwem samym
                  dla siebie.
                  • Gość: storima Zgodnie z twoja rada Sphinxie IP: *.dsl.club-internet.fr 21.06.06, 00:54
                    Zgodnie z twoja rada "pobujaj sie na szmacie": przejrzalem kolejne kilka twych
                    wpisow na tym forum. Dwa zacytowalem. Mozna byc blyskotliwie chamskim, ale
                    nawet na to cie nie stac, chamie, szczery chamie, jak sam o sobie napisales.
                    "Bujania sie na szmacie" na noc juz mi wystarczy.
                    • Gość: Sphinx ;))))))) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 07:20
                      Bardzo dobrze mi się spało i nie mam kaca. A ty?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka