Dodaj do ulubionych

Pytanie do facetow :)

IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:40
Czy tez lubicie jak dziewczyna jest spokojna, niesmiala, milutka, wesola i co najwazniejsze pelna zycia ?:) moze cos jeszcze checie dodac co lubicie ? :)
Obserwuj wątek
    • Gość: Zenon Re: Pytanie do facetow :) IP: *.icpnet.pl 26.07.06, 22:03
      ważne żeby dmuchana nie była ...
      • Gość: nieznajomy Re: Pytanie do facetow :) IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:14
        no widzialem, ze jakis taki tekst poleci ;p ale w sumie tez jest wazny :)
        • Gość: hedonista Re: Pytanie do facetow :) IP: *.trustnet.pl 26.07.06, 22:25
          Ja cenię dziewczyny bardzo śmiałe. Poza tym jestem hedonistą więc nic dziwnego,
          że czułbym się najlepiej w towarzystwie osoby o podobnych upodobaniach. Co tu
          dużo gadać? Mój ideał kocha seks i nie wstydzi się tego. :)
          Zupełnie odpadają osoby marudne i zbyt poważnie myślące o życiu.

> no widzialem, ze jakis taki tekst poleci ;p ale w sumie tez jest wazny :)
          tekst zakompleksionego chama nie jest i nie może być ważny!!!
          • shizuoka20001 Re: Pytanie do facetow :) 26.07.06, 22:36
            jak dla mnie:
            -wysoka- żebyśmy jako tako wyglądali razemm
            -intligentna- miło jest rozmawiać z kimś kto wie o czym do niego mówisz.....i jakby jeszcze interesowała się sportem to by było megaaaaaa
            -skromna w usposobieniu i stylu ubierania
            -miła
            -posiadająca piękne oczy
            -no i żeby lubiła Barce
            ..... wiem wiem, takie rzeczy to tylko w Erze :(
    • Gość: xx Re: Pytanie do facetow :) IP: 80.54.171.* 26.07.06, 22:38
      Nie paląca.Nie znoszę tego.
      • Gość: jur Re: Pytanie do facetow :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:19
        zeby miala tipsy i leciala na kase i najwazniesze zeby miala poczucie humoru
        • Gość: nieznajomy Re: Pytanie do facetow :) IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:22
          czyli leciala na dziwkowóz ? :) tzn. blacharka ? no coz.. rozni ludzie, rozne upodobania.
      • Gość: nieznajomy Re: Pytanie do facetow :) IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:25
        mysle, ze to standart wiec nie wspomnialem o tym :)
        • petraaa Re: Pytanie do facetow :) 27.07.06, 08:39
          StandarD.
    • Gość: andrzej Re: Pytanie do facetow :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:25
      Nie paląca (starzeją się 2 razy szybciej a feeee)
      Lubiąca się troche poruszać np rowerek itd
      Mila , uśmiechnięta, mająca swoje zdanie, inteligentna, mamy lato więc ladnie opalona na słonku, dbając o swoją figurke itd ..
      Poprostu fajna dziewucha z którą mozna milo spędzić czas
      • Gość: hip Re: Pytanie do facetow :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:29
        powinna prac sprzatac, gotwac ,zmywac , czyscic szmata korytarz , prasowac ,
        rodzic dzieci , utrzymywac rodzine , palic w piecu zima , powinna byc tez
        wesola , spontaniczna , zadbana , inteligenta i mila (moj ideal taki)
        • petraaa Re: Pytanie do facetow :) 27.07.06, 08:41
          Zapomniałeś dodać, że pewnie powinna być do tego gejszą i z zadowoleniem, wręcz
          z pieśnią na ustach, "obsługiwać" swojego pana.
          Skąd się tacy jak Ty urwali?...
        • Gość: hmmm Re: Pytanie do facetow :) IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 08:41
          Amen
          • Gość: MADZIA Re: Pytanie do facetow :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 08:57
            a dlaczego nie do kobiet? ej co wy wogole tu piszecie sprzatac gotowac co was
            pogielo!!!!! sami macie rece wiec gotujcie sobie a jak nie to kupujcie w
            sklepach duzo ich teraz to nie sredniowiecze gdzie kobiety musialy radzic sobie
            same a w dodatku rodzic i wychowywac dzieci. rownouprawnienie zostalo uchwalone
            w 1929 roku a tak malo sie zmienilo
            • Gość: Mack Re: Pytanie do facetow :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:39
              hehe moze mam sam sobie urodzic dziecko....? wiecie co kobiety rozumiem ze nie
              chcecie byc kurami domowymi no ale ktos do cholery musi sie zajmowac
              czynnosciami domowymi i nawet jesli meszczyzna wam pomoze to tylko pomoze.
              zastanwcie sie czy warto byc nicnierobiacymi(a w najlepszym wypadku zajmujacymi
              sie tylko i wylacznie kaiera zawodowa) paniusiami bo o ile mozecie miec
              powodzenie to faceci beda sie z wami wiazali tylko poto zeby miec partnerke do
              luzka ew zeby miec sie z kim pokazac kolegom;-)a jesli chcecie kogos na stale to
              juz bedzie wam ciezko bez cechy ktora sie nazywa pracowitosc. A codo
              rownouprawnienia...moge zaproponowac "zamiane": gotowanie lub sprzatanie w
              zamian za palenie w piecu wraz z cala obsluga ogrzewania(rowniez wrzucanie
              wegla:D ). ktoras chetna? zawsze mozemy tez wymyslic inne zamiany;-)
              ps: prosze nie traktowac zbyt doslownie tego co napisalem
              • petraaa Re: Pytanie do facetow :) 27.07.06, 13:09
                Ja mogę dokładać do pieca. Co więcej, w swoim domu sama rozpalam ogień w
                kominku i podtrzymuję go. Dosłownie i w przenośni.
                • petraaa Re: Pytanie do facetow :) 27.07.06, 13:24
                  I co? Widzę, że argumenty Ci odpadły.
                  Mogę też malować, zrywać tapetę aż do tynku, mogę silikonować albo coś skręcać,
                  poprawiać...
                  Nie potrzebuję faceta do takiej roboty.
        • petraaa Re: Pytanie do facetow :) 27.07.06, 08:51
          A może Wy, faceci, choć trochę spróbowalibyście się wpasować w ten ideał, co?
          • Gość: nexgen... Re: Pytanie do facetow :) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:42
            Plastik wymienie na intelekcik smiało wyśrubowany (troszeczke złosliwy tez) a
            wtedy reszte sie dopracuje

(o cholera .. juz sobie wyobraziłem co by to miało byc;) )
            • Gość: kam Re: Pytanie do facetow :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:58
              DO garow i do dzieci!!!!!!!!!tylko do tego sie nadajecie,ewolucji sie nie zmieni
    • Gość: A Re: Pytanie do facetow :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:27
      No tak... kobieta jak wroci z pracy to ma posprzatac, wyprac, ugotowac obiad
      mezczyzna jak wroci z pracy to idzie sie wykapac i zasiada przed telewizorem lub
      czeka na obiad po czym kladzie sie spac hehehe... i znaczy ze kobieta jest
      "nicnierobiaca" (poza kariera...) a facet nie jest "nicnierobiacy"...

Wszyscy chcecie miec dziewice a jak juz jakas przelecicie to zostawiacie... co
      wy myslicie ze to odrasta... pomyslcie ze facet ktory pozniej bedzie z taka
      dziewczyna tez bedzie chcial by byla dziewica...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka