Dodaj do ulubionych

Ksiegarnia taniej ksiazki

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 13:41
dzisiaj odkrylam taka ksiegarnie na ulicy focha, moze jest tam od dawna, ale
dawno nie bywalam w tych rejonach.. bardzo mnie ucieszylo to co zobaczylam,
bo do tej pory znalam tylko takie miejsce w krakowie i myslalam tez o tym, ze
bardzo by sie przydalo w czestochowie.. ksiazeczki fajne, nowiutkie,ladne
wydania i cena o polowe mniejsza.. male zyczenie: prosilabym tylko o wiecej
nowosci; i jeszcze chcialam zapytac czemu te ksiazki sa takie tanie: czy to
sa jakies odrzuty z drukarni, bo maja jakis malutki blad (literowka itp.) czy
jest jakis inny powod?
Obserwuj wątek
    • Gość: x.x Re: Ksiegarnia taniej ksiazki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 14:36
      Księgarnia jest tam od bardzo dawna..
      Nie wydaje mi się, żeby książki miały jakieś wady, przynajmniej nie zauważyłam.
      Bardzo często można kupić bardzo tanio np. przewodniki turystyczne, ponieważ
      teoretycznie nie są aktualne (bo np. wydane przed dwoma laty).
      Dawno nie byłam w tej księgarni, najwyższy czas znów ją odwiedzić :)
      • babeczkaa Re: Ksiegarnia taniej ksiazki 29.06.06, 14:41
        bardzo lubie tam chodzic, zawsze coś kupuję! są piekne albumy, dobre książki kucharskie, biografie i przewodniki,no i masa innych książek,super! polecam
    • Gość: kaja20 Re: Ksiegarnia taniej ksiazki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 15:01
      bo pamietam ze jak odwiedzilam taka ksiegarnie w krakowie chyba 1 rok temu, to
      zobaczylam tam naprawde super nowosci, akurat wtedy wychodzila ksiazka Jana
      Pawla II "Pamiec i tozsamosc" i ona wtedy tam byla o wiele tansza niz wszedzie.
      a ja kupilam sobie taki poradnik (o polowe taniej niz w innnej ksiegarni) i
      zauwazylam ze jest blad w numeracji stron (tylko na jednej stronie)!!! Także
      super rewelacja..
      • Gość: aga Re: Ksiegarnia taniej ksiazki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.06.06, 15:03
        Napiszcie dokładniej gdzie jest ta księgarnia.
        • Gość: kaja20 Re: Ksiegarnia taniej ksiazki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 15:07
          idac ulica focha od alei wolnosci po lewej stronie ( prawie na skrzyzowaniu
          focha z ulica hmmm chyba Ślaska?)
          • Gość: Mieszkaniec Re: Ksiegarnia taniej ksiazki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 15:53
            Oto link do mapy z księgarnią
            www.tanieksiazki.com.pl/go/_files/?file=about_company.html&sess_id=4bbf25b085589b2138103040a06d9d57
            A co do samej księgarni to tez się ciesze, ze jest. Czasami tam zaglądam i
            znajduje ciekawostki, choc co do cen, to kiedys były bardziej konkurencyjne.
            Obecnie niektore pozycje sa naprawde niezniacznie tańsze. Ale i tak goraco polecam.
            • Gość: kasia Re: Ksiegarnia taniej ksiazki IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.06, 15:57
              Faktycznie, kilka lat temu, kiedy ksiegarnię otwarto, o wiele częściej trafieły
              się fajne książki. Ostatnio bywały przestoje, przez dłuższy czas pojawiało się
              niewiele nowych książek, ale znów jest lepiej. Ceny są nieco niższe niż w
              księgarniach, ponieważ np. niektóre wydawnictwa szybko wycofują swoje książki
              z 'normalnych' księgarni i można je kupić tylko w 'taniej'.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka