Gość: nexgen... IP: *.prio139.trustnet.pl 29.07.06, 23:35 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nexgen... Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s IP: *.prio139.trustnet.pl 29.07.06, 23:36 Bo wy tu gadu gadu a chinczyków ciagle przybywa :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s 30.07.06, 00:02 Myślisz, że powinnyśmy iść w ślad za Chińczykami (i postulatami LPR)? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 00:08 Wiarygodne publikacje mówia ze zdrowy meżczyzna może 4 razy na dzien..... i tu troche matematyki i biznesu: 4 x 31 dni x 9 miesiecy = 1116 a to mnozymy pzrez 1000zł (becikowe) daje nam 1116000zł dzielimy to na dwóch udziałowców (kobiete i mezczyne daje nam 558 000zł (dochód) PS Odkryłem ci tajemnice wzrostu gospodarczego ChRL ?;) Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s 30.07.06, 00:11 Ale to za seks płacą czy za dzieci? Bo jak za seks, to się na to piszę. hihihi. A za dzieci już dziękuję. Mam dwójkę i to mi wystarczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 00:14 to jest tez biznes plan dla makabrycznego zbierania profitów od ulokowanego wkładu który nie jest objety nawet podatkiem LINIOWYM :DDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 00:17 pomijajac zalety psychiczne takiej pracy.. Facet oddaje sie nieczesto tym obowiazkom z pasją a kobieta nie zostajac w tyle ochoczo nasłuchuje szelest wydobywajacy sie z liczarki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s 30.07.06, 00:23 Straszne jest to, co piszesz. Seks to przyjemność, a dzieci to też przyjemność, ale nieco inna... Nie przekłada się tego na pieniądze. Raczej się w to inwestuje, niż czerpie korzyści... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 00:25 I nexgen mówi ze idzie oddac sie w objecia abrachama... Pchły na noc !!! :) a w poniedziałek od rana z szalenczym usmiechem na ustach w rytm: "Arbeit macht frei !!!!! " Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s 30.07.06, 00:27 OK, nexgen. Dobrej nocy Ci życzę... Bez czy z pchłami... Skoro wolisz objęcia Abrahama czy Morfeusza niż... Dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Notrendy Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 02:26 No, nexgen. Nareszcie czegoś się o Tobie dowiedziałam... :D Np. że jesteś młodszy ode mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 10:55 Dla mężczyzn wszystko ma swój czas i hirrarchię ważności do wykonania w ambicjonalnym i twórtzym podejsciu do zycia i postawy.... Sex owszem.. jest TYLKO przyjemnoscia!!!!! Dzieci sa dopełnieniem szzcescia.. a wmoim przypadku nawet zadna inwestycją (w jej definiowaniu odeśle do słownika) Odpowiedz Link Zgłoś
petraaa Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s 30.07.06, 10:58 Nexgen, jak na 27-latka straszny z Ciebie życiowy filozof. Na człowieka składa się jego intelekt, charakter, wychowanie i suma doświadczeń. Czyżby one zaważyły, panie K.? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 11:13 Ja to nie żaden malkontent choc dokładniutko masz racje.... stawiem na własnosci poznawcze i autopsję o to jestem z kazdym dniembogatszy i to wykorzystuje do dalszego zycia... wspomagam sie w kazdych 5min zmysłem obserwatora i rachmistrza sytuacji... PS Filozof?;) hm... (ciiii ale tak z niewiarygodnym gadulstwem) :D Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy do nexgena cd. 30.07.06, 11:20 Jak się z Tobą rozmawia, to odnosi się wrażenie, że masz jakieś 10-15 lat więcej. Widocznie masz "starą duszę", jak wróżka Aida Kosojan określiła kiedyś ludzi, którzy są jakby od razu obdarzeni doświadczeniem pokoleń. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: do nexgena cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:21 Zgadzam się z Tobą notrendy w zupełności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: do nexgena cd. IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 13:07 To wasza imaginacja mojeo swiata od tej drugiej strony lustra( LCD).... Ale serio.. Robie to co rbie zawodowo(parwdziwie to chyba pzresciganłem juz niejednego 50 latka) Zmarszzcek mam sporo wokół ust i ocz (mimiczne!!!) wygladam raczej wąłsnie na 27 ponadto: jestem zwyczajny.. dłubie w nosie , jak za duzo czasem wypiję i wróce nad ranem do domu to zapominam o prysznicu... czesto klnę, duzo palę, ogladam sie za kobietami, parwie komplementy obcym kobietom, chrapie czasem w nocy, nie wracam do domu o 22oo, zyje postawa dominatora nad wszystkimi, jesli robie prezenty to tylko zawstydzajace i krepujace kobietę (tez sugestywne), nie podejmuje zadnych rozmów o zwiazkach i zakładaniu rodziny, nie zmywam naczyń nie wynosze smieci, nie spedzam niedzlnego poranka w łóżku, nie współczuję, ipt itd. Uwaga! w zwiazku z powyzszym grozi mi to poważnie starokawalerstwem!!!!! Alleluja !!! i byle do przodu !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: do nexgena cd. 30.07.06, 13:13 No, nexgen, to teraz nieświadomie (albo świadomie, co?) sprawiłeś, że 99% kobiet będzie się chciało przekonać, jaki jesteś NAPRAWDĘ. Odpowiedz Link Zgłoś
amerie1 Re: do nexgena cd. 30.07.06, 13:46 no ja mysle ze calkiem swiadomie...prawda?sprytnie:)taki troche,,mlody gniewny,,haha:)z wiatrem we wlosach,szalony,zbuntowany....nie kocha delfinow,nie martwi sie o dziure ozonowa i dzieci z trzeciego swiata,nie wspomaga green-p,a co za tym idzie orek,waleni i wielorybow....nie ma karty ligiiii ochrony przyrody:)nawet:)slucha ambitnej na swoj sposob muzyki i interesuje go tylko alternatywne kino,albo ,,podziemne,,produkcje.kobiety sa w jego zyciu dodatkiem,milym detalem do wolnego czasu.jak nie chce to nie mowi,a jak juz powie to tak by w piety poszlo albo zjadlo komus mozg.na sniadanie nie musi jesc platkow ani kanapek...moga byc nalesniki albo cos niezdrowo dobrego nad czym ludzie sie zastanawiaja ale nie jedza.robi co chce bo na inne rzeczy szkoda czasu.na wszystko ma metode a jak nawet nie ma to wlasnie to jest owa metoda.dalej?:)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: do nexgena cd. 30.07.06, 13:51 Jednym słowem: intrygujący aż do bólu. Każda będzie chciała się przekonać, czy byłaby w stanie sprowadzić go na dobrą drogę... hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: do nexgena cd. 30.07.06, 14:04 A ego? Rozrośnie się do niewyobrażalnych rozmiarów. Nie znajdzie się szpila, która będzie w stanie przebić ten balon samozadowolenia. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
amerie1 Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s 30.07.06, 14:06 notrendy,widze ze dobrze sie nam wspolpracuje Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s 30.07.06, 14:09 No właśnie, ale obiekt nam się zmył... :D Odpowiedz Link Zgłoś
amerie1 obiekt sie zmyl? 30.07.06, 14:16 no wlasnie....obiekt sie zmyl?alo?mamy cie obgadywac za plecami?spokojnego dnia wiec:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: obiekt sie zmyl? IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 10:38 Amerie... az trwoga bierze co moze miec z Toba mezczyzna przy twoim niewyobrazalnym jasnowidztwie... dosłownie mnie zamurowało (co jest niezanym u mnie stanem) Jak zyc z kobeita która potrafi cała wejsc w głowe faceta pzregrzebac w niej wszystkie zakamarki i opinie niewiarygodnie trafnie wyłozyc na talerzu....?? Odpowiedz Link Zgłoś
amerie1 Re: obiekt sie zmyl? 31.07.06, 18:09 Gość portalu: nexgen... napisał(a): > Amerie... az trwoga bierze co moze miec z Toba mezczyzna przy twoim > niewyobrazalnym jasnowidztwie... dosłownie mnie zamurowało (co jest niezanym u > mnie stanem) > Jak zyc z kobeita która potrafi cała wejsc w głowe faceta pzregrzebac w niej > wszystkie zakamarki i opinie niewiarygodnie trafnie wyłozyc na talerzu....?? no wlasnie....podobno nie da sie zyc z kims takim....:) Odpowiedz Link Zgłoś
jak_pije_nie_jade Re: obiekt sie zmyl? 31.07.06, 10:45 A ja powiem tak : "Nie dla psa kiełbasa" mówi stare polskie przysłowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: obiekt sie zmyl? IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 10:59 A czy ty wiesz ze to przyszłowie to zaczynam nam siedziec coraz czesciej w podswiadomosci i działac z nim w podłożu? Odpowiedz Link Zgłoś
jak_pije_nie_jade Re: obiekt sie zmyl? 31.07.06, 11:03 człowiek sie uczy na błędach i wyciąga z nich wnioski ... Niestety chesz coś mieć z życia musisz być egoistą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: obiekt sie zmyl? IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 11:14 c.d. wiec tak działasz.. i co? i zdziwienie bo to spotyka sie z tym samym.. czyli ze strony twojej kobiety.... najdziwniejsze ze ma ona to jeszce bardziej i szrzrej rozudowane... bo prowadzona przez nia strategia z podłozem egoizmu funkcjonuje róniez twoim kosztem..... KOSZTEM!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
