Dodaj do ulubionych

Nowe paszporty

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 16:13
Od sierpnia drożeje wyrabianie paszportu. Będą nowe z DNA, więc kto
potrzebuje, niech szybko składa wniosek.
Obserwuj wątek
    • Gość: ggg Re: Nowe paszporty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 16:56
      Dzięki za informację, jutro wyślę męża aby składał wniosek. A swoją drogą to
      obużające, że to My- Obywatele, musimy płacić za wymysły naszego państewka.....
      nowe prawo jazdy, dowód osobisty, paszport a jeżeli jeszcze w ciągu roku lub w
      przeciągu 2 czy 3 lat dokonują się zmiany naszych danych to niezła kaska
      leci.... i kto za płaci? Biedny Polaczek.
      Pozdrawiam
      • Gość: do ggg Re: Nowe paszporty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 17:35
        Proponuję abyś nie kupowała ciuchów przez cztery lata tylko zdzierała te co masz.
        Po co masz wydawać kase na to żeby na takiej polaczycy zarabiali?
        • Gość: ggg Re: Nowe paszporty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 17:50
          bez komentarza.........
      • Gość: kasiaa Re: Nowe paszporty IP: *.trustnet.pl 22.06.06, 18:05
        Popieram. Skoro każą wymieniać to niech robią to za darmo...
      • Gość: paweł Re: Nowe paszporty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 19:52
        > nowe prawo jazdy, dowód osobisty, paszport a jeżeli jeszcze w ciągu roku lub
        w
        > przeciągu 2 czy 3 lat dokonują się zmiany naszych danych to niezła kaska
        > leci.... i kto za płaci?

jak sie zmienia dane to koszty wyrobienia dokumentów przechodzą na
        państwo........
        • Gość: Mariola Re: Nowe paszporty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 20:07
          Co Ty pleciesz! Zmieniłam właśnie adres - czyli dane - i aby uzyskać nowy dowód
          osobisty - też dokument - musiałam zrobić normalną popłatę - jak każdy. Państwo
          nic darmo nie daje.
          • Gość: do ggg Re: Wszystko za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 20:30
            Gość portalu: Mariola napisał(a):
            > Co Ty pleciesz! Zmieniłam właśnie adres - czyli dane - i aby uzyskać nowy dowód
            > osobisty - też dokument - musiałam zrobić normalną popłatę - jak każdy. Państwo
            > nic darmo nie daje.

Powinno dawać !!!
            Dawać za darmo mieszkania w blokach (min 2 pokoje na dwie osoby) i to w ładnej
            okolicy blisko kościółka.Do tego każdy obywatel polski powinien dostać za darmo
            lub za symboliczną opłatą samochód małolitrażowy z klimatyzacją.
            A w ogóle praca powinna być 5 dni w tygodniu po 6 godzin i dojazd MPK do pracy
            powinien być bezpłatny.
            Do tego co na co drugi kalenarzowy miesiąc przypadałby przedłużony
            #łikend#,wszak my Polacy pracowity naród mamy prawo do odpoczynku połączonego z
            odwiedzinami bliskich mieszkających w innych miastach oraz na cmentarzach!
            Przecież jesteśmy tak wartościowym narodem w całej Europie że to wszystko
            powinno być za darmo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka