Gość: Greanpeace IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 20:21 Po ataku bombowym żydów do Morza Śródziemnego dostało się około 15000 ton ropy. Grozi to niespotykanym skażeniem niszczącym cały zbiornik !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
petraaa Re: Zatrute Morze Śródziemne 29.07.06, 20:23 Bardzo dobrze, że nam przekazałeś ten fakt. Ale co zrobić? Jak temu zaradzić? Bo chyba o to chodzi, a nie o podniecanie się samym skażeniem, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greanpeace Re: Zatrute Morze Śródziemne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 23:04 Dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieśmiała Re: Zatrute Morze Śródziemne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 23:05 No no.. ciekawy wątek:) muszę to przyznać:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Mozesz ratowac unikalna polska przyrode IP: *.dsl.club-internet.fr 29.07.06, 23:10 Tutaj mozesz uczynic cos konkretnego: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/0,74178,3491896.html Ratujmy Rospude. Protest podpisało 132661 osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Greanpeace Re: Mozesz ratowac unikalna polska przyrode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 23:18 Czy to próba odwrócenia uwagi Panie Storimo ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: storima Re: Mozesz ratowac unikalna polska przyrode IP: *.dsl.club-internet.fr 29.07.06, 23:27 Raczej zwrocenia uwagi na ratowanie rodzimej przyrody. Napisalem wyraznie. Mozna zaprotestowac. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Mozesz ratowac unikalna polska przyrode 29.07.06, 23:42 Ja już się dawno wpisałam pod apelem i moja rodzina również. Człowiek nie ma prawa niszczyć przyrody, zawłaszczać jej, bo ona do niego nie należy. Jest tylko zaledwie jej administratorem. Zaledwie. A czasami aż za bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Mozesz ratowac unikalna polska przyrode IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.06, 23:46 Chcialam zauwazyc, ze Grinpis piszemy w taki sposob - Greenpeace. Ale to tak na marginesie tylko:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grenpeace Re: Mozesz ratowac unikalna polska przyrode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 07:02 Gość portalu: Ania napisał(a): > Chcialam zauwazyc, ze Grinpis piszemy w taki sposob - Greenpeace. > Ale to tak na marginesie tylko:) Bardzo ładnie z twojej strony Aniu że wiesz jak się pisze Greenpeace . Ja nie jestem tą organizacją więc się nazwałem podobnie . Ale to tak na marginesie ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo Re: Mozesz ratowac unikalna polska przyrode IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 10:12 ale glupek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Mozesz ratowac unikalna polska przyrode IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.06, 21:11 I co z tym zatruciem, Odpowiedz Link Zgłoś