Gość: izis Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 10:18 na Ogrodowej Bino ,tam spróbuj Odpowiedz Link Zgłoś
taiken Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. 16.08.06, 10:24 Pat-Rox - róg Krakowskiej i Strażackiej. Profesjonalna obsługa. Niskie ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 11:02 to zalezy co cie interesuje.moj maz ma fiorme komputerowa i tanio sprowadza sprzet,oczywiscie tez sklada ,czy naprawia komutery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adek Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 09:27 tylko nie Pat-rox, moze mają tani(na całym zestawie z 30 zł)ale nie polecam,wolalbym nawet zaplacic wiecej 300 zł byle tam nie kupowac, tak oszukują ze nie wiem,komputer kupilem 2 lata temu a do dzis są problemy,a jak pojechalem wymienic plyte główną to polowe części mi zamienili na tańsze,łącznie z zakoszeniem wiatraka na procesorze,przez co teraz mi sie grzeje.!!Blisko jest duzo lepszy sklep np bino,np ,elbo na Garbardiego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tylko 2 sklepy Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.centertel.pl 20.08.06, 20:23 Tylko 2 są godne polecenia, x-kom i bino ze wskazaniem na x-kom za dużo lepsze ceny i dostępność towarów, w bino ceny nie zgadzają się z tymi na stronie www ponieważ to sklep patronacki. www.x-kom.pl www.bino.pl Pozdro! Odpowiedz Link Zgłoś
boozar Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. 27.08.06, 02:57 Popieram x-kom - od dawna tam kupuje i nie mam zadnych problemow. pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buhaha Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 11:02 Pat-rox. Rowniez polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 11:23 widze ze jeszcze nie mieliscie do czynienia z serwisem w patroxie.ja mialem i dziekuje.polecam zdecydowanie bino na ogrodowej lub enterprise. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxy Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 12:22 DAAS www.daas.com.pl na warszawskiej taniej w częstochowie nie ma !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a.j Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 12:40 polecam bino Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 14:30 polecam V.I.P na lipowej. to jest blisko biedronki i inter marche Odpowiedz Link Zgłoś
aka79 Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. 18.08.06, 09:00 Dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 09:41 Dobry sklep to taki który nie tylko sprzeda po niskiej cenie, ale również w razie awarji na gwarancji nie będzie robił żadnych kłopotów z przyjęciem go do naprawy lub ewentualnej wymiany. Ze swojej strony polecam np. x-kom (www.x-kom.pl). Ceny niewygórowane, a kiedy nawaliła mi pamięć RAM wymienili od ręki nie robiąc przy tym żadnych kłopotów. Odpowiedz Link Zgłoś
yanoooosh Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. 18.08.06, 12:39 Bino Nie wiem czy tanio ale obsluga dobra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoR Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.trustnet.pl 18.08.06, 15:42 Również mogę polecić bino, ale pat-rox szczerze odradzam (kolesie nie maja pojęcia czym handlują a juz o serwisie nie wspomnę). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 16:03 bino jest ok ale jak cos juz mam kupić to zawsze ide w kilka miejsc i nie wiem dlaczeego ale zakupu dokonuje w x-kom'e na przeciwko placu czeronego reszty sklepów nie polecam lub nie wiem o istnieniu jakis dobrych pod wzgledem ceny i jakosci obslugi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 20:26 x-kom na wolności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorenzo Patrox najgorszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 20:34 Nie wiem który najlepszy ale wiem który najgorszy, oczywiście patrox. Ale pewnie ten ich szef góru co to wszystkie rozumy pozjadał będzie się cieszył nawet z negatywnej reklamy. Maja stałych bywalców od początku ich istnienia i tylko dzięki temu istnieją, a i mają zero poszanowania dla zielonych klientów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lorenzo Re: Patrox najgorszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 20:40 Po namyśle polecam Bino i leżący naprzeciwko Enterprise, młodzi ludzie jeszcze nie zadufani w sobie pomogą dobrać odpowiedni sprzęt, i co najważniejsze wiedzą jak klienta obsłużyć, serwisowałem części w obydwu sklepach i zrobili to jak należy (zero opuźnień, dają sprzęt zastępczy w razie potrzeby i możliwości, i co najważniejsze się nie wykręcają jak to robią w patroxie że na każdą awarię mają przygotowany scenariusz co klient mógł spie..ć) Odpowiedz Link Zgłoś
conkret Ja kupiłem na Allegro 19.08.06, 21:03 i jestem zadowolony, firma z Bydgoszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maggus Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 21:08 Polecam Bino(niestety często stoi się tam pół godziny w kolejce:/) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: 87.239.176.* 19.08.06, 23:00 a ja polecam BIS na NIepodległości (w wiezowcu obok estakady), ceny OK, serwis niczego sobie. A jak mieszkasz na rakowie to ci jeszcze internet za darmo dadzą ! Odpowiedz Link Zgłoś
taoo Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. 19.08.06, 23:15 Jak mieszkałam w pobliżu BISu, to też korzystałam z ich usług. Nawet komputer tam kupiłam i drukarkę. Nigdy nie było problemów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on rty Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 09:38 czesc Kupilem sprzęt jakies 6 lat temu w Enterprise. Każdą reklamacje czekalo sie minimum 2 tygodnie. Do tego raz wlozyli mi stary podzespół na wymianę podczas gdy nowe byly w tej samej cenie. Instalacja systemu 60 zl i trzeba czekac tydzien. Obsługa klienta nieprofesjonalna, czekalem na odbiór kompa spięty. Natomiast w BINO rewelacja !!!!! - reklamacje juz na drugi dzien są realizowane. - instalacja systemu za 30 zł do tego wyczyscili kompa z kurzu przy okazji. - podokręcali co trzeba - fachowe rady nienaciagające klienta No i co z tego że ktoś kupił tańszą część w innym sklepie. Może akurat trafił na tąco szukał. W Bino mają inne części tańsze niż gdzie inndziej. Co najważniejsze to profesjonalna obsługa !!!! podczas reklamacji, zapytan idt. Tak trzymać chłopaki i pani w sklepie !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: 80.54.171.* 20.08.06, 11:03 To chcesz dobry czy tani. To są dwa różne pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Harry_man Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 11:36 > To chcesz dobry czy tani. To są dwa różne pojęcia. Co za bzdury. Nie chodzi o dobry i tani komputer tylko o dobry i tani sklep komputerowy. Jak można wyczytać w tym topic'u są takie. Ja jeszcze chciałbym tylko odradzić optimusa (drogi i nie specjalnie fachowa obsługa). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: radekd Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 23:07 Z mojej strony mogę polecić If-Comp w Merkurym, Bino a ostatnio i X-Kom. Gdy potrzebuję jakiejś bardziej wyszukanej części to Komputronik - koło Cinema City. Kiedyś polecałem wszystkim Enterprise - ale coraz bardziej olewali klientów. Po tym jak kazali mi czekać na zrąbany dysk oddany do reklamacji równo 30 dni - choć padł był zupełny a dysk nie taki stary no i kilka razy byłem u nich na umówiony dzień a dysku jeszcze nie było. Patrox - jako "niezależny" serwisant mogę powiedzieć, że to porażka. Miałem dwa komputery od nich - części nie zgadzały się z tym za co klient zapłacił, wymienione na gorsze, tragicznie złożone kompy, fatalne konfigurację. Jeśli tylko ktoś jest "zielony" IMHO powinien omijać ten sklep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SoR Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.trustnet.pl 20.08.06, 23:48 >Ja jeszcze chciałbym tylko odradzić optimusa (drogi i nie specjalnie fachowa >obsługa). Myślę, że temat serwisu w częstochowskim Optimusie (o ile jeszcze pracują tam te same osoby co 5 lat temu) można przemilczeć. Jednym słowem zdzierstwo i (...) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 00:20 BINO !!!! Wole stać w kolejce nawet gdyby trwała ona 100 dni co jest nierealne. ( szybko sie wyrabiają) niż kupować w Enterprise. Enterprise mieli mnie za głąba. W Bino poczułam szacunek. A to przy fachowej obsłudze jest najważniejsze. Chłopaki wiecie co znaczy słowo KLIENT :) buźki Odpowiedz Link Zgłoś
blackmagicman Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. 21.08.06, 01:25 Tylko nie Patrox, po dziwnych dyskusjach na forum to typowo rodzinny interes czyli.. pan poczeka bo kolega który się zna jest zajęty, polecam właścicielom zatrudnienie większej ilości pracowników, żona nie załatwi wszystkiego Odpowiedz Link Zgłoś