IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 18:25
Szukam dobrego lekarza ortodonty z Częstochowy? Możecie mi kogoś polecić?
Obserwuj wątek
    • Gość: ElKa27 Re: Ortodonta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 18:45
      TYlko dr Myrda z MEDOR-u na Waszyngtona.Inni nie mają pojęcia o ortodoncji i
      mogą tylko szkód narobić. Sprawdziłam-dwie moje córki mają dzięki niemu piękne
      uśmiechy.
      • Gość: image Re: Ortodonta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:21
        Ile bierze za wizyte? Ile kosztuje aparat stały na zęby?
        • Gość: ElKa27 Re: Ortodonta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 20:03
          Nie pamiętam,ale za aparat można płacić w ratach.Najlepiej zadzwonić i się spytać.
          W każdym razie ceny są rozsądne, a efekty rzeczywiste.Doktor nie wciska
          kitu,jeśli czegoś nie można wyprowadzić aparatem to powie,że się nie da-w
          Al.14.-założono aparat mojej córce(na szczęście się połamał,kiepski był)na dolną
          szczękę gdzie absolutnie nie wolno było.Do Medor-u trafiają też ci, którym gdzie
          indziej narobiono głupot.Ja sama najpierw chodziłam do Janik-med /al.14/ i to
          był błąd.
          Wydałam niepotrzebnie kasę i straciłam czas.Aha, w Medorze niektóre wizyty są
          bezpłatne,ale już nie pamiętam szvczegółów.Moje dziewczyny już rok jak mają zdjęte
          aparaty stałe.Powodzenia
          • Gość: ElKa27 Re: Ortodonta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 20:07

MEDOR Lecznica Stomatologiczno-Ortodontyczna
            Częstochowa 42-200 , Waszyngtona 58 lok. 2
            tel. (034) 360-62-26
            Aparaty stałe i ruchome. Leczenie dzieci i dorosłych. Stomatologia - leczenie
            dzieci i dorosłych żelem CARISOLV. Płytki nagryzowe. Wybielanie zębów, szyny,
            odbudowa zębów. Protetyka. Protezy, mosty-raty
            • Gość: image Re: Ortodonta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 20:19
              Ja mam jednego odstajacego zęba (takiego wampirka)Mam już 30 lat i dopiero teraz zdecydowałam sie zrobienie czegos z tym.

Nie wiesz czy w moim przypadku można inaczej skorygować zgryz czy tylko aparat moze mi pomoc?
              • aaola Re: Ortodonta 30.06.06, 20:42
                jezeli masz tylko jednego krzywego ząbka to może lepiej zrobic koronkę?wyjdzie
                szybciej i duzo taniej Skonsultuj sobie to z ortodontą Ja polecam dr Iwone
                Jankowską z Denttech ul Dąbrowskiego 18 34-3683688 konsultacja 50zł
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka