Gość: ola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:07 Witam! Muszę znaleźć dla znajomego w miarę przyzwoity (ale nie zabijająco drogi) nocleg w Częstochowie. Może ma ktoś jakieś namiary? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Koy Re: nocleg w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:23 Najlepiej w przytulisku dla bezdomnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: nocleg w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:25 bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalony hotelarz Re: nocleg w Częstochowie IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 25.07.06, 11:28 pod mostem na Kucelince, prawie jak wakacje:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: nocleg w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:39 Brak słów. Poszukam sama. Ale przestaję widzieć sens odpisywania tu komukolwiek na cokolwiek :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szalony hotelarz Re: nocleg w Częstochowie IP: *.hcz.com.pl / *.hcz.com.pl 25.07.06, 11:47 no właśnie, polecam Panoramę Firm, internet, ew. książkę telefoniczną, będzie szybciej i pewniej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: nocleg w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 12:08 wiem, co jest w panoramie firm, z której często korzystam. Myślałam po prostu, że tutaj będzie szybciej. Zanim cokolwiek znajdę będę musiała wykonać parę telefonów Myślałam, że ktoś mi coś podpowie. Ale chyba się przeliczyłam. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Witold Re: nocleg w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 11:48 Wybacz Olu dennym forumowiczom, za brak rozumu oni poniosą najsroższe kary. Tobie zaś radzę wpisać w wyszukiwarce częstochowa informacja i otrzymasz linli do hotele, kwatery. Tam znajdziesz interesujące Cię info. Pozdro Witold Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: nocleg w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:14 Dzięki. Znalazłam ok.10, spisałam i teraz będę dzwonić. Chciałam po prostu skorzystać z drogi na skróty. Jak widać bezskutecznie. Ale i tak dziękuję za jedyną sensowną wypowiedź. Pozdrawiam rówież Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: nocleg w Częstochowie IP: *.prio139.trustnet.pl 25.07.06, 18:57 i co znalazlas juz bo jak nie to sprobuje cos zalatwic Odpowiedz Link Zgłoś
aleks_czwa Re: nocleg w Częstochowie 25.07.06, 19:01 Mam telefony i zaraz zacznę dzwonić jak tylko znajomy potwierdzi, że na pewno będzie jutro. Myślę, że coś sobie z tego wybiorę i nie będzie większego problemu. Ale dziękuję za pomoc. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: nocleg w Częstochowie IP: *.icis.pcz.pl 25.07.06, 18:46 Wyszukiwarka wyszukiwarka ale nic nie zastapi informacji z pierwszej reki - po to jest w koncu forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iskierkaaa Re: nocleg w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:28 Do mnie często przyjezdza chlopak spoza Czewy i zatrzymuje sie w Hotelu Weneckim - niezłe wnętrza, samo centrum i ceny nie porazają A może Tobie udalo sie cos fajnego znaleźć i podzielisz się informacją ... Podobno fajny jest ten nowy Hotel na Grabowce - Dolcan ale tam nie byłam, nie znam cen Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: nocleg w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:31 Dzięki za odpowiedź. Sprawdzę w weneckim. A jak obdzwonię wszystkie i się dowiem, to Ci napiszę. Dzięki jeszcze raz. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
tomodachi.kendo Re: nocleg w Częstochowie 25.07.06, 13:47 A ja Ci Olu polecę Hotel SONEX, ul. Krakowska. Ale myląca jest nazwa ulicy. ktoś pomyślałby, że jeśli tam to speluna. Nic z tego bo hotel znajduje się w wyremontowanej części. No więc chcę Ci powiedzieć, że warunki w środku są lepsze niż w Patrii. Ekskluzywnie, elegancko i niedrogo! Koszt dwójki to 110 zł czyli jak łatwo policzyć 55 zł od osoby jeśli dwie chcą tam spać. Rewelacja. Polecam komu mogę bo korzystam z ich usług i uważam, że pozostałe hotele sztucznie windują ceny. Mają też stronę, ale nie pamiętam adresu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: nocleg w Częstochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 13:51 Dzięki. Na pewno sprawdzę. Stronkę też znalazłam (www.hotelsonex.pl). Dzięki jeszcze raz. Miłego dnia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta Re: nocleg w Częstochowie IP: 80.50.242.* 25.07.06, 19:36 ja proponuje Hotel "sekwana" na wieluńskiej, cena za dobe to 115 zl ze sniadaniem , bez sniadania 100 zl, blisko jasnej gory bo tylko 300 metrow, pokoje posiadaja wezel sanitarno-higieniczny w pokoju, oraz telewizor i telefon. obsluga hotelowa sympatyczna. adres internetowy to www.hotelsekwana.republika.pl. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moja rada Re: nocleg w Częstochowie IP: *.prio139.trustnet.pl 25.07.06, 19:38 przyjmij go do siebie i zrób mu odpowiedni serwis;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: nocleg w Częstochowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.06, 20:28 ul.Gronowa, pokoje gościnne "Bajka", jedzie się ulicą Sabinowską koło Szkoły Pożarnictwa, po lewej mija się stację benzynową i jeszcze jakis kawałek skręca się w prawą w przecznicę, i to jest właśnie ulica Gronowa. Na końcu tej ulicy jest ten hotel. Doba tam kosztuje 70zł. Odpowiedz Link Zgłoś
ramona77x Re: nocleg w Częstochowie 23.09.20, 21:40 Od jakiegoś czasu odwiedzając Częstochowę korzystam z oferty Fine Stay Apartamenty. Są 100m od dworca - bardzo dobra lokalizacja no i cenowo mi też odpowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś