Gość: piaggio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 20:13 Zancie jakies sklepy ze skuterami nowymi w cz-wie obojetnie jaka firma. Jak mozecie to podajcie adres i nr tel. z gory dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anana Kofana Re: Sklep ze skuterami IP: *.com.pl / *.cn.com.pl 01.08.06, 20:31 ul. Tartakowa 53, ale oni urlopuja sie do 5 sierpnia. maja chyba i nowe i uzywane skutery Odpowiedz Link Zgłoś
shizuoka20001 Re: Sklep ze skuterami 01.08.06, 20:46 sprawdź w książce telefonicznej na Sabinowkiej coś tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: Sklep ze skuterami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:08 sabinowska za szkolą pożarnicza w strone dzbowa. dealer magnusa. ale troche zawyzyl konie mechaniczne na wystawce..eheheh dalem sie nabrac na to niestety:/ ale ogolnie fajne maszyny. polecam skuter CARAVE. mam go i jest fantastyczny. duzy, ladny, szybki, wiele osób sie na drodze ogląda za nim. pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piaggio Re: Sklep ze skuterami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:10 ile ci pojdzie ten magnus? bo tam sa jakies liczniki nie takie i w necie pisze ze idzie 45km/h a u kolegi pokazuje 60km/h :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: Sklep ze skuterami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:14 60 jest na liczniku. ale po odblokowaniu podobno nawet do 90 przy dobrych wiatrach pojdziesz... ale to juz strach na skuterze... cena jego 4490zł Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piaggio Re: Sklep ze skuterami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:23 koledze liczac z autem Ibizzo leci 80km/h niecale chyba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: magnus IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:18 034 365 00 56 501 187 265 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paolo Re: Sklep ze skuterami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:38 no to nie wiem........ Odpowiedz Link Zgłoś
shizuoka20001 Re: Sklep ze skuterami 01.08.06, 21:40 ja bym tam sobie kosiarki nie kupił, ale to tylko moje zdanie, niektórzy to lubią, więc pomyślnych wiatrów i szerokiej drogi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: Sklep ze skuterami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.06, 21:49 ul Rocha, firma Mar-Pol. Jak jedziesz w stronę Kłobucka to jest między zjazdem na Olesno a stacją Orlen po lewej stronie. Chyba jest to jedyny dealer w Częstochowie handlujący markowymi skuterami/jednośladami. Masz do wyboru Piaggio, Gilera, Yamaha, Suzuki, a ostatnio chyba nawet hondę uruchomili tyle, że po drugiej stronie ulicy. Jeśli chodzi o rynek w Polsce to skutery hondy można sobie od razu odpuścić - tak jak oni odpuścili sobie naszych skuterzystów. Skutery włoskie czyli Piaggio i Gilera są kiepsko wykonane, ale to bardzo wdzięczne i bezawaryjne sprzęty. Suzuki odradzam jeśli myślisz o całkowitym odblokowaniu silnika w przyszłości. Nie wiem co tam aktualnie znajduje się w ofercie yamahy, ale o ich modelach złego słowa nie da się powiedzieć. ps. jeżeli decydujesz się na chiński skuter marki noname to licz się z tym, że po gwarancji możesz pożegnać się z bezproblemową naprawą, ze względu na brak części. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzychu Re: Sklep ze skuterami IP: *.profiline.pl 18.08.06, 14:42 Ja kupiłem nowy skuterek w promocji za 2900 w salonie na Kiedrzyńskiej tam gdzie kiedyś był Opel. Mam go 3 tygodnie i jestem super zadowolony. Polecam Odpowiedz Link Zgłoś