Gość: Robert IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 20:40 Mam błąd w pracy mnagisterskiuej, która jest już oprawiona w twardej oprawie. Można rozbić opraw, wymienićkartkę i ponownie oprawic?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ulisses_czwa Re: Praca magisterska 21.06.06, 20:51 Tak, mozna to rozpiąć, wymienić kartkę i ponownie oprawić (ta samą oprawą)... Musisz jednak zrobić to w punkcie gdzie oprawiałeś... Każdy taki punkt ma zazwyczaj specjalne urządzenie do rozpinania. Samemu można uszkodzić oprawę. Nie jest to specjalnie drogie. O ile pamiętam ok. 5 zł Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: Praca magisterska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 21:19 Tak jak pisał mój poprzednik- idziesz do punktu- cena się raczej nie zmieniła, moja koleżanka miała też taką sytuację z I stroną- i delikatnie wycięła tę stronę, po czym nakleiła poprawnie napisaną- tak jej poradziły panie z dziekanatu, bo czas gonił, a w ksero były kolejki, udało sie- skleiła i wyglądało to dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Praca magisterska IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.06.06, 22:18 Miałam podobną sytuację z pracą dyplomową kilka lat temu. Brakowalo mi zakończenia. Nie było czasu na latanie po introligatorach, dlatego dokleiłam starannie tę stronę - śladu nie było. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś