Gość: Pati IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:06 Powiedzcie mi gdzie lepiej przebić pępek? we FRESZ-u czy na ogrodowej? i powiedzcie mi cene tzn. ile kosztuje samo przebicie bez kolczyka we FRESZ-u a ile na ogrodowej??? prosze odpiszcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: eddi666 Re: GdZiE przebić pępek? PROSZE OdP. IP: *.org 10.07.06, 00:16 Polecam ci na ogrodowej u gonza "house of pain" profesjonalnie i duzy wybór kolczykow. Powiec ze polecil cie Tobiasz:D tylko nie idz do tych debili po lewej tylko obok tiptopa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: GdZiE przebić pępek? PROSZE OdP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:19 A cena przebicia bez kolczyka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eddi666 Re: GdZiE przebić pępek? PROSZE OdP. IP: *.org 10.07.06, 00:24 507559392 to jest do niego numerek przebicie chyba kolo 15-20 zł(prawie bezbolesne) o reszte pytaj gonza:D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: GdZiE przebić pępek? PROSZE OdP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:33 Wielkie dzieki :) napewno jutro zadzwonie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eddi666 Re: GdZiE przebić pępek? PROSZE OdP. IP: *.org 10.07.06, 00:34 nie ma sprawy:> i nie ma za cio:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: GdZiE przebić pępek? PROSZE OdP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:36 a język za ile przebicie ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eddi666 Re: GdZiE przebić pępek? PROSZE OdP. IP: *.org 10.07.06, 00:38 oj naprawde teraz ci nie doradze bo nie pamietam dokładnie wszystkich cen ale jak juz wspomnialem zapytaj go jutro ma czynne od 10 a telefon ma non stop przy tylku wiec mozesz do niego tak z ranca juz dryndnac ;* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: GdZiE przebić pępek? PROSZE OdP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 00:39 Ale stówka mi starczy na przebicie pepka i języka?? tzn. przebitke do języka mam... tylko ze kolczyk do pepka nie ale kolczyk około 30 dyszki prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eddi666 Re: GdZiE przebić pępek? PROSZE OdP. IP: *.org 10.07.06, 00:52 oj to róznie w zależności z czego jest czy ze stali chirurgicznej po tytan i takie tam z reszta co sie martwisz zadzwon jutro a wszystkiego sie dowiesz:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kisunia Re: GdZiE przebić pępek? PROSZE OdP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 01:13 Ty naprawde chcesz przebić na ogrodowej???? nie wierze!!! w życiu bym tam nawet ucha nie przebiła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: GdZiE przebić pępek? PROSZE OdP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 01:18 wiesz powiem Co tyle Kisunia. Mój kumpel przebijał na ogrodowej język ma już go około pół roku i nic mu nie jest!! więc nie wiem o co Ci chodzi???? może o to że na ogrodowej znajduje się cały ten salon w bramie?? a fresh w jakimś tam budynku montex Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kisunia Re: GdZiE przebić pępek? PROSZE OdP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 01:25 Nie grubo sie mylisz! w cale tu nie chodzi o umieszczenie salonu tylko chodzi o to by czasem nie dostac żóltaczki zakźnej przy takim zabiegu razde Ci dobrze Pati idź lepiej "FRESH" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kisunia Re: GdZiE przebić pępek? PROSZE OdP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 01:34 Tu masz nr, telefonu do salonu "FRESH" 034/3615908 lub kom. 602788204 ; 502710194. I pamiętaj nie sugeruj się ceną tylko zdrowym rozsądkiem! P.S żeby nie było nr. telefonu skołowałam teraz z netu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pati Re: GdZiE przebić pępek? PROSZE OdP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 01:35 Dzięki. Jednak ja juz sama nie wiem. Wydaje mi się że ogrodowa jest też dobrym salonem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbbb Re: GdZiE przebić pępek? PROSZE OdP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 08:16 U kowala w kużni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slippp Re: GdZiE przebić pępek? PROSZE OdP. IP: 80.54.169.* 10.07.06, 11:48 co Pati stajemy sie modni?? ja mam przebita z polowe ciala i zrobilam to sama albo znajomi, a czy nie boli, hmm, jesli chodzi o jezyk przez jakis czas bedziesz miala kluche w mordzie i nic nie zjesz.ale zycze powodzenia, tylko pozniej nie chodz non stop z wywalonym jezorem i brzuchem i myslami"jaka to ja fajna jestem" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baskeciara Re: GdZiE przebić pępek? PROSZE OdP. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.06, 12:12 Ja przebijałam język na ogrodowej w lipcu i wszystko jest ok .... A co do kolczyka to zaje**** sprawa jest :P ;).. teraz musze isć sobie zrobićindustraiala w chrząstce ;) Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: GdZiE przebić pępek? PROSZE OdP. IP: *.man.czest.pl 15.07.06, 15:38 Lepiej przebijać pępek w warunkach chirurgicznych. Mi przebijał taki chirurg ogólny ze szpitala w blachowni - chyba ma na nazwisko ślęzak - bardzo fajny, tylko musisz sobie sama kupić kolczyk ze stali chirurgicznej aż ranka się wygoi a potem można zakładać co chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś