palulal 27.07.06, 22:10 Bardzo serdecznie zapraszam wszyskich na nasze forum.NAPRAWDę WARTO ZAJRZYć DO NAS : www.umjedrzejow.pl/forum/ :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mijuli1 Re: Jędrzejowskie forum internetowe 28.09.06, 15:10 Ja również zapraszam na [url=forum.umjedrzejow.pl]Jędrzejowskie Forum Internetowe[/url] - mamy tam dużo ciekawych tematów. Mozesz z nami "wytypować" przyszłego burmistrza, ocenić kontrowersyjne akwarele Adolfa Hitlera, obejrzeć zdjęcia wykonane przez naszych forumowiczów, podyskutować o motoryzacji, psychologi, komputerach, marzeniach. Odpowiedz Link Zgłoś
mijuli1 Re: Jędrzejowskie forum internetowe 28.09.06, 15:11 ooooo, tnie sygnaturki?? :( to jeszcze raz - forum.umjedrzejow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
kubali1 Re: Jędrzejowskie forum internetowe 28.09.06, 16:27 T może ja jeszcze raz podam adres :) www.forum.umjedrzejow.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
kubali1 Re: Jędrzejowskie forum internetowe 11.12.06, 21:44 kubali1 napisał: > T może ja jeszcze raz podam adres :) > www.forum.umjedrzejow.pl/ w chwili obecnej forum ma nowy adres www.forum.jedrzejow.eu . Zapraszam serdecznie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mijuli1 Re: Jędrzejowskie forum internetowe 27.01.07, 21:06 kubali1 - jestes tam zarejestrowany? :) Jeśli tak, to pod jakim nickiem ? Odpowiedz Link Zgłoś
kubali1 Re: Jędrzejowskie forum internetowe 29.01.07, 10:37 Jestem zarejestrowany(a) ale pod jakim nickiem to tajemnica. Ty mijuli powinnaś się domyśleć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina_ciech Re: Jędrzejowskie forum internetowe 30.01.07, 21:54 Wolę Regionalne Forum Internetowe - forum.jedrzejow.pl. Młodzi i konkretni... Odpowiedz Link Zgłoś
beatka90 Re: Jędrzejowskie forum internetowe 09.02.07, 20:49 ewelina brawo brawo.... forum.jedrzejow.pl to najlepsze jedrzejowskie forum...zgrana społecznosc, fajni i ciekawi ludzie..i tematy doslownie wszytskie :) Odpowiedz Link Zgłoś