iwonnkaa 08.08.06, 20:01 Witam....... Potrzebny hematolog - zakażenie krwi....... Natychmiast potrzebny a Ci co są sa własnie na urlopach....... Pomóżcie, moze macie namiary na takiego specjaliste, który moze natychmiast pomoc? Ukłony Ruda Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lekarz Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:07 hematolodzy nie zajmują się zakażeniami krwi! skontaktuj sie pilnie z internistą a jeżeli to dziecko to z pediatrą Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros 08.08.06, 20:11 Pisze w imieniu koleżanki........... Ale mają skierowanie,tylko lekarze na urlopie! Dzieki za odpowiedz ...teraz nic nie rozumiem.... Kto kogo żle poinformował...... Ukłony Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:17 zakażenie krwi czyli sepsa albo posocznica wymaga NATYCHMIASTOWEGO leczenia w warunkach szpitalnych na oddziale internistycznym, pediatrycznym bądź chorób zakaźnych a w cięższych przypadkach w Oddzaiałach Intensywnej Terapii oddziały hematologiczne zajmują się leczeniem głównie chorób rozrostowych układu krwiotwórczego (np.białaczki,chłoniaki), zaburzeń układu krwiotwórczego lub układu krzepnięcia krwi i zracji swej specyfiki wręcz unikają przyjmowania pacjentów infekcyjnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miejscowa Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:43 w klinice św.lukasza przyjmuje hematolog tel.3658076, a jeśli to ostry stan to natychmiast należy zgłosic się do szpitala ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aneta Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 08.08.06, 20:26 Szpital PCK na Tysiącleciu - Oddział Zakaźny, dzwoń i się umawiaj, tzn. ta koleżanka Odpowiedz Link Zgłoś
iwonnkaa Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros 08.08.06, 21:39 Dzieki za info.......... Ukłony Ruda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: 195.116.125.* 08.08.06, 22:02 tylko poza Częstochową - a wogóle to może być zła diagnoza - ja u dziecka miałam zle diagnozy tylko 3..... do dzisiaj nie moge wymówić tych chorób / horor trwał - teraz syn ma 26 lat ? ostroznie - trzeba badania ponowić - bez paniki tylko poza Czestochowa - matka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: 195.116.125.* 08.08.06, 22:02 tylko poza Częstochową - a wogóle to może być zła diagnoza - ja u dziecka miałam zle diagnozy tylko 3..... do dzisiaj nie moge wymówić tych chorób / horor trwał - teraz syn ma 26 lat ? ostroznie - trzeba badania ponowić - bez paniki tylko poza Czestochowa - matka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 22:10 proszę panią autorka postu napisała "zakażenie krwi" a pani juz sieje jad przeciwko lekarzom, sieje pani zamęt w głowie autorki postu, pisze pani "ponowić badania" przecież autorka o żadnych wynikach badań nie pisała, pisze pani "tylko poza Częstochową" więc innymi słowy nakłania pani autorkę postu do opóźnienia skorzystania z pomocy lekarskiej, co w przypadku gdyby naprawdę chodziło o sepsę będzie równoznaczne z zamordowaniem pacjenta... ale pani za swoje słowa nie ponosi żadnej odpowiedzialności to i tak winni są tylko niedouczeni lekarze... więc pozostając w pełni szacunku mam pytanie: czemu jest pani taką wredną suką i k...ą??? oczekuję na odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: 195.116.125.* 08.08.06, 22:26 Przykro mi Pani słownictwo całkowicie mi nie odpowiada - wątpie "lekarz" może w rodzinie - troche kultury , a w Polsce jej naprwde brakuje .... - wychowanie - wykształcenie - kultura - szacunek dla innych tego pani brakuje lub Panu Z powazaniem X - czy takie słownictwo Państwo uzywacie równiez do dzieci ....., czy przede wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: 195.116.125.* 08.08.06, 22:26 Przykro mi Pani słownictwo całkowicie mi nie odpowiada - wątpie "lekarz" może w rodzinie - troche kultury , a w Polsce jej naprwde brakuje .... - wychowanie - wykształcenie - kultura - szacunek dla innych tego pani brakuje lub Panu Z powazaniem X - czy takie słownictwo Państwo uzywacie równiez do dzieci ....., czy przede wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 22:31 pomimo iż Pani swoją odpowiedź opublikowała czy też skopiowała 4x co może świadczyć o braku umiejętności posługiwania się klawiaturą przez Panią, to nie udzieliła mi Pani merytorycznej odpowiedzi na zadane pytanie. Więc je ponawiam: czemu jest Pani suką i zwykłą k...ą, która przez swój durny bełkot próbuje robić wodę z mózgu kobiety poszukującej pomocy na Forum i naraża na ryzyko zdrowie i życie bliskiej jej osoby. Pozostaję w głębokich ukłonach (choć nie dla Pani bystrości i intelektu) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: 195.116.125.* 08.08.06, 22:46 Pana czy tez Pani wypowiedź - całkowicie pomaga osobie potrzebujacej ....- ja nie kontynuowałabym tego brzydkiego watku - tylko jeżeli byłabm lekarzem - tylko pytałabym o objawy itd...... - prawdziwy z Pana , z Pani lekarz - wspólczuje pacjentom - prosze sie nie komprowitować i nie kontynuowac tego ...." " - troche kultury ... to nuda zwykła a nie zainteresowanie chorym - a apropo znam bardzo dobrych lekarzy - np. pediatra, gastrolog, dentysta, a to tylko wyjątki - mało takich fachowcow - zycze miłego wieczoru - rozmawiamy ale tylko z kulturą ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lekarz Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 22:50 Szanowna Pani ja z pełną KULTURĄ proszę o merytoryczną odpowiedź na zadane Pani pytanie. A na marginesie co to znaczy "komprowitować" ? Ani wyszukiwarki ani dostępne mi w wersji książkowej słowniki nie wyjaśniają tego. Pozostaje w nieustającym szacunku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: X Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: 195.116.125.* 08.08.06, 22:59 No nareszcie troche kultury - ale może coś wykrzepi Pan / Pani z "lekarza" i z pyta o objawy osoby potrzebujęcej pomocy - byłoby to wskazane - a Pan / Pani chyba raczej szuka rozrywki .... ja nie moge pomóc nie ta profesja ... jakbym mogła - z pewnością dałabym z siebie wszystko - prosze sie postarać - może jeszcze nie wszystko stracone - cos zostało z czlowieka pomimio - bardzo małych pensji lekarskich .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .................. Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 04:14 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nnnnnnnnn Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 04:55 pomózmy Odpowiedz Link Zgłoś