Dodaj do ulubionych

lek kardiologiczny

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 17:23
MOże ktoś ma namiary na możliwie tanią aptekę - muszę wykupić lek ZYLLT lub
PLAVIX - nie sa tanie. Z góry dzieki.
Obserwuj wątek
    • Gość: tomek Re: lek kardiologiczny IP: *.pl / *.net-komp.pl 20.07.06, 17:35
      czy już brałeś te leki np.PLAVIX
      • Gość: tv Re: lek kardiologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 17:54
        Jeszcze nie brałem tych leków - brałem podobne typu chyba aclotin ale nie
        wyszlo mi to na zdrowie bo załatwilem sobie zawał. Obecnie lekarze postawili
        sprawe jasno i muszą to być te leki. Pozdr.
        • Gość: jurek Re: lek kardiologiczny IP: *.pl / *.net-komp.pl 20.07.06, 22:26
          sprawdz w 2 aptekach na ul. Mirowskiej w pawilonach przed mostem na Warcie i
          przy szpitalu na Zawodziu pozdrawiam i współczuje bo te leki troche naprawde
          kosztują znam je,jurek
          • Gość: tv Re: lek kardiologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.06, 23:04
            Dzięki.
    • Gość: ggg Re: lek kardiologiczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.06, 20:00
      Najtaniej jest w aptece w II Aleji wzw Merkurego- jak kiedyś było Alamo. Wiem,
      bo tam kupuję.
    • Gość: ElKa27 Re: lek kardiologiczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:50
      Apteka internetowa Dom Zdrowia-244zł.To chyba jest najtaniej.Wczęstochowskich
      aptekach płaciłam ok.300żł.Życzę zdrowia. /www.domzdrowia.pl/
    • Gość: babka Re: lek kardiologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 20:52
      spróbuj u księdza na wyczerpach, jeżeli ma to będzie cię to kosztowało o połowę
      mniej.
      • Gość: ksiądz Re: lek kardiologiczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.06, 23:39
        a jeśli nie ma to chociaż kropidłem pomacha...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka