Gość: tv IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 17:23 MOże ktoś ma namiary na możliwie tanią aptekę - muszę wykupić lek ZYLLT lub PLAVIX - nie sa tanie. Z góry dzieki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: tomek Re: lek kardiologiczny IP: *.pl / *.net-komp.pl 20.07.06, 17:35 czy już brałeś te leki np.PLAVIX Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tv Re: lek kardiologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 17:54 Jeszcze nie brałem tych leków - brałem podobne typu chyba aclotin ale nie wyszlo mi to na zdrowie bo załatwilem sobie zawał. Obecnie lekarze postawili sprawe jasno i muszą to być te leki. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: lek kardiologiczny IP: *.pl / *.net-komp.pl 20.07.06, 22:26 sprawdz w 2 aptekach na ul. Mirowskiej w pawilonach przed mostem na Warcie i przy szpitalu na Zawodziu pozdrawiam i współczuje bo te leki troche naprawde kosztują znam je,jurek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tv Re: lek kardiologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 23:04 Dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ggg Re: lek kardiologiczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:00 Najtaniej jest w aptece w II Aleji wzw Merkurego- jak kiedyś było Alamo. Wiem, bo tam kupuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ElKa27 Re: lek kardiologiczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:50 Apteka internetowa Dom Zdrowia-244zł.To chyba jest najtaniej.Wczęstochowskich aptekach płaciłam ok.300żł.Życzę zdrowia. /www.domzdrowia.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babka Re: lek kardiologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 20:52 spróbuj u księdza na wyczerpach, jeżeli ma to będzie cię to kosztowało o połowę mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ksiądz Re: lek kardiologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 23:39 a jeśli nie ma to chociaż kropidłem pomacha... Odpowiedz Link Zgłoś