Dodaj do ulubionych

Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy.

16.08.06, 10:15
Obserwuj wątek
    • Gość: izis Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 10:18
      na Ogrodowej Bino ,tam spróbuj
    • taiken Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. 16.08.06, 10:24
      Pat-Rox - róg Krakowskiej i Strażackiej. Profesjonalna obsługa. Niskie ceny.
      • Gość: iza Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 11:02
        to zalezy co cie interesuje.moj maz ma fiorme komputerowa i tanio sprowadza
        sprzet,oczywiscie tez sklada ,czy naprawia komutery
      • Gość: adek Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.08.06, 09:27
        tylko nie Pat-rox, moze mają tani(na całym zestawie z 30 zł)ale nie
        polecam,wolalbym nawet zaplacic wiecej 300 zł byle tam nie kupowac, tak oszukują
        ze nie wiem,komputer kupilem 2 lata temu a do dzis są problemy,a jak pojechalem
        wymienic plyte główną to polowe części mi zamienili na tańsze,łącznie z
        zakoszeniem wiatraka na procesorze,przez co teraz mi sie grzeje.!!Blisko jest
        duzo lepszy sklep np bino,np ,elbo na Garbardiego.
      • Gość: Tylko 2 sklepy Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.centertel.pl 20.08.06, 20:23
        Tylko 2 są godne polecenia, x-kom i bino ze wskazaniem na x-kom za dużo lepsze
        ceny i dostępność towarów, w bino ceny nie zgadzają się z tymi na stronie www
        ponieważ to sklep patronacki.
        www.x-kom.pl
        www.bino.pl

Pozdro!
        • boozar Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. 27.08.06, 02:57
          Popieram
          x-kom - od dawna tam kupuje i nie mam zadnych problemow.
          pozdro
    • Gość: Buhaha Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 11:02
      Pat-rox. Rowniez polecam.
      • Gość: xyz Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 11:23
        widze ze jeszcze nie mieliscie do czynienia z serwisem w patroxie.ja mialem i
        dziekuje.polecam zdecydowanie bino na ogrodowej lub enterprise.
    • Gość: xxy Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.08.06, 12:22
      DAAS www.daas.com.pl na warszawskiej taniej w częstochowie nie ma !!!!!!!!!!!!!
    • Gość: a.j Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 12:40
      polecam bino
      • Gość: magda Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.06, 14:30
        polecam V.I.P na lipowej. to jest blisko biedronki i inter marche
    • aka79 Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. 18.08.06, 09:00
      Dzięki :)
    • Gość: Harry_man Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 09:41
      Dobry sklep to taki który nie tylko sprzeda po niskiej cenie, ale również w
      razie awarji na gwarancji nie będzie robił żadnych kłopotów z przyjęciem go do
      naprawy lub ewentualnej wymiany. Ze swojej strony polecam np. x-kom
      (www.x-kom.pl). Ceny niewygórowane, a kiedy nawaliła mi pamięć RAM wymienili od
      ręki nie robiąc przy tym żadnych kłopotów.
      • yanoooosh Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. 18.08.06, 12:39
        Bino

Nie wiem czy tanio ale obsluga dobra
        • Gość: SoR Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.trustnet.pl 18.08.06, 15:42
          Również mogę polecić bino, ale pat-rox szczerze odradzam (kolesie nie maja
          pojęcia czym handlują a juz o serwisie nie wspomnę).
          • Gość: nn Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.08.06, 16:03
            bino jest ok ale jak cos juz mam kupić to zawsze ide w kilka miejsc i nie wiem
            dlaczeego ale zakupu dokonuje w x-kom'e na przeciwko placu czeronego reszty
            sklepów nie polecam lub nie wiem o istnieniu jakis dobrych pod wzgledem ceny i
            jakosci obslugi
            • Gość: on Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 20:26
              x-kom na wolności.
    • Gość: lorenzo Patrox najgorszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 20:34
      Nie wiem który najlepszy ale wiem który najgorszy, oczywiście patrox.
      Ale pewnie ten ich szef góru co to wszystkie rozumy pozjadał będzie się cieszył nawet z negatywnej reklamy. Maja stałych bywalców od początku ich istnienia i tylko dzięki temu istnieją, a i mają zero poszanowania dla zielonych klientów
      • Gość: lorenzo Re: Patrox najgorszy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 20:40
        Po namyśle polecam Bino i leżący naprzeciwko Enterprise, młodzi ludzie jeszcze nie zadufani w sobie pomogą dobrać odpowiedni sprzęt, i co najważniejsze wiedzą jak klienta obsłużyć, serwisowałem części w obydwu sklepach i zrobili to jak należy (zero opuźnień, dają sprzęt zastępczy w razie potrzeby i możliwości, i co najważniejsze się nie wykręcają jak to robią w patroxie że na każdą awarię mają przygotowany scenariusz co klient mógł spie..ć)
    • conkret Ja kupiłem na Allegro 19.08.06, 21:03
      i jestem zadowolony, firma z Bydgoszczy.
    • Gość: Maggus Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.06, 21:08
      Polecam Bino(niestety często stoi się tam pół godziny w kolejce:/)
    • Gość: m Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: 87.239.176.* 19.08.06, 23:00
      a ja polecam BIS na NIepodległości (w wiezowcu obok estakady), ceny OK, serwis
      niczego sobie. A jak mieszkasz na rakowie to ci jeszcze internet za darmo dadzą !
      • taoo Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. 19.08.06, 23:15
        Jak mieszkałam w pobliżu BISu, to też korzystałam z ich usług. Nawet komputer
        tam kupiłam i drukarkę. Nigdy nie było problemów.
        • Gość: on rty Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.06, 09:38
          czesc

Kupilem sprzęt jakies 6 lat temu w Enterprise. Każdą reklamacje czekalo sie
          minimum 2 tygodnie. Do tego raz wlozyli mi stary podzespół na wymianę podczas
          gdy nowe byly w tej samej cenie. Instalacja systemu 60 zl i trzeba czekac
          tydzien. Obsługa klienta nieprofesjonalna, czekalem na odbiór kompa spięty.

Natomiast w BINO rewelacja !!!!!

- reklamacje juz na drugi dzien są realizowane.
          - instalacja systemu za 30 zł do tego wyczyscili kompa z kurzu przy okazji.
          - podokręcali co trzeba
          - fachowe rady nienaciagające klienta

No i co z tego że ktoś kupił tańszą część w innym sklepie. Może akurat trafił
          na tąco szukał. W Bino mają inne części tańsze niż gdzie inndziej.

Co najważniejsze to profesjonalna obsługa !!!! podczas reklamacji, zapytan idt.

Tak trzymać chłopaki i pani w sklepie !!!!
    • Gość: xx Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: 80.54.171.* 20.08.06, 11:03
      To chcesz dobry czy tani. To są dwa różne pojęcia.
      • Gość: Harry_man Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 11:36
        > To chcesz dobry czy tani. To są dwa różne pojęcia.

Co za bzdury. Nie chodzi o dobry i tani komputer tylko o dobry i tani sklep
        komputerowy. Jak można wyczytać w tym topic'u są takie.

Ja jeszcze chciałbym tylko odradzić optimusa (drogi i nie specjalnie fachowa
        obsługa).
        • Gość: radekd Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.06, 23:07
          Z mojej strony mogę polecić If-Comp w Merkurym, Bino a ostatnio i X-Kom.
          Gdy potrzebuję jakiejś bardziej wyszukanej części to Komputronik - koło Cinema City.
          Kiedyś polecałem wszystkim Enterprise - ale coraz bardziej olewali klientów. Po
          tym jak kazali mi czekać na zrąbany dysk oddany do reklamacji równo 30 dni -
          choć padł był zupełny a dysk nie taki stary no i kilka razy byłem u nich na
          umówiony dzień a dysku jeszcze nie było.
          Patrox - jako "niezależny" serwisant mogę powiedzieć, że to porażka. Miałem dwa
          komputery od nich - części nie zgadzały się z tym za co klient zapłacił,
          wymienione na gorsze, tragicznie złożone kompy, fatalne konfigurację. Jeśli
          tylko ktoś jest "zielony" IMHO powinien omijać ten sklep.
        • Gość: SoR Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.trustnet.pl 20.08.06, 23:48
          >Ja jeszcze chciałbym tylko odradzić optimusa (drogi i nie specjalnie fachowa
          >obsługa).

Myślę, że temat serwisu w częstochowskim Optimusie (o ile jeszcze pracują tam te
          same osoby co 5 lat temu) można przemilczeć. Jednym słowem zdzierstwo i (...)
          • Gość: Ania Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.06, 00:20
            BINO !!!! Wole stać w kolejce nawet gdyby trwała ona 100 dni co jest nierealne.
            ( szybko sie wyrabiają) niż kupować w Enterprise. Enterprise mieli mnie za
            głąba. W Bino poczułam szacunek. A to przy fachowej obsłudze jest
            najważniejsze. Chłopaki wiecie co znaczy słowo KLIENT :) buźki
    • blackmagicman Re: Namiary na dobry (i tani) sklep komputerowy. 21.08.06, 01:25
      Tylko nie Patrox, po dziwnych dyskusjach na forum to typowo rodzinny interes
      czyli.. pan poczeka bo kolega który się zna jest zajęty, polecam właścicielom
      zatrudnienie większej ilości pracowników, żona nie załatwi wszystkiego
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka