windex1978 29.06.06, 20:43 jestem fotografem amatorem i szukam modelki do sesji zdjęciowej z której to ja miałbym materiał do portfolio a modelka darmową sesję sesja ma mieć charakter reportażowy zapraszam do współpracy pisać na e-mail Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: modela ;-) Re: sesja zdjęciowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:42 Ma dobre referencje. Zaspokoił mnie po sesji doskonale. Fotograf jak fotograf. Ale w łóżku niezły ogier. Osobiście polecam. Naprawdę warto. O ile nie dla zdjeć to dla sexuuuuuu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: sesja zdjęciowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 21:49 ja chcę, ja chcę!!!ale jestem malutka:( :( :( ale co to włascieie za zdjęcia??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: sesja zdjęciowa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:03 na goooolaaaaasa :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karola Re: sesja zdjęciowa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 22:05 dobre, dobre Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Re:ja tez fotograf.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:26 ja tez moge troche Wa dziewczyny pofotografowac....jak cos to pawel.czest@wp.pl zapraszam do wspolpracy:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowa mycha Re: sesja zdjęciowa IP: *.prenet.pl 20.07.06, 08:09 nie ma to jak "mądre" odpowiedzi... niektórych stać tylko na takie ubogo, oj ubogo Odpowiedz Link Zgłoś