Dodaj do ulubionych

Alarm bombowy w Tesco

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 12:00
O co chodzi z tym alarmem w Tesco?
Obserwuj wątek
    • pde Re: Alarm bombowy w Tesco 06.07.06, 12:38
      Wiem tylko, że całe Tesco zostało ewakuowane, a bezpłatne autobusy stoją na
      przystankach końcowych i czekają na telefon, kiedy mają ruszyć. Dzwoniłem do
      koleżanki i powiedziała mi, że nie wiadomo, ile to będzie trwało, ale mówi się o
      trzech, a nawet o sześciu godzinach.
      To akurat dziś, kiedy zaczyna obowiązywać nowa gazetka Tesco... Dla mnie to i
      dobrze ;) Mam wolne ;)
      • Gość: szcz Re: Alarm bombowy w Tesco IP: *.czestochowa.agora.pl 06.07.06, 12:53
        Ktoś zadzwonił do hipermarketu z informacją, że jest bomba. Prawdopodobnie to
        głupi dowcip, ale - zgodnie z obowiązującymi procedurami - trzeba było od razu
        zawiadomić policję i rozpocząc ewakuację. Zapewne tuż po przeszukaniu sklepu
        wszystko wróci do normy. Oby był to żart i jak najszybciej złapali dowcipnisia.
        • Gość: ja Re: Alarm bombowy w Tesco IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 06.07.06, 13:12
          fajne słowo "dowcipniś" :)
    • Gość: syla Re: Alarm bombowy w Tesco IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.07.06, 18:08
      ja tam byłam akurat na zakupach. nagle zrobił się szum wszycy zaczeli
      wychodzic. obsługa była przerażona! większośc kasjerek pouciekała zanim wyszli
      klienci! Straż pożarna i policja już była na miejscu. autobusy zawracały. Ok 13
      zaczęto wpuszczac obsługę i klientów do sklepu. na początek otwarto jedną kasę.
      pozostałe kasjerki musiały pozbierac towar pozostawiony w wózkach przy kasach i
      po całym sklepie. bajzel niezły. oby jak najszybciej dorwali kretyna który
      wywołał tą panikę!!!! w czasie oczekiwania pracownicy TESCO czekali na
      zieleńcach obok parkingu jedna z pracownic zasłabła ale na szczęście pogotowie
      było na miejscu
    • Gość: mimi Re: Alarm bombowy w Tesco IP: *.org 06.07.06, 22:18
      Przynajmnie sobie odpoczęli hahaha

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka