Gość: Katarina IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 16:13 Od sierpnia drożeje wyrabianie paszportu. Będą nowe z DNA, więc kto potrzebuje, niech szybko składa wniosek. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ggg Re: Nowe paszporty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 16:56 Dzięki za informację, jutro wyślę męża aby składał wniosek. A swoją drogą to obużające, że to My- Obywatele, musimy płacić za wymysły naszego państewka..... nowe prawo jazdy, dowód osobisty, paszport a jeżeli jeszcze w ciągu roku lub w przeciągu 2 czy 3 lat dokonują się zmiany naszych danych to niezła kaska leci.... i kto za płaci? Biedny Polaczek. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ggg Re: Nowe paszporty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 17:35 Proponuję abyś nie kupowała ciuchów przez cztery lata tylko zdzierała te co masz. Po co masz wydawać kase na to żeby na takiej polaczycy zarabiali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: Nowe paszporty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 17:50 bez komentarza......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiaa Re: Nowe paszporty IP: *.trustnet.pl 22.06.06, 18:05 Popieram. Skoro każą wymieniać to niech robią to za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paweł Re: Nowe paszporty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 19:52 > nowe prawo jazdy, dowód osobisty, paszport a jeżeli jeszcze w ciągu roku lub w > przeciągu 2 czy 3 lat dokonują się zmiany naszych danych to niezła kaska > leci.... i kto za płaci? jak sie zmienia dane to koszty wyrobienia dokumentów przechodzą na państwo........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariola Re: Nowe paszporty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 20:07 Co Ty pleciesz! Zmieniłam właśnie adres - czyli dane - i aby uzyskać nowy dowód osobisty - też dokument - musiałam zrobić normalną popłatę - jak każdy. Państwo nic darmo nie daje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do ggg Re: Wszystko za darmo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 20:30 Gość portalu: Mariola napisał(a): > Co Ty pleciesz! Zmieniłam właśnie adres - czyli dane - i aby uzyskać nowy dowód > osobisty - też dokument - musiałam zrobić normalną popłatę - jak każdy. Państwo > nic darmo nie daje. Powinno dawać !!! Dawać za darmo mieszkania w blokach (min 2 pokoje na dwie osoby) i to w ładnej okolicy blisko kościółka.Do tego każdy obywatel polski powinien dostać za darmo lub za symboliczną opłatą samochód małolitrażowy z klimatyzacją. A w ogóle praca powinna być 5 dni w tygodniu po 6 godzin i dojazd MPK do pracy powinien być bezpłatny. Do tego co na co drugi kalenarzowy miesiąc przypadałby przedłużony #łikend#,wszak my Polacy pracowity naród mamy prawo do odpoczynku połączonego z odwiedzinami bliskich mieszkających w innych miastach oraz na cmentarzach! Przecież jesteśmy tak wartościowym narodem w całej Europie że to wszystko powinno być za darmo Odpowiedz Link Zgłoś