Dodaj do ulubionych

nocleg w Częstochowie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:07
Witam!
Muszę znaleźć dla znajomego w miarę przyzwoity (ale nie zabijająco drogi)
nocleg w Częstochowie. Może ma ktoś jakieś namiary? Z góry dziękuję
Obserwuj wątek
    • Gość: Koy Re: nocleg w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:23
      Najlepiej w przytulisku dla bezdomnych
      • Gość: ola Re: nocleg w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:25
        bez komentarza
        • Gość: szalony hotelarz Re: nocleg w Częstochowie IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 25.07.06, 11:28
          pod mostem na Kucelince, prawie jak wakacje:-)
          • Gość: ola Re: nocleg w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:39
            Brak słów. Poszukam sama. Ale przestaję widzieć sens odpisywania tu komukolwiek
            na cokolwiek :(
            • Gość: szalony hotelarz Re: nocleg w Częstochowie IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 25.07.06, 11:47
              no właśnie, polecam Panoramę Firm, internet, ew. książkę telefoniczną, będzie
              szybciej i pewniej.
              • Gość: ola Re: nocleg w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 12:08
                wiem, co jest w panoramie firm, z której często korzystam. Myślałam po prostu,
                że tutaj będzie szybciej. Zanim cokolwiek znajdę będę musiała wykonać parę
                telefonów Myślałam, że ktoś mi coś podpowie. Ale chyba się przeliczyłam.
                Pozdrawiam
    • Gość: Witold Re: nocleg w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:48
      Wybacz Olu dennym forumowiczom, za brak rozumu oni poniosą najsroższe kary.
      Tobie zaś radzę wpisać w wyszukiwarce częstochowa informacja i otrzymasz linli
      do hotele, kwatery. Tam znajdziesz interesujące Cię info. Pozdro Witold
      • Gość: ola Re: nocleg w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:14
        Dzięki. Znalazłam ok.10, spisałam i teraz będę dzwonić. Chciałam po prostu
        skorzystać z drogi na skróty. Jak widać bezskutecznie. Ale i tak dziękuję za
        jedyną sensowną wypowiedź. Pozdrawiam rówież
        • Gość: Bartek Re: nocleg w Częstochowie IP: *.prio139.trustnet.pl 25.07.06, 18:57
          i co znalazlas juz bo jak nie to sprobuje cos zalatwic
          • aleks_czwa Re: nocleg w Częstochowie 25.07.06, 19:01
            Mam telefony i zaraz zacznę dzwonić jak tylko znajomy potwierdzi, że na pewno
            będzie jutro. Myślę, że coś sobie z tego wybiorę i nie będzie większego
            problemu. Ale dziękuję za pomoc. Pozdrawiam!
      • Gość: xx Re: nocleg w Częstochowie IP: *.icis.pcz.pl 25.07.06, 18:46
        Wyszukiwarka wyszukiwarka ale nic nie zastapi informacji z pierwszej reki - po
        to jest w koncu forum.
    • Gość: iskierkaaa Re: nocleg w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:28
      Do mnie często przyjezdza chlopak spoza Czewy i zatrzymuje sie w Hotelu
      Weneckim - niezłe wnętrza, samo centrum i ceny nie porazają

A może Tobie udalo sie cos fajnego znaleźć i podzielisz się informacją ...
      Podobno fajny jest ten nowy Hotel na Grabowce - Dolcan ale tam nie byłam, nie
      znam cen

Pozdrawiam
      • Gość: ola Re: nocleg w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:31
        Dzięki za odpowiedź. Sprawdzę w weneckim. A jak obdzwonię wszystkie i się
        dowiem, to Ci napiszę. Dzięki jeszcze raz. Pozdrawiam!
        • tomodachi.kendo Re: nocleg w Częstochowie 25.07.06, 13:47
          A ja Ci Olu polecę Hotel SONEX, ul. Krakowska. Ale myląca jest nazwa ulicy.
          ktoś pomyślałby, że jeśli tam to speluna. Nic z tego bo hotel znajduje się w
          wyremontowanej części. No więc chcę Ci powiedzieć, że warunki w środku są
          lepsze niż w Patrii. Ekskluzywnie, elegancko i niedrogo! Koszt dwójki to 110 zł
          czyli jak łatwo policzyć 55 zł od osoby jeśli dwie chcą tam spać. Rewelacja.
          Polecam komu mogę bo korzystam z ich usług i uważam, że pozostałe hotele
          sztucznie windują ceny.
          Mają też stronę, ale nie pamiętam adresu.
          • Gość: ola Re: nocleg w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:51
            Dzięki. Na pewno sprawdzę. Stronkę też znalazłam (www.hotelsonex.pl). Dzięki
            jeszcze raz. Miłego dnia!
            • Gość: tanio tani hotel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 14:00
              www.haga.pl
    • Gość: aneta Re: nocleg w Częstochowie IP: 80.50.242.* 25.07.06, 19:36
      ja proponuje Hotel "sekwana" na wieluńskiej, cena za dobe to 115 zl ze
      sniadaniem , bez sniadania 100 zl, blisko jasnej gory bo tylko 300 metrow,
      pokoje posiadaja wezel sanitarno-higieniczny w pokoju, oraz telewizor i
      telefon. obsluga hotelowa sympatyczna. adres internetowy to
      www.hotelsekwana.republika.pl. pozdrawiam
      • Gość: moja rada Re: nocleg w Częstochowie IP: *.prio139.trustnet.pl 25.07.06, 19:38
        przyjmij go do siebie i zrób mu odpowiedni serwis;)
        • Gość: JA Re: nocleg w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 20:28
          ul.Gronowa, pokoje gościnne "Bajka", jedzie się ulicą Sabinowską koło Szkoły
          Pożarnictwa, po lewej mija się stację benzynową i jeszcze jakis kawałek skręca
          się w prawą w przecznicę, i to jest właśnie ulica Gronowa. Na końcu tej ulicy
          jest ten hotel. Doba tam kosztuje 70zł.
    • ramona77x Re: nocleg w Częstochowie 23.09.20, 21:40
      Od jakiegoś czasu odwiedzając Częstochowę korzystam z oferty Fine Stay Apartamenty. Są 100m od dworca - bardzo dobra lokalizacja no i cenowo mi też odpowiadają.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka