Dodaj do ulubionych

Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz spać!)

IP: *.prio139.trustnet.pl 29.07.06, 23:35
Obserwuj wątek
    • Gość: nexgen... Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s IP: *.prio139.trustnet.pl 29.07.06, 23:36
      Bo wy tu gadu gadu a chinczyków ciagle przybywa :PPP
      • notrendy Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s 30.07.06, 00:02
        Myślisz, że powinnyśmy iść w ślad za Chińczykami (i postulatami LPR)? ;)
        • Gość: nexgen... Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 00:08
          Wiarygodne publikacje mówia ze zdrowy meżczyzna może 4 razy na dzien.....
          i tu troche matematyki i biznesu:

4 x 31 dni x 9 miesiecy = 1116 a to mnozymy pzrez 1000zł (becikowe) daje nam
          1116000zł
          dzielimy to na dwóch udziałowców (kobiete i mezczyne daje nam 558 000zł (dochód)

PS Odkryłem ci tajemnice wzrostu gospodarczego ChRL ?;)
          • notrendy Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s 30.07.06, 00:11
            Ale to za seks płacą czy za dzieci? Bo jak za seks, to się na to piszę. hihihi.
            A za dzieci już dziękuję. Mam dwójkę i to mi wystarczy.
    • Gość: nexgen... Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 00:14
      to jest tez biznes plan dla makabrycznego zbierania profitów od ulokowanego
      wkładu który nie jest objety nawet podatkiem LINIOWYM :DDDDD
    • Gość: nexgen... Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 00:17
      pomijajac zalety psychiczne takiej pracy..
      Facet oddaje sie nieczesto tym obowiazkom z pasją a kobieta nie zostajac w tyle
      ochoczo nasłuchuje szelest wydobywajacy sie z liczarki ;)
      • notrendy Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s 30.07.06, 00:23
        Straszne jest to, co piszesz.
        Seks to przyjemność, a dzieci to też przyjemność, ale nieco inna...
        Nie przekłada się tego na pieniądze. Raczej się w to inwestuje, niż czerpie
        korzyści...
    • Gość: nexgen... Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 00:25
      I nexgen mówi ze idzie oddac sie w objecia abrachama...
      Pchły na noc !!! :)

a w poniedziałek od rana z szalenczym usmiechem na ustach w rytm:

"Arbeit macht frei !!!!! "
      • notrendy Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s 30.07.06, 00:27
        OK, nexgen.
        Dobrej nocy Ci życzę...
        Bez czy z pchłami...
        Skoro wolisz objęcia Abrahama czy Morfeusza niż...
        Dobranoc.
      • Gość: Notrendy Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 02:26
        No, nexgen. Nareszcie czegoś się o Tobie dowiedziałam... :D
        Np. że jesteś młodszy ode mnie...
        • Gość: nexgen... Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 10:55
          Dla mężczyzn wszystko ma swój czas i hirrarchię ważności do wykonania w
          ambicjonalnym i twórtzym podejsciu do zycia i postawy....
          Sex owszem.. jest TYLKO przyjemnoscia!!!!! Dzieci sa dopełnieniem szzcescia.. a
          wmoim przypadku nawet zadna inwestycją (w jej definiowaniu odeśle do słownika)
          • petraaa Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s 30.07.06, 10:58
            Nexgen, jak na 27-latka straszny z Ciebie życiowy filozof. Na człowieka składa
            się jego intelekt, charakter, wychowanie i suma doświadczeń. Czyżby one
            zaważyły, panie K.?
            • Gość: nexgen... Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 11:13
              Ja to nie żaden malkontent choc dokładniutko masz racje.... stawiem na własnosci
              poznawcze i autopsję o to jestem z kazdym dniembogatszy i to wykorzystuje do
              dalszego zycia... wspomagam sie w kazdych 5min zmysłem obserwatora i rachmistrza
              sytuacji...

PS Filozof?;) hm... (ciiii ale tak z niewiarygodnym gadulstwem) :D
              • notrendy do nexgena cd. 30.07.06, 11:20
                Jak się z Tobą rozmawia, to odnosi się wrażenie, że masz jakieś 10-15 lat
                więcej.
                Widocznie masz "starą duszę", jak wróżka Aida Kosojan określiła kiedyś ludzi,
                którzy są jakby od razu obdarzeni doświadczeniem pokoleń.
                • Gość: ona Re: do nexgena cd. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 11:21
                  Zgadzam się z Tobą notrendy w zupełności.
                  • Gość: nexgen... Re: do nexgena cd. IP: *.prio139.trustnet.pl 30.07.06, 13:07
                    To wasza imaginacja mojeo swiata od tej drugiej strony lustra( LCD)....
                    Ale serio..
                    Robie to co rbie zawodowo(parwdziwie to chyba pzresciganłem juz niejednego 50 latka)
                    Zmarszzcek mam sporo wokół ust i ocz (mimiczne!!!)
                    wygladam raczej wąłsnie na 27
                    ponadto:
                    jestem zwyczajny.. dłubie w nosie , jak za duzo czasem wypiję i wróce nad ranem
                    do domu to zapominam o prysznicu... czesto klnę, duzo palę, ogladam sie za
                    kobietami, parwie komplementy obcym kobietom, chrapie czasem w nocy, nie wracam
                    do domu o 22oo, zyje postawa dominatora nad wszystkimi, jesli robie prezenty to
                    tylko zawstydzajace i krepujace kobietę (tez sugestywne), nie podejmuje zadnych
                    rozmów o zwiazkach i zakładaniu rodziny, nie zmywam naczyń nie wynosze smieci,
                    nie spedzam niedzlnego poranka w łóżku, nie współczuję, ipt itd.
                    Uwaga! w zwiazku z powyzszym grozi mi to poważnie starokawalerstwem!!!!!
                    Alleluja !!! i byle do przodu !!!!!
                    • notrendy Re: do nexgena cd. 30.07.06, 13:13
                      No, nexgen, to teraz nieświadomie (albo świadomie, co?) sprawiłeś, że 99%
                      kobiet będzie się chciało przekonać, jaki jesteś NAPRAWDĘ.
                      • amerie1 Re: do nexgena cd. 30.07.06, 13:46
                        no ja mysle ze calkiem swiadomie...prawda?sprytnie:)taki troche,,mlody
                        gniewny,,haha:)z wiatrem we wlosach,szalony,zbuntowany....nie kocha
                        delfinow,nie martwi sie o dziure ozonowa i dzieci z trzeciego swiata,nie
                        wspomaga green-p,a co za tym idzie orek,waleni i wielorybow....nie ma karty
                        ligiiii ochrony przyrody:)nawet:)slucha ambitnej na swoj sposob muzyki i
                        interesuje go tylko alternatywne kino,albo ,,podziemne,,produkcje.kobiety sa w
                        jego zyciu dodatkiem,milym detalem do wolnego czasu.jak nie chce to nie mowi,a
                        jak juz powie to tak by w piety poszlo albo zjadlo komus mozg.na sniadanie nie
                        musi jesc platkow ani kanapek...moga byc nalesniki albo cos niezdrowo dobrego
                        nad czym ludzie sie zastanawiaja ale nie jedza.robi co chce bo na inne rzeczy
                        szkoda czasu.na wszystko ma metode a jak nawet nie ma to wlasnie to jest owa
                        metoda.dalej?:)pozdrawiam
                        • notrendy Re: do nexgena cd. 30.07.06, 13:51
                          Jednym słowem: intrygujący aż do bólu. Każda będzie chciała się przekonać, czy
                          byłaby w stanie sprowadzić go na dobrą drogę... hihihi
                          • amerie1 Re: do nexgena cd. 30.07.06, 13:57
                            a piórka beda rosly,roooooosly:)
                            • notrendy Re: do nexgena cd. 30.07.06, 14:04
                              A ego? Rozrośnie się do niewyobrażalnych rozmiarów. Nie znajdzie się szpila,
                              która będzie w stanie przebić ten balon samozadowolenia. ;)
    • amerie1 Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s 30.07.06, 14:06
      notrendy,widze ze dobrze sie nam wspolpracuje
      • notrendy Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s 30.07.06, 14:09
        No właśnie, ale obiekt nam się zmył... :D
        • amerie1 obiekt sie zmyl? 30.07.06, 14:16
          no wlasnie....obiekt sie zmyl?alo?mamy cie obgadywac za plecami?spokojnego dnia
          wiec:)
          • Gość: nexgen... Re: obiekt sie zmyl? IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 10:38
            Amerie... az trwoga bierze co moze miec z Toba mezczyzna przy twoim
            niewyobrazalnym jasnowidztwie... dosłownie mnie zamurowało (co jest niezanym u
            mnie stanem)
            Jak zyc z kobeita która potrafi cała wejsc w głowe faceta pzregrzebac w niej
            wszystkie zakamarki i opinie niewiarygodnie trafnie wyłozyc na talerzu....??
            • amerie1 Re: obiekt sie zmyl? 31.07.06, 18:09
              Gość portalu: nexgen... napisał(a):

> Amerie... az trwoga bierze co moze miec z Toba mezczyzna przy twoim
              > niewyobrazalnym jasnowidztwie... dosłownie mnie zamurowało (co jest niezanym u
              > mnie stanem)
              > Jak zyc z kobeita która potrafi cała wejsc w głowe faceta pzregrzebac w niej
              > wszystkie zakamarki i opinie niewiarygodnie trafnie wyłozyc na talerzu....??
              no wlasnie....podobno nie da sie zyc z kims takim....:)
          • jak_pije_nie_jade Re: obiekt sie zmyl? 31.07.06, 10:45
            A ja powiem tak :

"Nie dla psa kiełbasa" mówi stare polskie przysłowie :)

• Gość: nexgen... Re: obiekt sie zmyl? IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 10:59
              A czy ty wiesz ze to przyszłowie to zaczynam nam siedziec coraz czesciej w
              podswiadomosci i działac z nim w podłożu?
              • jak_pije_nie_jade Re: obiekt sie zmyl? 31.07.06, 11:03
                człowiek sie uczy na błędach i wyciąga z nich wnioski ...
                Niestety chesz coś mieć z życia musisz być egoistą
                • Gość: nexgen... Re: obiekt sie zmyl? IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 11:14
                  c.d. wiec tak działasz.. i co? i zdziwienie bo to spotyka sie z tym samym..
                  czyli ze strony twojej kobiety.... najdziwniejsze ze ma ona to jeszce bardziej i
                  szrzrej rozudowane... bo prowadzona przez nia strategia z podłozem egoizmu
                  funkcjonuje róniez twoim kosztem..... KOSZTEM!!!!
                • odpoczynek_wojownika Witam... 31.07.06, 11:16
                  Witam Konrada i byłego hehe... ;)
                  Zdrowy egoizm nikomu nie zaszkodził, o ile nadmiernie się nie rozrośnie. Bo
                  jeśli my się o siebie nie zatroszczymy, to kto to za nas zrobi?
                  • Gość: nexgen... Re: Witam... IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 11:30
                    Zdrowy egoizm ma nam przynosci najlepiej niograniczone profity bez kosztów dla
                    osób bliskich nam jak i bez start dla naszego srodowiska ogólnie
                    • notrendy Re: Witam... 31.07.06, 11:51
                      Nexgen, czy Ty filozofię kończyłeś? Twoje teksty są zawsze tak pokręcone... :D
                      • Gość: nexgen... Re: Witam... IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 12:02
                        Moze ja cały jetsem błedem algotymu Matrixa ;)
                        Bo zyje wg prsotych zasad nakazanych człowiekowi... dla mnie jest białe lub
                        czarne, szarosci nawe za darmo nie biorę.. proste zasady i proste działanie
                        odraza do zakombinowania sparwy ....
                        A niejasnosc wypowiedzi bierze sie mzoe z tego ze werbalnie to umiem jasno
                        wszystko pzredstwaic bez dodatkowych pytan pomocniczych adresata.... a nie
                        p[oszedłem na dziennikarstwo bo mature musięłm pisać z polskiego słowo słowo ze
                        sciagi (tzn. nie umiem pzrelewac na druk to co siedzi w mojej głowie)

Psychologiem równiez nie jestem ale juz kiedys piałem ze jestem obserwatorem i
                        zyje w tym swiecie od zawsze metodmi poznawczymi..:)
                    • jak_pije_nie_jade Re: Witam... 31.07.06, 11:56
                      Zdrowy egoizm jest tylko w książkach !
                      Chcąc nie chcąc trzeba kiedyś się zdać na wypróbowanie drugiej osoby ...
                      JAki będzie skutek NIGDY nie wiesz bo NIGDY to nic nie wiadomo

..............

Do odważnych świat należy !!!
                      Ryzyko powinno być zawsze wkalkulowane !!!
                      Większe ryzyko większe ... zadowolenie z życia !!!
                      • notrendy Re: Witam... 31.07.06, 11:57
                        Oho, a z "hehe" wyszedł hedonista. No proszę...
                        • jak_pije_nie_jade Re: Witam... 31.07.06, 11:58
                          nie wyszedł nie wyszedł tylko mam takie stany emocjonalne :P
                          Jak nad nimi zapanuję będę wielki ale jeszcze troszkę czasu potrzebuję
                          • notrendy Re: Witam... 31.07.06, 12:00
                            Byk i stany emocjonalne? Toż to człowiek, który twardo stąpa po ziemi, bez
                            emocji, wszystko wykalkulowane do bólu neuronów... ;)
                          • jak_pije_nie_jade Re: Witam... 31.07.06, 12:02
                            Nie ma dwóch takich samych płatków śniegu ...
                            • notrendy Re: Witam... 31.07.06, 12:04
                              No proszę... I do tego filozof... Miałam trochę na studiach. Widzę, że nasza
                              trójeczka zebrała się jak w korcu maku... hiphip!
                              • Gość: nexgen... Re: Witam... IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 12:06
                                a ja nie zebrałem z balkonu wczoraj juz suchego prania :D
                                • notrendy Re: Witam... 31.07.06, 12:07
                                  To nic. Wyschnie Ci po burzy. I będzie pięknie pachnieć letnim deszczem... Jak
                                  nowy krem Nivea Soft... hihihi
                                • jak_pije_nie_jade Re: Witam... 31.07.06, 12:08
                                  Nie bój nic co ma wisieć nie utonie !

Za Godzinę znowu będzie suche (aże troche zzieleniałe od deszczu to nawet
                                  oryginalniesze będzie)

W niedzielę pranie robiłeś ? No ale ja w niedziele też różne rzeczy robie :)
                                  • Gość: nexgen... Re: Witam... IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 12:10
                                    nie w niedziele tylko w piatek..... (ale taki luz to tylko u kawalerów):P
                                    • notrendy Re: Witam... 31.07.06, 12:13
                                      Ale tych, co są w Erze... hihihi
                                • jak_pije_nie_jade Re: Witam... 31.07.06, 12:09
                                  Ale powiem Wam jedno piszemy w trójkę na trzech postach i mi się już myli gdzie
                                  co o czym jest ... :)
                                  • Gość: nexgen... Re: Witam... IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 12:12
                                    dlatego mnie tak powoli idzie... zanim odpisze musze pokoarzyc który o i czym
                                    jest ten watek 1/3.. a i pzreciez w papuciach w domu nie siedze i czasem musze
                                    tą łyzeczka zamieszac tu w kubku :P
                                    • notrendy Re: Witam... 31.07.06, 12:16
                                      To może powinniśmy stworzyć taki prywatny, bo faktycznie skaczemy po kilku
                                      wątkach na forum i w pewnym momencie trzeba się zatrzymać i zorientować, o czym
                                      jest... hihihii ;)
    • Gość: nexgen... Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s IP: *.prio139.trustnet.pl 31.07.06, 12:17
      No to uwaga wskakuje nowy topik:)(prywatny):)
      • jak_pije_nie_jade Re: Nexgen mówi wszystkim dobranoc! (Idźta juz s 31.07.06, 12:19
        No i teraz już będzie po wszystkim bo się naszkicowały "ramy" ...
        Już nie będzie spontanów ...
        Ehhhh

...........

żartowałem dżołk taki :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka