Dodaj do ulubionych

Pijany kierowca bez prawa jazdy

IP: *.net / *.mybigcity.net 20.06.06, 18:07
dresiarz buja się beemką .... i dobrze mu tak. Niech go wsadzą do paki na
przynajmniej 5 lat. I zadnych zawiasów mu. Skoro wział auto bez zgody matki,
tzn że je ukradł. Jeżeli matka nie złoży doniesienia o kradzierzy, to ją
powinno sie ukarac za zezwolenie synowi na jazde samochodem po pijanemu i nie
posiadając prawa jazdy. Tylko żal mi tych pasażerów....a zwłaszcza tej
18-nastolatki:-( Do paki z taką ciotą!!!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: zzz Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.gre.pl / 212.160.86.* 20.06.06, 18:18
      Kretyn zniszczyl zycie mlodej dziewczynie :(
      • Gość: Oj Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 18:29
        Przeciez wiedziala ze jest pijany ,ja jej w ogole nie zaluje ani reszty tej
        choloty
        • Gość: :( Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:29
          wstydziłbyś się tego co napisałeś....nie można tak tego oceniać nie byłeś tam z
          nią nie wiesz czemu tak zrobiła!Więc nie pisz takich rzeczy najpierw pomysl co
          czuje rodzina i znajomi postaw sie na ich miejscu...
        • Gość: wiola Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 18:51
          nie zalujesz bo ciebie to nie spotkalo...ale moze cie to spotka!!mam nadzieje
        • Gość: anka Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 18:37
          Klaudia jest dla mnie jak siostra, której nigdy nie miałam. Jej wypadek
          spowodował że ostatnie kilka dni są dla mnie czasem smutku i nadzieji że
          wyjdzie z tego cała i zdrowa. Czytając niektóre posty aż trudno uwierzyć jacy
          ludzie potrafią być podli. Od razu rzuca się w oczy, iż nigdy nie mieli do
          czynienia z jakąkolwiek tragedią bliskiej im osoby i nie mają pojęcia że w
          takiej chwili nie myśli się o tym, że źle postąpili (w tym przypadku wsiadając
          do samochodu z niepoważnym kierowcą) tylko o tym aby ofiary wypadku szybko
          odzyskaly zdrowie. Osoby nie ukazujące odrobiny żalu w takiej sytuacji są
          naprawdę bez serca. Nie napiszę, że życzę im aby przeszli to samo co my jako
          przyjaciele Klaudii, bo wówczas i ja postąpiłabym podle, czego nie chcę ze
          względu na to, iż wiem że to ogromny cios dla serca. Proszę tylko aby takie
          osoby zastanowiły się jak by postępowały będąc w takiej samej sytuacji jak
          nasza. Mam nadzieję, że choć troszkę obudzą się w was dobre uczucia.
          KOCHAMY CIĘ KLAUDUSIU!!!
          PS. Jeżeli chodzi o kierowcę to mam nadzieję, że wykończy go nie tylko
          więzienie ale i również sumienie, które powinno go dopaść podczas gdy będzie
          siedział za kratami.
          Jak największe kary dla takich ludzi!
          • Gość: wiola Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 13:00
            JUPI!!!!!1Klaudusia juz sie powoli przebudza:):)
      • Gość: gtx Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 18:36
        ci kierowcy ze słonecznej kalifornii (SKL)
        • Gość: SKL Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 13:43
          Ja jestem ze słonecznej kaliforni. I co z tego? Czy w swej wielkomiejskiej dumie
          nie widzisz siebie? Swoich współtowarzyszy z wielkiego miasta Częstochowa? A
          może zajrzymy w którąś noc na Truskolaską dyskotekę i zerkniemy na te
          rejstracje? Czy aby nie będzie tam wielu SC? A może ten szowinizm wynika z tego
          że ktoś musi być winny? Pewnie hmm cykliści
    • Gość: :( Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 21:21
      Ta dziweczyna miała wylew krwi do mozgu polamane zebra i ogólne potuczenia
      walczy o zycie w szpitalu nie wiadomo czy przezyje...jest w spiaczce w stnie
      krtycznym ;(a ten gość i tak wyjdzie za pare lat z więzenia za dobre
      sprawowanie kit ze zmarnował dziewczynie życie
      • Gość: aaaaaaa Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.pl / *.net-komp.pl 20.06.06, 22:45
        Nasladowca wypadku z przed kilku tygodni na Niepodleglosci.
        Szare komurki przepite.
      • Gość: aaaaaaa Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.pl / *.net-komp.pl 20.06.06, 22:45
        Szare komurki przepite.
        Szare komurki przepite.
      • Gość: aaaaaaa Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.pl / *.net-komp.pl 20.06.06, 22:47
        Przepraszam za byka .
    • Gość: maniek Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 01:38
    • Gość: maniek Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 01:42
      nie szukam usprawiedliwienia, ale dla takiego powinna być inna kara niż
      więzienie. Młody jest dla starego recydywy dobrym narybkiem i słuchaczem. wiem
      i jestem tego pewien że po wyjściu z mamra zasili szeregi twardej recydywy
    • Gość: :] Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 08:17
      ja proponuje dla niego dożywotni zakaz prowadzenia pojazdów mechanicznych,10
      latek czynu społecznego i wypłate ewentualnej renty poszkodowanym.Matka jesli
      nie złożyła zawiadomienia o kradzieży..współudział.Wspólczuje ofiarom!
      Prawdą jest to co piszecie wcześniej, że kierowcy ze"słonecznek Kaliforni(SKL)"
      to nie kierowcy a szaleńcy mający prawo o ruchu drogowym za ZERO.
      Pozdrawiam jeżdżacych normalnie i załączam życzenia szerokiej drogi
      • Gość: Kuba Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 11:29
        Powinien także zapłacić za leczenie wszystkich ofiar tego wypadku! A czy jego
        pasażerowie nie wiedzieli , że jadą z pijakiem bez prawa jazdy? Przecież są
        kumplami i wiedzą doskonale co który z nich jest wart, więc nie ma ich co żałować
        • Gość: :( Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 13:00
          mowisz tak tylko dlatego że to nie są Twoi znajomi Twoja rodzina wiesz co takie
          wypowiedzi są po niżej ludzikiej krytyki zreszta nikt cie nie prosi o
          współczucie!..
        • Gość: wiola Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 18:50
          nie bylo cie tam wiec sie k** nie odzywaj!!oni sie dowiedzieli ze nie ma prawka
          w polowie drogi do domu!wiec jak nie wiesz to sie palancie nie wypowiadaj
    • marcelmilau Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy 21.06.06, 11:32
      znam tą dziewczynke.Bardzo jest mi jej żal.Widzę jej rodziców wysiwieli
      poprostu...gó..arza prowadzącego nie chce mi się komentować.
      Mojej sąsiadce życzę tylko żeby z tego wyszła z całego serca.
    • Gość: Marecky Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: 217.96.15.* 21.06.06, 11:56
      moj zdanie:

1) jesli wsiadla do BMW z pijanym chlopakiem za kierownica i wracali z
      Truskolasow to sorki ale taka 'panna' jest dla mnie typowa blachara

2) mimo punktu 1) wspolczuje jej bardzo i kazdemu z pasazerow, szkoda ze w 90%
      w takiej sytuacji pijany, nieodpowiedzialny kierowca wychodzi bez szwanku a
      cierpia pasazerowie :(
      • Gość: :( Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 12:57
        znam tą dziewczyne nie oceniaj skoro nie wiesz nie jest "blacharą" obok niej w
        samochodzie siedział jej chłopak a prowadził ich kolega...
      • Gość: wiola Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 18:54
        j kochanie ona nie jest BLACHARA tylko jechala ze swoim facetem!!a to auto bylo
        jego kumpla.bardziej normalniej dziewczyny nie znam ,wiec nie pisze o niej
        blachara
    • karola2210 Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy 21.06.06, 17:50
      jak można wsiąść do auta z pijanym kierowcą !!!!
      • Gość: wiola Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 18:48
        Marcin ten ktory kierowal pojazdem byl pod wplywem alko i nie mial prawka i
        albo go zamkna na 20lat alebo jak wyjdzie wczesniej to go zabije wlasnymi
        rekiam!!ta 18-sto latka to moja przyjaciolka i obecnie jest nadal sztucznie
        uspionoa bo inaczej krew znow sie przetoczy do mozgu a do tego nie mozna
        dopuscic <bo ona miala w wyniku uderzenia wylew krei do mozgu> pozostaje nam
        jej przyjaciolom wierzyc ze bedzie dobrze...musi z tego wyjsc..Kluduśka wracaj
        do nas szybko.dzieki za wszystkie slowa otuchy w jej imieniu:*
        • Gość: :( Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 18:53
          Wiolu ja wiem ze bedzie dobrze :* przyjdz na zakonczenie roku do szkolki
        • Gość: :( Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 19:07
          Wiolu wiesz co powiem Ci że szkoda słów na takich ludzi oni i tak nie
          zrozumieja co to znaczy...bo do tego trzeba troche myśleć...
          • Gość: Czarna Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 19:33
            Bardzo mi przykro i życzę dziewczynie, aby była silna i wyszła z tego, a
            rodzicom siły i wiary w to, że z córką będzie wszystko dobrze. Ale przepraszam
            bardzo, każdy myślący logicznie człowiek, czy jest sam czy ze swoim chłopakiem
            czy dziewczyną nie wsiada do samochodu, który prowadzi pijany kierowca. To, że
            nie miał prawa jazdy to najmniej ważne, ważne jest to, że był pijany, Bo wielu
            jest ludzi umiejących jeździć samochodem bez prawka. A, że był tragiczny wypadek
            pijaństwo i brak prawa jazdy poszły w parze. Droga Wiolu wiem, że jest Ci
            przykro, bo to Twoja koleżanka, ale przecież wsiadła do tego samochodu na swoją
            odpowiedzialność tu nie ma znaczenia, że jechała ze swoim chłopakiem przecież on
            nie kierował, on również był nie odpowiedzialny, że ją na to naraził. Przykro to
            mówić, ale tu winni są wszyscy, kierowca- (bez prawka), bo był pijany, a oni, bo
            wsiedli do tego auta i pozwolili mu prowadzić. I nie uwierzę jeśli powiesz, że
            nie widzieli, że jest pijany przecież to widać. Mam nadzieję, że Dziewczyna
            wyjdzie z tego, życzę wszystkim- rodzicom, bliskim, znajomym siły i
            cierpliwości. Ale niestety trzeba być obiektywnym i jasno stawiać sprawę.
            Powodzenia.
            • Gość: :( Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 19:36
              zgadzam się z Toba jestem znajomą Klaudi i Wioli..ale wiesz w takich wypadkach
              cieżko o obiektywność jescze jak ktoś takie przykre rzeczy wypisuje...
              • Gość: Czarna Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:09
                Wiem jak się czują znajomi, rodzina, to naprawdę wiem, niedawno pobili mojego
                znajomego na AK i wyrzucili na ulicę,(temat był na forum) do tego wszystkiego
                przejechała go jakaś kobitka, walczył o życie kilkanaście dni, też był w
                śpiączce,Przeszedł poważne operacje dziś jeździ na wózku, bo musi przejść
                rehabilitację, dlatego wiem co czuje rodzina i pozostali. Ale to inna sytuacja.
                Przykre jest to ,że młodzi ludzie nie pomyśleli zanim wsiedli…Wszystko w rękach
                Boga.
                • Gość: :( Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:16
                  Ale ten świat mały...Znam jego narzeczona eh brak słów, że człowiek potrafi za
                  nic zrobić coś tak potwornego drugiemu...Z Klaudią już lepiej...Ale i tak jej
                  stan jest ciężki mam nadzieję, że wyjdzie z tego a to, co się stało będzie
                  przestrogą dla innych ludzi.. Tak zgadzam się wszystko w rękach Boga on miał w
                  tym swój cel, którego my jeszcze nie rozumiemy...Pozdrawiam
    • Gość: Kolezanla Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:01
      Bardzo mi przykro az plakac mi se chce bo znam ja i bardzo czesto ze soba
      rozmawialysmy ona jest bardzo mila wrecz przesympatyczna osobka ktora by
      chciala wszystkim pomoc przynajmniej ja odnioslam takie wrazenie i gdy o tym
      sie dowiedzialam , przezylam szok jutro idziemy sie modlic za twoje zdrowko
      klaudusiu bedzie wporzo Boze nie zabieraj takiej mlodej dobrej osobki my
      wierzymy ze bedzie ok Ale pomimo wszytsko pomimo szacunku dla niej i okropnej
      rozpaczy zstanawiam sie nad jedna rzecza. mowie ok - nie wiedzieli ze koles nie
      ma prawka - wiadomo jak jest na dyskotece nikt nic nie wie.- no ale tego
      zrozumiec nie moge - on byl pijany musieli o tym wiedziec i teraz narzuca mi
      sie pytanie dlaczego ten jej chlopak i ona nie pomysleli a no pijany no nie
      mozna zawierzyc mu swojego zycia Lecz teraz po tym co sie wydarzylo nie mozna
      szukac niczyjej winy wszyscy zawinili i teraz najwazniejsza jest modlitwa za
      klaudusie i musimy wierzyc ze wszystko sie jeszcze ulozy kochamy cie klaudio i
      trzymamy kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: :( Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:11
        Wszystkim jest przykro i wszycy którzy znają chociaz troche Klaudie wspieraja
        ja swoja modliwta...wydaje mi sie ze tak miało być i nie ma co roztrzasać tej
        sprawy...Pozdrawiam
      • Gość: wiola Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:25
        dziekuje naprawde wszystkim ktorzy tu wchodza i wierza ze klaudusia z tego
        wyjdzie -tak sie musi stac...:*
        • Gość: :( Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:29
          Wiolu nie ma innego wyjscia w koncu ktos musi sie codziennie do nas
          usmiechac...bedzie dobrze zobaczysz:*
          • Gość: wiola Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:38
            jak jej teraz na chwile nie ma z nami to sie docenia ile ta mala Klauduskawnosi
            radosc w nas:*:*pozostaje nam na nia czekac i wierzyc ze bedzie dobrze
            • Gość: :( Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:40
              Będzie dobrze musi byc dobrze! nie ma takiej obcji slyszlas ze jutro idziemy na
              Msze za Klaudie? A jak tam Joachim sie czuje? Bo slyszlam ze z nią już
              naszczescie lepiej
              • Gość: wiola Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:49
                on juz dobrze.poobijany i go boli wszystko ale ogolnie ok.jutro o 18 pod
                ratuszem na bieganskim .badzcie wszyscy.dobranoc
              • Gość: wiola Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:51
                a co do Klaudii to coraz lepiej wszystko idzie w dobra strone.oby tak dalej
                • Gość: :( Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 22:54
                  do zobaczonka Wiolu:* spij spokojnie...
    • Gość: kasia Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 09:16
      kierowca nie ma nic rozumum-trzymam kciuki za klaudynke
      • Gość: kasia Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 09:22
        wierze ze wszystko bedzie dobrze:)kochamy Cie Klaudusiu
        • Gość: wiola Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 17:40
          nasza Klaudusia wraca powolutku do zrowia niedlugo lekarze ja obudza:)
          • Gość: kasia Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 18:00
            ciesze sie bardzo ze wraca do zdrówka oby tak dalej :):):)
    • r_olejnik Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy 22.06.06, 18:27
      dożywocie dla idioty !!!!!!!
    • Gość: kolezanka Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 20:54
      czemu nic nie podajecie nowych wiadomosci??
      • Gość: wiola Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 22:32
        wszyscy sie cieszymy ze Kaluduśka odzyskuje przytomnosc.jzu nie ma podawanych
        srodkow usypiajacych<gdzyz wczesniej bylo to konieczne>juz samodzielnie oddycha
        i tylko patrzec jak znow bedziemy sie smiac ze wspolnych wyglupow.
        • Gość: Ka Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 10:14
          Moze nastepnym razem sie zabijecie ,to bedzie naprawde mega wyglup...
    • Gość: kolezanka Re: Pijany kierowca bez prawa jazdy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 20:12
      nic tu mnie slychac co jest
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka