Gość: image IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 18:25 Szukam dobrego lekarza ortodonty z Częstochowy? Możecie mi kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ElKa27 Re: Ortodonta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 18:45 TYlko dr Myrda z MEDOR-u na Waszyngtona.Inni nie mają pojęcia o ortodoncji i mogą tylko szkód narobić. Sprawdziłam-dwie moje córki mają dzięki niemu piękne uśmiechy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: image Re: Ortodonta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 19:21 Ile bierze za wizyte? Ile kosztuje aparat stały na zęby? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElKa27 Re: Ortodonta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 20:03 Nie pamiętam,ale za aparat można płacić w ratach.Najlepiej zadzwonić i się spytać. W każdym razie ceny są rozsądne, a efekty rzeczywiste.Doktor nie wciska kitu,jeśli czegoś nie można wyprowadzić aparatem to powie,że się nie da-w Al.14.-założono aparat mojej córce(na szczęście się połamał,kiepski był)na dolną szczękę gdzie absolutnie nie wolno było.Do Medor-u trafiają też ci, którym gdzie indziej narobiono głupot.Ja sama najpierw chodziłam do Janik-med /al.14/ i to był błąd. Wydałam niepotrzebnie kasę i straciłam czas.Aha, w Medorze niektóre wizyty są bezpłatne,ale już nie pamiętam szvczegółów.Moje dziewczyny już rok jak mają zdjęte aparaty stałe.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElKa27 Re: Ortodonta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 20:07 MEDOR Lecznica Stomatologiczno-Ortodontyczna Częstochowa 42-200 , Waszyngtona 58 lok. 2 tel. (034) 360-62-26 Aparaty stałe i ruchome. Leczenie dzieci i dorosłych. Stomatologia - leczenie dzieci i dorosłych żelem CARISOLV. Płytki nagryzowe. Wybielanie zębów, szyny, odbudowa zębów. Protetyka. Protezy, mosty-raty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: image Re: Ortodonta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 20:19 Ja mam jednego odstajacego zęba (takiego wampirka)Mam już 30 lat i dopiero teraz zdecydowałam sie zrobienie czegos z tym. Nie wiesz czy w moim przypadku można inaczej skorygować zgryz czy tylko aparat moze mi pomoc? Odpowiedz Link Zgłoś
aaola Re: Ortodonta 30.06.06, 20:42 jezeli masz tylko jednego krzywego ząbka to może lepiej zrobic koronkę?wyjdzie szybciej i duzo taniej Skonsultuj sobie to z ortodontą Ja polecam dr Iwone Jankowską z Denttech ul Dąbrowskiego 18 34-3683688 konsultacja 50zł Odpowiedz Link Zgłoś