Gość: Artur IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 08:07 Ludzie ... gdzie można kupić mocowanie blach do auta??? Może być cała ta plastikowa ramaka ... Właściwie to chodzi mi o ten dolny pasek blokujący tablicę gdzie jest np. nazwa dealera Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Pytanie!!! IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.06, 08:40 Nie wiem, czy dobrze zrozumiałam, ale jeśli tak to kupowałam to w Mototechnice na Kawiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ...... Re: Pytanie!!! IP: *.34.pl / 80.51.236.* 21.06.06, 09:14 Gość portalu: Artur napisał(a): > Ludzie ... gdzie można kupić mocowanie blach do auta??? > Może być cała ta plastikowa ramaka ... > Właściwie to chodzi mi o ten dolny pasek blokujący tablicę gdzie jest np. > nazwa dealera > > Pozdr Luuuuudzie !!! Kup sobie człowieku całe ramki do "blach" w pierwszym lepszym sklepie z częściami motoryzacyjnymi i bedziesz miał spokój !!!!!!!!!!! Wątpie, abyś gdziekolwiek /chyba, ze na jakimś szrocie lub złonie/ same dolne paski dostał, bo są różne ich rozmiary, wzory i uchwyty itp. !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś