Gość: nieznajomy IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 21:40 Czy tez lubicie jak dziewczyna jest spokojna, niesmiala, milutka, wesola i co najwazniejsze pelna zycia ?:) moze cos jeszcze checie dodac co lubicie ? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Zenon Re: Pytanie do facetow :) IP: *.icpnet.pl 26.07.06, 22:03 ważne żeby dmuchana nie była ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: Pytanie do facetow :) IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 22:14 no widzialem, ze jakis taki tekst poleci ;p ale w sumie tez jest wazny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hedonista Re: Pytanie do facetow :) IP: *.trustnet.pl 26.07.06, 22:25 Ja cenię dziewczyny bardzo śmiałe. Poza tym jestem hedonistą więc nic dziwnego, że czułbym się najlepiej w towarzystwie osoby o podobnych upodobaniach. Co tu dużo gadać? Mój ideał kocha seks i nie wstydzi się tego. :) Zupełnie odpadają osoby marudne i zbyt poważnie myślące o życiu. > no widzialem, ze jakis taki tekst poleci ;p ale w sumie tez jest wazny :) tekst zakompleksionego chama nie jest i nie może być ważny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
shizuoka20001 Re: Pytanie do facetow :) 26.07.06, 22:36 jak dla mnie: -wysoka- żebyśmy jako tako wyglądali razemm -intligentna- miło jest rozmawiać z kimś kto wie o czym do niego mówisz.....i jakby jeszcze interesowała się sportem to by było megaaaaaa -skromna w usposobieniu i stylu ubierania -miła -posiadająca piękne oczy -no i żeby lubiła Barce ..... wiem wiem, takie rzeczy to tylko w Erze :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Pytanie do facetow :) IP: 80.54.171.* 26.07.06, 22:38 Nie paląca.Nie znoszę tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jur Re: Pytanie do facetow :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:19 zeby miala tipsy i leciala na kase i najwazniesze zeby miala poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: Pytanie do facetow :) IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:22 czyli leciala na dziwkowóz ? :) tzn. blacharka ? no coz.. rozni ludzie, rozne upodobania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznajomy Re: Pytanie do facetow :) IP: *.my.net.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:25 mysle, ze to standart wiec nie wspomnialem o tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andrzej Re: Pytanie do facetow :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:25 Nie paląca (starzeją się 2 razy szybciej a feeee) Lubiąca się troche poruszać np rowerek itd Mila , uśmiechnięta, mająca swoje zdanie, inteligentna, mamy lato więc ladnie opalona na słonku, dbając o swoją figurke itd .. Poprostu fajna dziewucha z którą mozna milo spędzić czas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hip Re: Pytanie do facetow :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.07.06, 23:29 powinna prac sprzatac, gotwac ,zmywac , czyscic szmata korytarz , prasowac , rodzic dzieci , utrzymywac rodzine , palic w piecu zima , powinna byc tez wesola , spontaniczna , zadbana , inteligenta i mila (moj ideal taki) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Pytanie do facetow :) 27.07.06, 08:41 Zapomniałeś dodać, że pewnie powinna być do tego gejszą i z zadowoleniem, wręcz z pieśnią na ustach, "obsługiwać" swojego pana. Skąd się tacy jak Ty urwali?... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmmm Re: Pytanie do facetow :) IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 08:41 Amen Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MADZIA Re: Pytanie do facetow :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 08:57 a dlaczego nie do kobiet? ej co wy wogole tu piszecie sprzatac gotowac co was pogielo!!!!! sami macie rece wiec gotujcie sobie a jak nie to kupujcie w sklepach duzo ich teraz to nie sredniowiecze gdzie kobiety musialy radzic sobie same a w dodatku rodzic i wychowywac dzieci. rownouprawnienie zostalo uchwalone w 1929 roku a tak malo sie zmienilo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mack Re: Pytanie do facetow :) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:39 hehe moze mam sam sobie urodzic dziecko....? wiecie co kobiety rozumiem ze nie chcecie byc kurami domowymi no ale ktos do cholery musi sie zajmowac czynnosciami domowymi i nawet jesli meszczyzna wam pomoze to tylko pomoze. zastanwcie sie czy warto byc nicnierobiacymi(a w najlepszym wypadku zajmujacymi sie tylko i wylacznie kaiera zawodowa) paniusiami bo o ile mozecie miec powodzenie to faceci beda sie z wami wiazali tylko poto zeby miec partnerke do luzka ew zeby miec sie z kim pokazac kolegom;-)a jesli chcecie kogos na stale to juz bedzie wam ciezko bez cechy ktora sie nazywa pracowitosc. A codo rownouprawnienia...moge zaproponowac "zamiane": gotowanie lub sprzatanie w zamian za palenie w piecu wraz z cala obsluga ogrzewania(rowniez wrzucanie wegla:D ). ktoras chetna? zawsze mozemy tez wymyslic inne zamiany;-) ps: prosze nie traktowac zbyt doslownie tego co napisalem Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Pytanie do facetow :) 27.07.06, 13:09 Ja mogę dokładać do pieca. Co więcej, w swoim domu sama rozpalam ogień w kominku i podtrzymuję go. Dosłownie i w przenośni. Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Pytanie do facetow :) 27.07.06, 13:24 I co? Widzę, że argumenty Ci odpadły. Mogę też malować, zrywać tapetę aż do tynku, mogę silikonować albo coś skręcać, poprawiać... Nie potrzebuję faceta do takiej roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Pytanie do facetow :) 27.07.06, 08:51 A może Wy, faceci, choć trochę spróbowalibyście się wpasować w ten ideał, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Pytanie do facetow :) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:42 Plastik wymienie na intelekcik smiało wyśrubowany (troszeczke złosliwy tez) a wtedy reszte sie dopracuje (o cholera .. juz sobie wyobraziłem co by to miało byc;) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kam Re: Pytanie do facetow :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 12:58 DO garow i do dzieci!!!!!!!!!tylko do tego sie nadajecie,ewolucji sie nie zmieni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Pytanie do facetow :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 14:27 No tak... kobieta jak wroci z pracy to ma posprzatac, wyprac, ugotowac obiad mezczyzna jak wroci z pracy to idzie sie wykapac i zasiada przed telewizorem lub czeka na obiad po czym kladzie sie spac hehehe... i znaczy ze kobieta jest "nicnierobiaca" (poza kariera...) a facet nie jest "nicnierobiacy"... Wszyscy chcecie miec dziewice a jak juz jakas przelecicie to zostawiacie... co wy myslicie ze to odrasta... pomyslcie ze facet ktory pozniej bedzie z taka dziewczyna tez bedzie chcial by byla dziewica... Odpowiedz Link Zgłoś