Gość: mama IP: 195.189.52.* 30.06.06, 22:17 szukam dobrego pediatry.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mamma Re: pediatra IP: *.pl / *.sfc.pl 30.06.06, 23:12 Z całą odpowiedzialnością polecam pana Zbigniewa Banasiaka na ul.Stanisławy 8, tel.324-02-86, ma świetny kontakt i z dzieckiem i z rodzicem, przyjmuje w domu, nie zdziera za wizyty a przede wszystkim jest skuteczny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mammma Re: pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.06.06, 23:23 Potrafi także zapisać 3 po kolei antybiotyki różniące się nazwą, po pół roku leczenia stwierdzić że jedynie może pomóc dziecku "delbeta"-kontakt ma faktycznie niezły ,do tego umie rodzicom nieżle zamotac ja się opamiętałam po pół roku ciągłych angin spowodowanych/wgświatłej opinii doktora/ wcześniejszą ospą wietrzną -bzdura kompletna!!Nie polecam, chociaż jest może tani. Odpowiedz Link Zgłoś
aaola Re: pediatra 01.07.06, 09:34 polecam dr Sojde przyjmuje w przychodni na Dekabrystów Super podejście do dziecka, jak na razie 100% skuteczność Nie zbywa pacjentów a wizyta kontrolna trwa u niej z 20min:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mami Re: pediatra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.07.06, 22:46 a ja polecam krzysztofa wójcika przyjmuje w przychodni na olsztyńskiej bardzo miły i najważniejsz ma podejscie do dzieci:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bea Re: pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 22:49 wójcik to kompletna pomyłka, moje dziecko dopprowadził do takiego stanu że pisać się nie chce, zresztą było już dużo o pediatrach na tym formu - tam radzę poszukać Odpowiedz Link Zgłoś