odpoczynek_wojownika Witam... 31.07.06, 11:16 Witam Konrada i byłego hehe... ;) Zdrowy egoizm nikomu nie zaszkodził, o ile nadmiernie się nie rozrośnie. Bo jeśli my się o siebie nie zatroszczymy, to kto to za nas zrobi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Witam... IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 11:30 Zdrowy egoizm ma nam przynosci najlepiej niograniczone profity bez kosztów dla osób bliskich nam jak i bez start dla naszego srodowiska ogólnie Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Witam... 31.07.06, 11:51 Nexgen, czy Ty filozofię kończyłeś? Twoje teksty są zawsze tak pokręcone... :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Witam... IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 12:02 Moze ja cały jetsem błedem algotymu Matrixa ;) Bo zyje wg prsotych zasad nakazanych człowiekowi... dla mnie jest białe lub czarne, szarosci nawe za darmo nie biorę.. proste zasady i proste działanie odraza do zakombinowania sparwy .... A niejasnosc wypowiedzi bierze sie mzoe z tego ze werbalnie to umiem jasno wszystko pzredstwaic bez dodatkowych pytan pomocniczych adresata.... a nie p[oszedłem na dziennikarstwo bo mature musięłm pisać z polskiego słowo słowo ze sciagi (tzn. nie umiem pzrelewac na druk to co siedzi w mojej głowie) Psychologiem równiez nie jestem ale juz kiedys piałem ze jestem obserwatorem i zyje w tym swiecie od zawsze metodmi poznawczymi..:) Odpowiedz Link Zgłoś
jak_pije_nie_jade Re: Witam... 31.07.06, 11:56 Zdrowy egoizm jest tylko w książkach ! Chcąc nie chcąc trzeba kiedyś się zdać na wypróbowanie drugiej osoby ... JAki będzie skutek NIGDY nie wiesz bo NIGDY to nic nie wiadomo .............. Do odważnych świat należy !!! Ryzyko powinno być zawsze wkalkulowane !!! Większe ryzyko większe ... zadowolenie z życia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Witam... 31.07.06, 11:57 Oho, a z "hehe" wyszedł hedonista. No proszę... Odpowiedz Link Zgłoś
jak_pije_nie_jade Re: Witam... 31.07.06, 11:58 nie wyszedł nie wyszedł tylko mam takie stany emocjonalne :P Jak nad nimi zapanuję będę wielki ale jeszcze troszkę czasu potrzebuję Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Witam... 31.07.06, 12:00 Byk i stany emocjonalne? Toż to człowiek, który twardo stąpa po ziemi, bez emocji, wszystko wykalkulowane do bólu neuronów... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jak_pije_nie_jade Re: Witam... 31.07.06, 12:02 Nie ma dwóch takich samych płatków śniegu ... Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Witam... 31.07.06, 12:04 No proszę... I do tego filozof... Miałam trochę na studiach. Widzę, że nasza trójeczka zebrała się jak w korcu maku... hiphip! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Witam... IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 12:06 a ja nie zebrałem z balkonu wczoraj juz suchego prania :D Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Witam... 31.07.06, 12:07 To nic. Wyschnie Ci po burzy. I będzie pięknie pachnieć letnim deszczem... Jak nowy krem Nivea Soft... hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
jak_pije_nie_jade Re: Witam... 31.07.06, 12:08 Nie bój nic co ma wisieć nie utonie ! Za Godzinę znowu będzie suche (aże troche zzieleniałe od deszczu to nawet oryginalniesze będzie) W niedzielę pranie robiłeś ? No ale ja w niedziele też różne rzeczy robie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Witam... IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 12:10 nie w niedziele tylko w piatek..... (ale taki luz to tylko u kawalerów):P Odpowiedz Link Zgłoś
jak_pije_nie_jade Re: Witam... 31.07.06, 12:09 Ale powiem Wam jedno piszemy w trójkę na trzech postach i mi się już myli gdzie co o czym jest ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Witam... IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 12:12 dlatego mnie tak powoli idzie... zanim odpisze musze pokoarzyc który o i czym jest ten watek 1/3.. a i pzreciez w papuciach w domu nie siedze i czasem musze tą łyzeczka zamieszac tu w kubku :P Odpowiedz Link Zgłoś
notrendy Re: Witam... 31.07.06, 12:16 To może powinniśmy stworzyć taki prywatny, bo faktycznie skaczemy po kilku wątkach na forum i w pewnym momencie trzeba się zatrzymać i zorientować, o czym jest... hihihii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nexgen... Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 12:17 No to uwaga wskakuje nowy topik:)(prywatny):) Odpowiedz Link Zgłoś
jak_pije_nie_jade Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s 31.07.06, 12:19 No i teraz już będzie po wszystkim bo się naszkicowały "ramy" ... Już nie będzie spontanów ... Ehhhh ........... żartowałem dżołk taki :-) Odpowiedz Link Zgłoś