Gość: @nia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:44 gdzie można poodpoczywać sobie w weekend, nad jakimś zalwem, zbiornikiem wodnym nadającym się do kąpieli... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gdzie Re: gdzie nad wodę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 11:55 zalej łazienke wodą przez filtr oczywiście dodaj płatków rózy,mięty , ..to będzie najspokojniej,najzdrowiej dla Twojego ciała i duszy może ... . gdzie ta woda czysta,gdzie las czysty pachnący? gdzie łąki,łany w makach?gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
paula20_20 Re: gdzie nad wodę??? 21.07.06, 11:57 hehe jak będzie pogoda to planujemy ze znajomymi na przyszły weekend wyskoczyć...nad Morze!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aśka Re: gdzie nad wodę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.06, 12:17 może ?nad które morze? wróciłam własnie i przez ten czas urlopowy wody zażyłam jedynie z natrysków,niestety ilości glonów odstraszyły mnie i nie tylko mnie po zobaczeniu chorób skóry odważnych do pływnia w Morzu "Bałtyk" zwanym.Zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gwiazdeczka Re: gdzie nad wodę??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.07.06, 23:57 ostatnio byłam w Dzibicach, nawet nie narzekam... woda w miarę czysta... polecam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuza Re: gdzie nad wodę??? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:41 Zalew w Ostrowach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ajida Re: gdzie nad wodę??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:57 wszędzie jest czysto gdzie nie ma nas czyli śmiecących, sikających do wody ludzi i jeszcze jest nas tak dużo że mącimy tą wodę, mącimy każdy chce sie troche ochłodzić ale wymaga bezludnej wyspy. Czysty piasek, toalety są w Borówce w Kamyku- woda ze względu na ilość wypoczyuwających w weekendy zmącona bo nie chcą jej dać spokojnie się wyszumieć i pozwolić opaść drobinką piasku na dno- Miłego wypoczynku. W Miedzywodziu byłam woda bardzo czysta - tylko przeszkadzały mi dryfujące kapsle od piwa, plastikowe kubeczki po piwie- ale to nie morza wina tylko ludzi, ale brak toalet na plażach to też wina ludzi.... polska rzeczywistoś zacznijamy najpierw wymagać od siebie a natura nas sowicie wynagrodzi... Odpowiedz Link Zgłoś