Dodaj do ulubionych

nowy sklep w miescie??

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 12:12
Witam planuje otworzyc sklep z ekskluzywną odzieżą damską na terenie
częstochowy. zbieram opinie ludzi czy jest potrzebny sklep z porządną kolekcją
damską oczywiscie nie należąca do najtańszych. Powiem tylko tyle ze najbliższy
taki sklep jest w warszawie. Z góry dziekuje za pomoc i odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: nowy sklep w miescie?? IP: 80.54.173.* 25.06.06, 15:18
      Szczerze mówiąc, kolejny bardzo drogi sklep jest zbędny, bogate elegantki lataja
      na zakupy do Londynu, tak że niewiele to zmieni. Jeżeli już miałabym coś
      doradzić, to w Cz-wie brakuje sklepu typu H&M, Camaieu, House, na takie ciuchy
      zawsze będzie zapotrzebowanie, a młodym ludziom nie bardzo pasuje dojeżdzanie
      do Manufaktury czy Silesia City Center, gdzie te wszystkie sklepy się
      znajdują... Pozdrawiam
      • Gość: zyx Re: nowy sklep w miescie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 15:24
        cena nie gra takiej roli np dla mnie, jesli moge kupic ciuchy w rozmiarze 42-44
        damskie, a nie mlodiezowa, przez co wiekszosc bluzek nie dopina sie na piersi.

ja bym bardzo chciala miec np Zare w czewie.
        generalnie jestem na tak.
      • Gość: ja Re: nowy sklep w miescie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 15:26
        widzisz ja do takiego sklepu nie zajrze,chyba ze dostane spora podwyzke.
        • Gość: 12.12m Re: nowy sklep w miescie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 15:27
          teraz jest moda na firme "ryneczek"
    • Gość: kik Re: nowy sklep w miescie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.06, 15:50
      idz zobacz jaki jest ruch na wałach lub pod Sezamem na ryneczkach i odpowiedz
      sobie sam.
    • Gość: potrzebny Re: nowy sklep w miescie?? IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 25.06.06, 19:01
      potrzebny!!!!!!!!! wreszcie aby nie trzeba było jeżdzić do innych miast na
      normalne zakupy!!!!!
      u nas jest może 1-2 normlane sklepy, a reszta to rynkówy
    • pa_ra Re: nowy sklep w miescie?? 25.06.06, 19:10
      Moim zdaniem, tak sklep jest u nas niepotrzebny. Ja w każdym razie do niego nie
      pójdę.
      Zresztą nie jest sztuką ubrać się drogo. Sztuką jest ubrać się fajnie, stylowo,
      z gustem za nieduże pieniądze. Trzeba być po prostu oryginalnym. Nie powielać
      tego, w czym chodzi ulica, czy nie daj Boże!, kierować się modą czy innymi
      wymyślonymi bzdurami.
      Trzeba ubierać się zgodnie z własną osobowością i figurą. Śmieszą mnie
      dziewczyny, które wbijają się w biodrówki, a sadło wylewa się bokami. To jest
      po prostu nieestetyczne i tyle.
      • Gość: Aneczka Re: nowy sklep w miescie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 19:54
        Ja chcę H&M!!!!!!:D
        • Gość: oj Re: nowy sklep w miescie?? IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 25.06.06, 20:11
          Nowy sklep - tak, z DROGIMI CIUCHAMI - NIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!,dlaczego?-będzie
          to twoja tzw.klapa -to bardziej niż pewne. Człowieku -rozeznaj kontekst w
          relacjach praca a płaca. Wiesz co? każdy chciałby (jeśli nawet się do tego nie
          przyzna) ubierać się modnie a przedewszystkim ładnie -ja też,nawet bardzo,
          jednak drogie sklepy muszę omijać wielkim łukiem no i nie patrzeć w lustro
          ubierając się w tanie badziewie.
          zgadnij dlaczego.pzdr
          • Gość: Ase Re: nowy sklep w miescie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 09:42
            To ma być sklep niszowy a nie dla ludu .... taki się zawsze utrzyma jak będzie
            miał fajne rzeczy
    • Gość: sia Re: nowy sklep w miescie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 20:07
      Ja też tam nie zajrzę. Jest już droga Deni Cler, Hexaline, Max Mara. Nie stać
      mnie na zakupy w tych sklepach wiec i u Ciebie na pewno nie zawitam.
      • Gość: Dżana Re: nowy sklep w miescie?? IP: 195.189.52.* 25.06.06, 20:21
        JA TEŻ CHCĘ H&M!!!!!!!!!!
        • Gość: oj Re: nowy sklep w miescie?? IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 25.06.06, 20:28
          Dżano, jesteś w mniejszości! tym razem.
          • Gość: mama102 Mango, Esprit, Zara i H&M IP: *.net.pl / *.realestate.net.pl 25.06.06, 20:48
            oj bardzo czekam............
    • inna-bajka Re: nowy sklep w miescie?? 25.06.06, 21:06
      Ciekawe o jakiej marce myślisz, jeśli ZARA, Makalu, AE Wooman lub Mexx byłoby
      cudownie. Bud na ryneczkach jest w Częstcowie setki, a sklepów na poziomie nie
      ma, a jak sa to kosmicznie drogie lub zeszły na psy jak Solar.
      H&M to kolejny ciucholand z cenami wyższymi niż Monnari, a jakość podobna do
      Reserwed. I gdybyś miał stoisko z pieknymi butami, modnymi, bo cz ęstcochówce
      od 2 lat nie mozna wytłumaczyć, że szpice, koraliki, korakdki i diamenciki sa
      niemodne.
      • Gość: mmmm Re: nowy sklep w miescie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.06, 22:20
        Każdemu można pofantazjować.
      • Gość: Oryginalna Re: nowy sklep w miescie?? IP: *.hcz.com.pl / 212.160.234.* 26.06.06, 12:20
        Moda jest dla ludzi bez wyobraźni i bez własnego gustu. Nie zawsze (a raczej
        bardzo często) to, co modne, jest ładne, eleganckie i wygodne.
        Choćby fiolety (brrrrrrrr!) były supermodne, to ja takiego cholerstwa i tak nie
        założę.
        Pozdrawiam.
        • Gość: carmen inna bajko IP: 87.239.176.* 26.06.06, 13:46
          koraliki i kokardki sa kiczowate i jednosezonowe ale szpice modne beda zawsze i jak ktos chce i dobrze sie czuje w nich to je bedzie nosil tak jak ja,oczywiscie nie od prywaciarza na ryneczku
          • Gość: carmen zakupy w cz wie IP: 87.239.176.* 26.06.06, 13:48
            w czestochowie nie ma nic i kazdy o tym dobrze wie.wiekszosc czestochowskich blond lolitek ubiera sie na ryneczkach,a nie w drogich sklepach.ja do twojego sklepu tez nie zajrze bo wole jechac do warszawy na zakupy i kupic cos czego NIKT oprocz mnie nie bedzie mial.i wygladal tak samo jak ja
          • inna-bajka Re: inna bajko 26.06.06, 13:56
            3 lata temu, były modne buty a'la lata 30' u nas szpice, potem okrągłe noski u
            nas nadal szpice, w tym roku jest podobna tendencja, a u nas nadal szpice i
            szpikulca zamiast obcasów. Eleganckie pantofle, które są niezbędne do mojej
            pracy są niestey nieosiągalne, nie mówię o zaokrąglonych noskach, ale buty
            częstcowskie nadają sie do cyrku a nie do pracy lub spotkanie z ludźmi na
            poziomie.
            • Gość: Kot Re: inna bajko IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:07
              Nie rozumiem dlaczego drogie panie tak krytykujecie kobiety ktore ubieraja sie
              na ryneczku ,badz w czestochowskich sklepach..Czy sadzicie ,ze kazdego stac na
              zakup markowych rzeczy w Warszawie?Myslicie ze jestescie trendy i
              niepowtarzalne ?Zapewniam ,ze te co lataja na zakupy do Paryza badz
              Mediolanu ,maja o was takie samo zdanie jak wy o tych z bazaru...Wiec troche
              wiecej pokory damulki...
              • inna-bajka Re: inna bajko 26.06.06, 14:33
                A gdzie ja skrytykowałam ? Sama koszulki czy jakieś proste sweterki kupuję na
                ryneczku, bo wbrew pozorom ta chińszczyzna jest dobra gatunkowo.
                Wprzeciwiństwie do Reserved, który wyrzuca się po jednym praniu lub Camaieu,
                które się prują jak ścierki.
                • Gość: :) Re: inna bajko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 16:22
                  Chyba żle trafiłaś, mam bluzkę z camaieu chyba 3 lata i nic się z nią nie stało
                  po wielu praniach, w dodatku w pralce...Jest świetna...
                  • inna-bajka Re: inna bajko 26.06.06, 17:51
                    Mam 3, jedna wyrzuciłam bo miałam dosyć cerowania, dwie mogę Ci sprzedać,
                    prawie wcale nienoszone. Po każdym praniu lub noszeniu znajduję kolejne dziry
                    na zszyciach, a nie mam zamiaru chodzić w cerowanych ciuchach za ponad 100.
            • Gość: ola Cavalla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 11:53
              Ale wypisujesz głupoty o butach .. Nie słyszałas moze za Czwa to zagłebie
              obuwnicze ?:)
              Czy sklep jest potrzebny ? Nie wiem .Musisz zapytac o to znajomych , którzy
              prowadza juz sklepy w tutejszym miescie.
              Mnie osobiscie wydaje sie , ze ludzie nie maja kasy i najwiecj to kupuja
              podczas przecen i w ciucholandach.
              Sklepy typu Deni Cler , Maxmara i B.Berclay maja juz stałych klientów , którzy
              sie wykruszaja.
              W handlu nalezy obracac kasa i nie trzymac ciuchów po 5 sezonów.
              Najlepiej ida przeceny
              • inna-bajka Re: Cavalla 27.06.06, 12:13
                A co ma do tego zagłebie obuwnicze ?
                Może zamiast 100 fabryczek i sklepów z tymi samymi paskudnymi buciorami, ktoś
                wkońcu zaoferuje buty ładne i modne, bo nawet te za 500 zł wieją wiochą.
                • Gość: ola : Cavalla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 12:55
                  Chyba masz przerost tresci nad formą .
                  Jesli ma sie pare złotych mozna kupic buty na Brzeźnickiej , w Rodzie , czy w
                  Pasazu.O ile ma sie troche gustu ;)
                  • inna-bajka Re: : Cavalla 28.06.06, 20:35
                    I właśnie o ten gust chodzi, piszesz jak chorągiewka, raz o częstchowskich
                    producentach raz o pseudo włoskich butach.
                    Twój gust już znamy skoro w Rodzie wg. ciebie sa gustowne buty ;-) o chamskiej
                    obsłudze nie wspomnę.
                    • Gość: ola Re: : Cavalla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 20:59
                      Tak , widze ze jestes dokładnie z innej bajki .
                      Pozdrawiam i nie oczekuje na odpowiedz
    • Gość: Monika Re: nowy sklep w miescie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.06, 10:58
      Masz super pomysła. Mam nadzieję, że będzie to Mexx, KappAhl, Send, czy HiM.
      Powodzenia! :)
      P.S.
      Dobrze by też było, gdybyś uwzględnił, że nie wszyscy noszą rozmiar 38.
      • Gość: karlajn Re: nowy sklep w miescie?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.06, 21:48
        H&M.....ZARA .... ;))))))))))))00
        • Gość: ehhh Re: nowy sklep w miescie?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.06, 23:04
          No, nowy sklep dobry pomysł, ale czy drogiii??? Tu trzeba by było się
          zastanowić (czy to będzie opłacalne) i pomyśleć o ilości potencjalnych
          klientów. Tym bardziej że żyjemy w świecie gdzie ciuchy ze sklepów typu Pasaż
          czy Seka możemy spotkać na ryneczkach w cenach dużo niższych. Nooo i można się
          zdziwić jakie "gwiazdy" zaopatrują sie na tych ryneczkach :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka