Gość: Kisunia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 01:07 Bardzo prosze o nr. telefonu do salonu percingu "FRESH" albo o podanie ceny przebicia samej ceny przebicia i ceny kolczyku ze stali chirurgicznej (chodzi tu o pepek) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??eddi666?? Re: Prosze o nr. tel. do "FRESH" salon percingu IP: *.org 10.07.06, 01:12 Al. Najświętszej Marii Panny 12d, D.H. SEKA, IVp. Pati?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kisunia Re: Prosze o nr. tel. do "FRESH" salon percingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 01:15 Widze że tej całej Pati doradzasz ogrodową a mi podajesz adres salonu "FRESH" czegos tu chyba nie rozumiem?! a tak w ogóle to FRESH przenieśli do budynku "MonteX" koło Hali Polonia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eddi666 Re: Prosze o nr. tel. do "FRESH" salon percingu IP: *.org 10.07.06, 01:18 no to po chusteczke sie pytasz?? a z reszta masz adres ip taki sam jak pati wiec jest tu cos podpadajacego ja nie wnikam:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kisunia Re: Prosze o nr. tel. do "FRESH" salon percingu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.06, 01:21 Może byś zwrócił uwage na to że np. post napisane przez "nn" też ma taki sam adres IP. co ja i Pati. Poprostu uzywamy neostrady popatrz na inne posty i sam zauwazysz to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Prosze o nr. tel. do "FRESH" salon percingu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.06, 01:21 w tym salonie sprzedaja precle??a takie z Krakowa z maczkiem??i solą?? Odpowiedz Link Zgłoś