blaida 08.08.06, 12:21 bo miasto sie zmienilo bez czczego gadania na lepsze Kazik dalej powinnien być burmistrzem Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miska_co Re: Mówimy TAK Kazikowi 08.08.06, 12:24 No i będzie, nie ma lepszego kandydata od niego! Odpowiedz Link Zgłoś
miska_co Re: Mówimy TAK Kazikowi 08.08.06, 12:26 A no jest.... fakt, ale Kazik bedzie mieć chyba większe poparcie, poza tym Maniura ma chyba ostatnio jakieś problemy? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof4263 Re: Mówimy TAK Kazikowi 09.08.06, 05:24 Wybaczcie ale ja jestem innego zdania,powinien odejsc jak najszybciej.(dobrze ze mamy demokracje) Odpowiedz Link Zgłoś
blaida Re: Mówimy TAK Kazikowi 09.08.06, 07:06 A dlaczego tak uważasz? Co ci sie nie podoba w jego polityce? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof4263 Re: Mówimy TAK Kazikowi 12.08.06, 01:47 A co on takiego zrobil?chyba tylko to ze taka kase miesiecznie bierze,powinien troszke tej kasy biednym dac,jak mu niewstyd Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof4263 Re: Mówimy TAK Kazikowi 12.08.06, 01:51 zapomnialem dodac ze w demokracji na glownej str.Lublinca nie ZABRANIA sie wypowiedzi na rozne tematy takze na temat p.Burmistrza a on co robi?????? likwiduje forum czyzby zapomnial ze CENZURA juz nieistnieje?a moze sie myle i w Lublincu wciaz jest ten PIEKNY ustroj??????????????????????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
blaida Re: Mówimy TAK Kazikowi 12.08.06, 07:50 To prokuratura kazała zamknąć forum na l-c.pl, tą sprawą nawet zajęła sie Warszawa. Ja uważam, że Kazik jest dużo lepszy od Dłubały, w mieście coś sie robi. Odpowiedz Link Zgłoś