Gość: paolo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 16:10 telefony.pl/index.php?s=news&id_news=1669 czy ktos moze to potwierdzic? ja mam simplusa, ale nie kupuje tych pakietów z racji tego, iz jest duzo minut, a boje sie, ze wiekszosc mi przepadnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tajemnicza_kobieta Re: Simplus- Czy to prawda??????????????????????? 30.07.06, 16:15 Ja też mam Simplusa, ale w kurzej promocji nie biorę udziału. Zastanawiam się, dlaczego ktoś śmie mówić, że od 16 za darmo, skoro za pakiet trzeba zapłacić i obejmuje on tylko 180 minut, a nie cały czas po 16. A jak doliczają, to źle robią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: Simplus- Czy to prawda??????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 16:19 no nie, to dobrze;) w sumie to ja tez sie niezle z tego uśmialem jak to niby wspanialomyslny Plus oferuje "darmowe 180 min", za ktore trzeba zaplcic:) ehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: Simplus- Czy to prawda??????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 16:21 trak 180 min jest za darmo, tylko te 5zł to za aktywacje pakietu oczywiscie sie placi..eheheheeh Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza_kobieta Re: Simplus- Czy to prawda??????????????????????? 30.07.06, 16:24 To tak jak z Internetem. Mieszkam w domu, więc jest problem i z kablówką, i z Internetem. Niedawno rozważałam, który rodzaj podłączenia wybrać. Wtedy wpadła mi w ręce reklama firmy, która właśnie zajmuje się montowaniem zestawów do odbioru Internetu. Aktywacja - gratis, instalacja - gratis. Tylko za sprzęcik trzeba zapłacić maleńkie 300-350 złotych. A na ulotce było tylko o tych dwóch gratisach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Simplus- Czy to prawda??????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 19:48 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TTT Re: Simplus- Czy to prawda??????????????????????? IP: *.trustnet.pl 30.07.06, 22:32 mialam darmowe minuty po 16 i ostrzegam ze potrafia wszystkiego nie zwrocic cwaniaki, 5 zl mi nie oddali i tylko przez to ze mialam koniec karty zauwazylam. Odpowiedz Link Zgłoś
tajemnicza_kobieta Re: Simplus- Czy to prawda??????????????????????? 30.07.06, 22:39 To znaczy, że płaci się za ten pakiet, a potem oni zwracają te 5 złotych? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mariusz Re: Simplus- Czy to prawda??????????????????????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.06, 22:52 Nie, tych 5 zl nie zwracają. Za każdym razem zabrali mi przy "zwrocie" kilka groszy, po miesiącu uzbierało sie kilka złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
odpoczynek_wojownika Re: Simplus- Czy to prawda??????????????????????? 30.07.06, 23:19 Zabrali przy zwrocie. Czyli że oddają. Jak to wygląda technicznie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krystian Re: Simplus- Czy to prawda??????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.07.06, 00:39 jak narazie najudczciwiej zrobiła heyah, bo jasno pisze że jak sie kupi starter w lipcu to sie ma do końca września po cztery godziny w sobote i niedziele (w sieci) a jak sie doładuje za 50 zł to ma sie 200 minut gratis (w sieci). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Simplus- Czy to prawda??????????????????????? IP: *.toya.net.pl 31.07.06, 07:25 Nie wiem o co wam chodzi konkretnie. Ja mam tel w Simplusie i za 5 zł juz wykorzystałam ponad 2 godz. gadania. To co się wygada jest natychmiast zwracane po 1-2 minutach. Uważam,ze te 3 godz. jest super codziennie po 16 i weekendy. Jedyny minus to to,że można to kupic tylko raz na 30 dni.Mam nadzieje,że niedugo wszystkie rozmowy w Polsce, a szczegolnie w TPSA beda własnie tyle kosztowały przez cały dzień. Ze za np 30 zł abonamentu będzie można gadac przez 18 godzin. Nawet połowa z tego byłaby OK. A tak to jesteśmy wykorzystywani przez monopolistów. Przeciez TPSA jest na 1szym miejscu jeżeli chodzi o dochody w Polsce. Skonczyć monopole, monopole sa do D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Simplus- Czy to prawda??????????????????????? IP: *.21.pl / *.21.pl 31.07.06, 08:58 Uważam, że skoro korzysta się z simplusa,to warto wydać te 5,- na aktywację pakietu bo minuta rozmowy kosztuje wtedy 0,027 zł,; nie jest to faktycznie całkiem darmowo ale i tak się opłaca;; jak mówią: lepszy rydz jak nic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: Simplus- Czy to prawda??????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 17:40 masz racje. a te 5 zł jesli dzwonisz po cenie standardowej(0.78zł) zwraca sie po ok kilku minutach rozmowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TTT Re: Simplus- Czy to prawda??????????????????????? IP: *.trustnet.pl 06.08.06, 18:20 juz aktywowalam drugi pakiet, z pierwszego nie zwrocili mi ok 5 zl z tego drugiego wydzwonilam narazie 30 min nie zwrocili 2 zl wiem ze to nie sa duze kwoty ale jak maja to byc minuty darmowe za ktore placi sie aktywcje to powinni zwrcac calosc, a tu oni zawsze musza wyjsc na swoje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: Simplus- Czy to prawda??????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 18:25 ja co prawda nie kupilem tego pakietu, ale zwykle jak korzystam z 10 darmowych min w premii non stop to zawsze zwracaja... jak kiedys mipobrali podwojna oplate za smsy to poszedlem do nich i dzwonili do systemu do warzszawy i wyjasnilo sie zaraz... tak trzeba widocznie robic.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: abc Re: Simplus- Czy to prawda??????????????????????? IP: *.21.pl / *.21.pl 06.08.06, 20:56 zwracają za połaczenie, w zasadzie natychmiastowo,jeśli koszt jednorazowej rozmowy przekracza 2,50 zł, jeśli nie to dopiero jak zostanie ta kwota osiągnięta lub po pięciu dniach - dokładnie tak jak opłata za wysłane sms-y Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: Simplus- Czy to prawda??????????????????????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.08.06, 21:10 tak wiem o tym, ale mi kiedys pobralo oplate podwojnie z racji tego, iz system nie pobral mi wczesniej jej i dopiero po 30 dniach sie opomnial przy oplacie biezacej!!!! Bylem w szoku jak mi o tym Pani w Plusie powiedziala po telefonie do Warszawy..... bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś