Gość: agucza42 IP: 212.160.86.* 27.07.06, 19:23 kto zna fajny ciucholand ale bez tandety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petraaa Re: fajny ciucholand 27.07.06, 19:42 Polnam, polecam. I jest niedawno otwarty w dawnym Relaksie (obecnie Leader Price) przy alei Pokoju. Moja siostra, która nie ma problemów z kasą, tam się zaopatruje, ponieważ nie lubi chodzić jak reszta ulicy. Ja zresztą również... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zygzakwkratke Re: fajny ciucholand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 21:01 od kiedy jest w relaksie. i czy jest jak w polnamie? na wagę (po ile kilo?) i wycena? Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: fajny ciucholand 27.07.06, 21:05 W LP ciuchy są wycenione, ale ceny fajne. Np. marynarka z dobrej firmy 10 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teeh Re: fajny ciucholand IP: *.com 27.07.06, 21:37 taki temat już był, poszukaj z `lumpeksy` w temacie, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: fajny ciucholand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.06, 21:48 a kiedy są tam dostawy towaru ??? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: fajny ciucholand IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.07.06, 22:24 Witam i ja polecam "dukat" bo tak sie wlasnie nazywa na Alei Pokoju, ladne rzeczy, oryginalne, czyste, wiszace na wieszakach i duzo do ogladania tak wiec troche czasu trzeba tam poswiecic, ale jaka przyjemnosc buszowania:P pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lumpeksiara Re: fajny ciucholand IP: *.schering.de 27.07.06, 22:34 Na Kościuszki przy przystanku tramwajowym.( róg z Jasnogórską ) Fajne rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś