petraaa 27.07.06, 11:15 Skoro jest wątek Ilony, to może teraz wątek Pauliny... Co sądzicie o tym imieniu i o osobach, które je noszą?... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 11:20 Dla mnie to skojarzenie egzotyczne zawsze było... pachnące delikatnoscia kobiecą Odpowiedz Link Zgłoś
pmfw Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 11:20 Niektóre Pauliny nigdy nie słyszały o marce obuwia Convers, pada więc podejrzenie, że dana paulina śmiga przez cały rok w glanach co już na starcie zaniża ocenę;) P.S. Post z przymrużeniem oka, tak na wszelaki wypadek, żeby nie wybuchła przez to awantura :) Odpowiedz Link Zgłoś
zgredzik11 Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 11:24 Kocham imie Paulina, dziewczyne o tym imieniu. Szkoda że tak rani, wszystki laski ranią. Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 12:01 No cóż... Te Pauliny raczej nie kierują się modą, tylko wygodą i tym, żeby ciuszki dobrze leżały. Nie patrzą na marki butów ani ciuchów, bo to jest dla nich nieważne, ponieważ uważają, że moda jest dla ludzi bez wyobraźni i własnego gustu. Ważny jest pomysł, a nie to, żeby na ubrania wywalić kupę kasy. A w glanach nie "śmigają", bo glany są paskudne i niekobiece. Czyż nie nadają się idealne na partnerki? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:03 a jak im idzie z gotowaniem? etc? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 12:07 Myślę, że sobie dają radę w kuchni. Mają nawet swoje popisowe potrawy. Zresztą kuchnia służy im nie tylko do gotowania... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:10 A do tego chyba niemałe z nich flirciary... hm?;) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 12:13 A co złego we flircie i rozmowie z podtekstami i niedopowiedzeniami? Przecież krzywdy nikomu to nie robi, a można poznać, czy facet jest "kumaty"... hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:15 A gdzie kontruktywnosc w działaniu tym?;) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 12:17 Uważasz, że wzajemne poznawanie się poprzez konwersację jest niekonstruktywne?? Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 12:28 Chyba tak, skoro zamarłeś... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:37 Ech.. Pseudo dobrodziejstwo jakim jest internet do relacji towazryskich miał na celu zrobic kontakt.. pomóc go złapac jakims osobom.... ma byc urzdazeniem do komunikacji....ale niestety nie narzedziem do czynosci pznawczych.... Zle odczytują jego funkcje dzisiejsi czatownicy forumwicze etc. Bo Dla ludzi musi byc ponad tym co on daje kontakt werbalny mimiczny itd. Wiec dla :'normalnych" nawet taki powiacik ja cz-wa ma w tym celu do zaoferowania miejsca własnie do poznawania i kontaktu utrzymywania... wiesz co tym jest?:) Knajpki restauracje, puby, ławki nawet a alejach!!! Tak sie ludzi poznaje:)))) I ja sie nie dogne systemowi który ty kreowany jest i wdrazany pzrez wiekszość internautów.... Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 12:47 Masz rację. Ja też uważam, że poznawanie bez obserwowania mimiki czy intonacji głosu jest niepełne. Często można źle zinterpretować czyjeś słowa. Ale pogadać, tzn. wymienić myśli, można wszędzie. I wybacz, ale nie będę łaziła po pubach czy ławkach w Alejach, żeby kogoś poznać. A na dźwięk słowa "knajpa" po prostu cierpnę. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 12:50 Dobra knajpa nie jest zła.... a mnie tu ostatnio do etgo tematu podkrecił tel niejaki lokal Buba w blachowni i mam nadzieje ze nie taki diabeł straszny zasze jak go malują (czyt. knajpy) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 13:15 Niestety, nie znam, nie bywam... Być może jest tam przyjemnie, ale nie jestem w stanie tego potwierdzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 13:19 Poddajesz sie swiadomie auto-ubezwłasnowolnieniu Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 13:22 Autoubezwłasnowolnienie? A cóż to za licho? Myślisz, że świadomie narzucam sobie łańcuchy? Nigdy nie lubiłam dyskotek i miejsc ze spędem wielu ludzi. Wolę imprezy kameralne, a największą przyjemność sprawiają mi te we dwoje... To, że nie lubię knajp, klubów czy pubów, nie znaczy, że jestem odludkiem czy dziwakiem. Po prostu jednym to odpowiada, drugim nie. Ja jestem w tej drugiej grupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 13:27 No tak.. bo są typy osobowości które zyja rytmem zwlnionym bez zgiełku i w atmosferze spokuju (taki w nich duch tego oczekujacy) a sa drudzy (Ja!) których notorycznie tyłek swedzi i cos musi sie dziać... Ale nawiasem.. mnie te zczasem juz dopada zmeczenie.... moim ostanim antoidotuum i zwyczajem odpoczynku i luzu jest wrzucenie wieczorkiem leżaka do bagaznika, a ze mi tez smakuje ostatnio szampan to i zabranie takowego plus ksiązeczki jakiejsc ciekawej i tak leci wczesny wieczorek gdzies na skaraju lasu... (wiec ja dziekuje za takie włanie lato gdy wieczór temeraturą nie powoduje deliry ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:30 Paulina- hm to imię źle mi się kojarzy:( ta dziewczyna jako moja najlepsza przyjaciółka odbiła mi chłopaka.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 13:35 no popatrz ty dziecinko... ech... ja juz mówiłem ze wszystko zprez te kobiety ktore dążą do rozmaitych swinstw.... a zasada jest prosta: facet by ci nie odbił :D Faceci górą!!!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 13:37 Ależ spokojnie. Nie można generalizować. Jedna odbiła Ci chłopaka i od razu wredna? A Twój chłopak to taki był święty i zakochany w Tobie, a tamta co - związała go i wzięła gwałtem? Widocznie już nie czuł się Twoim chłopakiem. Jego wiń, nie ją. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 13:42 Psińco !!!!! Gosciu był napewno w porzadku to przyjaciłke złą sobie dobrała która mu wlazła do sypialni!!!!!! Ją na stos!!!!!! Bo on tylko meski obowiazek wypełniał....!!!! meski i nakazany pzrez naturę.... bo ona kazała sie mieszac dla zdrowej ciagłosci gatunku!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.ids.czest.pl / *.czest.pl 27.07.06, 13:44 i potem nastapiła jasność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:44 Nexgen, wasz obowiązek staje się niepohamowanym popędem. Nie potraficie sie opanować:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 13:48 Wasz ....? ale prosze cie wyłacz mnie spod tego parasola swojego subiektywnych stwierdzen.. (samą uczuciowościa nie zajedziesz z kims do emerytury a spróbuj sie do tego jeszce wynaturzać pzrechodzac ze strony bilogi wyłacznie na sfere duchową to juz jestes pogrzebana... za duzo w tym filozofii uskuteczniacie kobietki a to sam realizm naszego zycia i prokreacji) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 13:51 Nexgen, muszę się z Tobą zgodzić. Kobiety często podkładają pod różne rzeczy przesadną ideologię, a faceci są realistyczni aż do bólu (no, w większości). Chociaż trochę duchowości nie zaszkodzi żadnemu związkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 13:53 Jaka ty Petraaa jestes dopasowana do mojej ideologii :) (az sie robie podjezliwy choc zdominowany przy tym jednak ciekawością --> czy bedzie z tego córeczka czy synek ) ;) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 13:59 Poproszę córeczkę. Synka już mam. HAHAHAHA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 14:08 czyli musze dokup[ic jeszce jeden leżak.. ech:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 14:14 AAAA to juz pzrejrzałem kolezankę..... cchesz uspic małego by dorosli mieli troszke wiecej spokojnego czasu dla siebie?;) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 14:17 W dzień i tak nie usną. A i wiek taki, że nie są w stanie zrozumieć, cóż takiego robią dorośli i o czym mówią... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 14:19 (zazdroszcze ci bejbiczka) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 14:22 Coś stoi na przeszkodzie, żebyś go też miał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 14:24 Psyt! :) Bo sie zaraz pogrąże w filozoficznym wywodzie na temat kobiet:) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 14:27 Filozoficzny wywód na temat kobiet? Czyż to nie Ty pisałeś, że kobiety za dużo filozofują? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 14:31 Wiec ja juz tylko usmiechem to pzremilcze motywowanym swoja autpsją z nimi Wg powiedzenia ze zaadoptowani pozyja dłuzej działam. czyli: skoro ciezkie zcasy dla rodziny i twozrenia "domu" przy jednoczesnym uzysłowieniem sobie realnego kapitalizmu za oknem. na to postawiłem i juz w tym kiedunku podążam.... a sukces drugi w postaci szcesliwej rodziny juz chyba w najblizszej kolejnej dziesieciolatce;) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 14:37 W kolejnej dziesięciolatce? Czyli najpierw kariera, a potem rodzina? Uważasz, że tego nie da się połączyć?... Szkoda... Miałam nadzieję, że jednak tak... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 14:40 te kwestie mzoe kiedys wyjasnie pod lasem....:) A optymizmu moga sie wszyscy uczyc odemnie !!!!!:) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 14:41 No liczę na to. Nareszcie. hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 14:43 Bedzie istotny sponton a nie patos czy jezce lepiej kolor leżaka:) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 14:45 Kolor leżaka czy śpiwora jest mi absolutnie obojętny. Niech o tym zadecyduje prawdziwy mężczyzna. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 14:48 (ale sobie po mnie jeździsz) choc to nie jest wyzwanie tylko norma.... dzieki wychowywniu mnie pzrez moja wspaniała matkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 14:51 Ależ skąd! Nie było to moim zamiarem, żebym sobie po Tobie jeździła, jak to poetycko określiłeś. Ja tylko uważam, że ludzie są dorośli i sami mogą decydować o różnych rzeczach. Facet ma być facetem, a nie pytać kobietę o zgodę w każdej sprawie. Wiem, może to nie jest trendy, ale cóź... Taka jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 14:56 I własnie ta esencja kobiecosci pzrejawiajaca sie niestandartowo w braku trendowosci jest tak ceniona i poszukiwana... Niski ukłon Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 15:59 Dziękuję za komplement. Przesyłam słodki uśmiech :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 16:26 za pięć piata bierz kapotę pierdziel szefa i robotę bo potem czas na hulanki (szkoda ze bez sympatycznej forumowej kolezanki):) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 17:17 No pewa, że szkoda. Koleżanka też żałuje. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 17:20 ale wnoskuje ze jest za ciepło i ryzykownie.. bo piszą ze wysoka temperatyra i parnosc sprzyjaja pożadaniu;) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 18:42 W moim przypadku pożądanie nie ma nic wspólnego z pogodą. Jeśli pożądam, to ze względu na osobę (faceta), a nie pogodę. A wtedy przez cały rok 24/7... :D Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 13:46 Jestem jak najbardziej za mieszaniem genów, ale człowiek po to ma wolną wolę, żeby zaprotestować, jeśli coś dzieje się wbrew jego woli. A chłopak widać być ciumaryka albo kobieciarz. Gdyby kochał smutną i był głęboko moralny, "Paulina" stawałaby na rzęsach, a nic by nie wskórała. Widocznie wykorzystał pretekst, żeby się uwolnić z tego związku. Nie demonizujcie nas. Naprawdę jesteśmy tylko kobietami... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutna Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 13:38 To było najgorsze świństwo, ajkie działo się na moich oczach. Mimo, że ich znajomość nie przetrwała, ani ona, ani on nie zmienili się. Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 13:31 A na skraju którego lasu?... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 11:27 a mnie imie Paulina kojarzy sie ze sliczna czarnulka pojawiajaca sie na roznych dyskotekach z taka nieco przytylana tleniona blondi..szkoda tylko ze naduzywajaca tapety alkoholu i fajek..ale buzia i figura mniam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 17:33 Re: Tajemnice Pauliny... ;) cholerka... jak to brzmi intrygująco wiec ja zakładam sutannę i juz jestem gotów wysłuchiwać Paulinkę :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paulina Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 20:55 :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 27.07.06, 20:58 Jakąś konkretną czy obojętnie? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 27.07.06, 22:15 do kazdej tzw pierwszej lepszej podchodze obojetnie.... ale krecic zacyna mnie ta która łechce mnie swoim intelektem i bystrością (na tym idzie wiele samego ciekawego dalej doswiadczyc);) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 28.07.06, 00:16 I tak trzymać, bo ja akurat cenię intelekt i bystrość, nie tylko u mężczyzn. U ludzi w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Tajemnice Pauliny... ;) 28.07.06, 09:59 No i jak, nexgen? Udało Ci się wyspowiadać jakąś Paulinkę? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Tajemnice Pauliny... ;) IP: *.prio139.trustnet.pl 28.07.06, 10:16 W zyciu nie miełem przyjemnosci osobiscie zadna Paulinką.... wczorej tez nie... ale co klolejny dzien przyniesie to diabli wiedza....;) PS Jest taka jedna Paulinka chyba którav w skrytosci oddała by sie zwierzeniom na meskim ramieniu .. ale to chyba jeszce nie ten czas:) Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Tajemnice Pauliny... ;) 28.07.06, 21:07 No to działaj... Szykuj teren i, zgodnie z irlandzkim przysłowiem, wyczekuj swego czasu... Powodzenia. A potem może Ty się zwierzysz, jak Ci poszło... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Do nexgena 29.07.06, 21:20 Nexgen, a myślisz, że w poniedziałek uda Ci się przydybać i wyspowiadać jakąś Paulinkę? Pozdrawiam wszystkich, którzy odreagowują upały... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Do nexgena IP: *.prio139.trustnet.pl 29.07.06, 23:27 Ja nie mysle !!! ja działam...!!!! Choc sfera zagadnieniowa relacji D/M jakos najmniej mnie zajmuje z powodu ze jestem realistą a nie wystawie tu postu : Poznam idealną!! -Idealny (Zejdzmy na ziemię) Doba ma 24h a mnie to ciagle za mało do zadan z gatunku amorealizacji i osiagniec, a odnosnie kobiet zjadajac juz niejedna beczke soli w tym swpoim okrojonym czasie dobowym nie zamierzam wygospodarowac ani kwadransa na kobietę(ty) Taki mam kierunek (z góry dementuję moje zainteresowanie Homo) Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Do nexgena 29.07.06, 23:49 Nexgen, nie podniecaj się tak. Ja przecież Cię nie zaatakowałam... Chciałam wprowadzić element "łatwy, lekki i przyjemny", a Ty zaraz... Przepraszam, jeśli w jakiś sposób Cię uraziłam. I jeśli chodzi o "ideały", to myślę, że nie istnieje jakiś idealny ideał, jeden jedyny. Każdy z nas nosi w sercu inną jego postać. "Idealny partner" to po prostu osoba, która nam odpowiada pod każdym względem... Nawet jeśli pierwsze wrażenie nas oszuka i zwiedzie na manowce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Do nexgena IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 00:22 nawet jak nas oszuka pierwsze wrazenie.. oczywiscie ze oszyka bo na pczatku pzreszkadza nam w trafnym okresleniu czesciowo podłoze emocjonalne jakim sie kierujemy... A prawda jest naga i wyuzdana: "Zyją ze soba tylko charaktery pzrez np 50 lat a nie miłość" Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Do nexgena 30.07.06, 00:25 No właśnie tak uważam. Trzeba mieć wspólne pasje, wspólne tematy do rozmowy, bo jak emocje i uczucia nieco zelżeją, jeśli nic innego nie łączy partnerów, to w sumie nie zostaje nic... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Do nexgena IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 11:22 Wspóone pasje ale tylko w temacie przeciwstawnym do zawodowygo... bo rywalizacja nie jest wskazana.. a przy tym tez wyrozumiałosci i wpojenie sobie i zachowanie w pamieci na zawsze i przywoływanie sobie zawsze kiedy tylko krzywa atmosfery idzie w dół ze osttecznie mozemy tylko rekami zamachac i pzregramy całe pzredsiewziecie jakim jest zwiazek gdy pominiemy fakt ze jestesmy Mars kontra Wenus Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Do nexgena 30.07.06, 11:26 Nie określiłabym "Mars kontra Wenus". W końcu miłość to nie rywalizacja, nexgen. Ale nazwałabym to biegunowością, która dąży do wspólnego punktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Do nexgena IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 11:31 Ale fazaaaa!!!!! Juz zaczynam sie gubic albo mój roum juz tego nie ogarnia... Poznawczość ---> fizyka z łac. phisis czyli wszystko conas otacza a ze szkoły pametam ze biegunowosc to przeciwstawosc ostatecznie pzreciwne bieguny sie przyciagają (ale najlepiej by kobieta była jak ferromagnetyk to w zupełnosci wystarczy bo uległa ) :) To cały ja... i nie zwodz mnie na tory postzregania duchem... bedzie jak grochem o sciane a ja bede stał z otwarta gębą i nic nie kumajacy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Do nexgena IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 11:37 Jak dla mnie w tym pzrejawia sie własnei ta poszukiwana kobiecosc m. in. to egoztylka dla takich typków jak ja... ale ma sie ona pzrejawiac tylko dla mnie i tylko w "domu" ze strony mojego Anioła :) Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Do nexgena 30.07.06, 11:39 Ma się rozumieć, jak mówił Prosiaczek w "Misiu Uszatku". Jak jest dla wszystkich, to nie ma dla nikogo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Do nexgena IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 11:54 Bingoo! A kobieta mze liczyc ze strony swojego meczczny ze bedzie pamiatał: :Jak żeś obie oswoił to czuj sie za to odpowiedzialny" (m. k.) Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Do nexgena 30.07.06, 11:55 Gdzie są tacy mężczyźni?................. Odpowiedz Link Zgłoś