Dodaj do ulubionych

Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie prosze

08.08.06, 20:01
Witam.......
Potrzebny hematolog - zakażenie krwi.......
Natychmiast potrzebny a Ci co są sa własnie na urlopach.......
Pomóżcie, moze macie namiary na takiego specjaliste,
który moze natychmiast pomoc?
Ukłony Ruda
Obserwuj wątek
    • Gość: lekarz Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:07
      hematolodzy nie zajmują się zakażeniami krwi! skontaktuj sie pilnie z
      internistą a jeżeli to dziecko to z pediatrą
      • iwonnkaa Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros 08.08.06, 20:11
        Pisze w imieniu koleżanki...........
        Ale mają skierowanie,tylko lekarze na urlopie!
        Dzieki za odpowiedz ...teraz nic nie rozumiem....
        Kto kogo żle poinformował......
        Ukłony Ruda
        • Gość: lekarz Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:17
          zakażenie krwi czyli sepsa albo posocznica wymaga NATYCHMIASTOWEGO leczenia w
          warunkach szpitalnych na oddziale internistycznym, pediatrycznym bądź chorób
          zakaźnych a w cięższych przypadkach w Oddzaiałach Intensywnej Terapii oddziały
          hematologiczne zajmują się leczeniem głównie chorób rozrostowych układu
          krwiotwórczego (np.białaczki,chłoniaki), zaburzeń układu krwiotwórczego lub
          układu krzepnięcia krwi i zracji swej specyfiki wręcz unikają przyjmowania
          pacjentów infekcyjnych
      • Gość: miejscowa Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 20:43
        w klinice św.lukasza przyjmuje hematolog tel.3658076, a jeśli to ostry stan to
        natychmiast należy zgłosic się do szpitala !
    • Gość: Aneta Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: *.marton.net.pl / *.marton.net.pl 08.08.06, 20:26
      Szpital PCK na Tysiącleciu - Oddział Zakaźny, dzwoń i się umawiaj, tzn. ta
      koleżanka
      • iwonnkaa Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros 08.08.06, 21:39
        Dzieki za info..........
        Ukłony Ruda
        • Gość: X Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: 195.116.125.* 08.08.06, 22:02
          tylko poza Częstochową - a wogóle to może być zła diagnoza - ja u dziecka
          miałam zle diagnozy tylko 3..... do dzisiaj nie moge wymówić tych chorób /
          horor trwał - teraz syn ma 26 lat ? ostroznie - trzeba badania ponowić - bez
          paniki tylko poza Czestochowa - matka
        • Gość: X Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: 195.116.125.* 08.08.06, 22:02
          tylko poza Częstochową - a wogóle to może być zła diagnoza - ja u dziecka
          miałam zle diagnozy tylko 3..... do dzisiaj nie moge wymówić tych chorób /
          horor trwał - teraz syn ma 26 lat ? ostroznie - trzeba badania ponowić - bez
          paniki tylko poza Czestochowa - matka
          • Gość: lekarz Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 22:10
            proszę panią autorka postu napisała "zakażenie krwi" a pani juz sieje jad
            przeciwko lekarzom, sieje pani zamęt w głowie autorki postu, pisze
            pani "ponowić badania" przecież autorka o żadnych wynikach badań nie pisała,
            pisze pani "tylko poza Częstochową" więc innymi słowy nakłania pani autorkę
            postu do opóźnienia skorzystania z pomocy lekarskiej, co w przypadku gdyby
            naprawdę chodziło o sepsę będzie równoznaczne z zamordowaniem pacjenta... ale
            pani za swoje słowa nie ponosi żadnej odpowiedzialności to i tak winni są tylko
            niedouczeni lekarze... więc pozostając w pełni szacunku mam pytanie: czemu jest
            pani taką wredną suką i k...ą??? oczekuję na odpowiedź
            • Gość: X Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: 195.116.125.* 08.08.06, 22:26
              Przykro mi Pani słownictwo całkowicie mi nie odpowiada - wątpie "lekarz" może w
              rodzinie - troche kultury , a w Polsce jej naprwde brakuje .... - wychowanie -
              wykształcenie - kultura - szacunek dla innych tego pani brakuje lub Panu
              Z powazaniem X - czy takie słownictwo Państwo uzywacie równiez do dzieci .....,
              czy przede wszystkim
            • Gość: X Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: 195.116.125.* 08.08.06, 22:26
              czy przede wszystkim
              czy przede wszystkim
              czy przede wszystkim
              • Gość: lekarz Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 22:31
                pomimo iż Pani swoją odpowiedź opublikowała czy też skopiowała 4x co może
                świadczyć o braku umiejętności posługiwania się klawiaturą przez Panią, to nie
                udzieliła mi Pani merytorycznej odpowiedzi na zadane pytanie. Więc je ponawiam:
                czemu jest Pani suką i zwykłą k...ą, która przez swój durny bełkot próbuje
                robić wodę z mózgu kobiety poszukującej pomocy na Forum i naraża na ryzyko
                zdrowie i życie bliskiej jej osoby. Pozostaję w głębokich ukłonach (choć nie
                dla Pani bystrości i intelektu)
                • Gość: X Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: 195.116.125.* 08.08.06, 22:46
                  Pana czy tez Pani wypowiedź - całkowicie pomaga osobie potrzebujacej ....- ja
                  nie kontynuowałabym tego brzydkiego watku - tylko jeżeli byłabm lekarzem -
                  tylko pytałabym o objawy itd...... - prawdziwy z Pana , z Pani lekarz -
                  wspólczuje pacjentom - prosze sie nie komprowitować i nie kontynuowac
                  tego ...." " - troche kultury ... to nuda zwykła a nie zainteresowanie chorym -
                  a apropo znam bardzo dobrych lekarzy - np. pediatra, gastrolog, dentysta, a
                  to tylko wyjątki - mało takich fachowcow - zycze miłego wieczoru - rozmawiamy
                  ale tylko z kulturą ...
                  • Gość: lekarz Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.06, 22:50
                    Szanowna Pani ja z pełną KULTURĄ proszę o merytoryczną odpowiedź na zadane Pani
                    pytanie. A na marginesie co to znaczy "komprowitować" ? Ani wyszukiwarki ani
                    dostępne mi w wersji książkowej słowniki nie wyjaśniają tego. Pozostaje w
                    nieustającym szacunku.
                    • Gość: X Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: 195.116.125.* 08.08.06, 22:59
                      No nareszcie troche kultury - ale może coś wykrzepi Pan / Pani z "lekarza" i z
                      pyta o objawy osoby potrzebujęcej pomocy - byłoby to wskazane - a Pan / Pani
                      chyba raczej szuka rozrywki .... ja nie moge pomóc nie ta profesja ... jakbym
                      mogła - z pewnością dałabym z siebie wszystko - prosze sie postarać - może
                      jeszcze nie wszystko stracone - cos zostało z czlowieka pomimio - bardzo małych
                      pensji lekarskich ....
                      • Gość: .................. Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 04:14
                        • Gość: nnnnnnnnn Re: Natychmiast potrzebny hematolog-pomóżcie pros IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.06, 04:55
                          pomózmy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka