Gość: bingo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 01:33 Mam do arystycznego zamalowania kilkadziesiat m2 powieszchni! Kto mi pomoze, jak zlapac kontakt z ludzmi z talentem? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m. Re: Grafiti !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:32 podtrzymuję temat - sama jestem zainteresowana - też mogę udostępnić miejsce na szaleństwa artystyczne :menez@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Grafiti !! IP: *.dsl.club-internet.fr 30.06.06, 12:42 Nawiazcie kontakt z: (i tu podaje jeden z artykulow zamieszczonym w "Gazecie") "Organizatorami "HipHop Jam" są DJ'e Pancho i Bobilon - znani propagatorzy kultury hiphopowej. - Chcemy, by ta kultura przestała się młodzieży kojarzyć ze złotymi łańcuchami i roznegliżowanymi dziewczynami w teledyskach - mówi Bobilon. - Bo, niestety, telewizja kształci w dzieciakach właśnie takie, mylne przekonanie o hip-hopie. Hip-hop to prawda i to chcemy pokazać szerokiej publiczności. Impreza zacznie się malowaniem tunelu pod ul. Wyzwolenia - tym łączącym dzielnicowe jednostki A i B. Ściany przejścia pokryje wielobarwne graffiti. - Było wiele pomysłów, jakie miejsce wybrać, jednak to tutaj spotkało się z największym poparciem - mówi Bobilon. - Na pokrycie go graffiti mamy pozwolenie Urzędu Miasta." serwisy.gazeta.pl/cjg/1,31937,2784138.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marcin Re: Grafiti !! IP: *.pl / *.sfc.pl 30.06.06, 19:38 zapytajcie w DaGrasso - dwaj goście robili DaGrasso reklamowe grafiti w siłowni na Jana - zajefajne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autor Re: Grafiti !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.06, 15:13 panastadas@poczta.onet.pl graffiti kontakt OLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bingo Re: Grafiti !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.06, 15:28 wlasnie przeslalem ci pozdrowienia wraz z adresem! jesli masz ochote to sie odezwij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panastadas Re: Grafiti !! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.06, 21:55 chyba przez przypadek usunąłem maila pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś