Dodaj do ulubionych

Pokój dla studentki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 20:19
Czy ktoś wie ile w Częstochowie kosztuje wynajęcie pokoju w bloku blisko
Armii Krajowej
Obserwuj wątek
    • Gość: Al Re: Pokój dla studentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:58
      Jeżeli będziesz otwarta na propozycje to może nawet i nic nie zapłacisz...
      • Gość: Zenon Re: Pokój dla studentki IP: *.icpnet.pl 26.07.06, 22:05
        u mnie możesz spać, ale mam tylko jedno łóżko ... fajnie, nie?
        • Gość: wampir Re: Pokój dla studentki IP: *.21.pl / *.21.pl 26.07.06, 22:28
          ja na lisincu mieszkam troszke daleko do miasta ale z checia ci udostepnie
          strych albo piwnice:D
          • shizuoka20001 Re: Pokój dla studentki 26.07.06, 22:40
            ja nie znam nikogo, ale mam inne pytanie- co bedziesz u nas studiować??
            • Gość: uczennica Re: Pokój dla studentki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:45
              Myślałam, że jest to poważnejsze forum! Jesteście poprostu żałośni -przykre
              • shizuoka20001 Re: Pokój dla studentki 26.07.06, 22:48
                nie ma sie co dziwic po temacie :(..niestety sa i tacy ludzie na forum ,więc możesz nie doczekac się poważnych odpowiedzi. A więc co bedzissz studiować??
                • Gość: eszelon Re: Pokój dla studentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:53
                  rzuć jakąś fotkę, będzie łatwiej negocojować
                  • Gość: atos Re: Pokój dla studentki IP: *.21.pl / *.21.pl 26.07.06, 22:54
                    tak bez fotki to nawet moj pies do budy by nikogo nie zaprosił
    • Gość: mariusz Re: Pokój dla studentki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:57
      Z reguły w Posredniku jest sporo takich ogłoszeń. Jesli bywasz w czestochowie to
      kup we wtorek lub piatek te gazete. Jesli nie... postaram sie jutro podesłac Ci
      nr tel do osoby wynajmującej pokój.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka