Dodaj do ulubionych

klinika św.łukasza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.06, 21:23
czy ktoś korzystał już z usług tej kliniki,wiem że nie ma ona podpisanego
kontraktu z nfz,ciągle ogłaszją się ze swoimi specjalistami i dlatego jestem
ciekawa opini .
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: klinika św.łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 10:51
      Mają wielu Profesorów, docentów i doktorów z Klinik ŚAM. Przyjmują też lekarze z
      Częstchowy. Ja byłam u ginekologa Prof. Andrzeja Witka i jestem bardzo zadowolona.
      • Gość: znudzony Re: klinika św.łukasza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 01:58
        kolejna kryptoreklama i całkowity brak wstydu i przyzwoitości w każdym wątku z
        zapytaniem o jakiegoś medyka w/w przychodnia szumnie i bezpodstawnie zwana
        kliniką (klinika- jednostka naukowo-dydaktyczna AM) reklamuje swoje słono
        płatne usługi wstyd!!!!
        • Gość: ..... Re: klinika św.łukasza IP: *.play-internet.pl 19.04.13, 19:14
          zagadzam sie w 100%.Drogo i to bardzo.Wizyta u lekarza 180 zl.To juz jest przesada...bylam tam raz i na pewno juz tam nie wroce..sa tansze kliniki i z pewnoscia tez dobre..
    • Gość: małaMi Re: klinika św.łukasza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 13:22
      lekarze dobrzy ale bardzo drodzy (biorą zwykle ponad 100zł)
      • etna69 Re: klinika św.łukasza 28.08.06, 07:21
        Ja tez bylam. Maja dobry sprzet usg. Bardzo jestem zadowolona z wizyty, ale
        radze chodzic tam tylko z waznych okazji i na wazne badania, Bo maja drogo. Ja
        bylam raz, chcialam zmierzyc przeziernosc faldu karkowego ui malenstwa> badanie
        mnie uspokoilo, i teraz juz chodze gdzie indziej gdzie jest taniej. Wizyta z
        usg w klinice 150 zl.
    • Gość: ala Re: klinika św.łukasza IP: *.play-internet.pl 19.04.13, 18:27
      Witam.
      Powiem tak bylam w klinice na usg jamy brzusznej.Nie mam dobrego zdania,usg mialo kosztowac 50 zl,pani przez tel.tak mnie poinformowala,Pani doktor usg oczywiscie zrobila ,dala gotowca z jakiejs rekamy odzywiania i na tym wizyta sie skonczyla...ale przy recepcji juz nie bylo tak milo i koszt takiej wizyty wyniosl mnie 230 zl.Pytam wiec dlaczego taka kwota,a pani z recepcji odpowiada,ze byla konsultacja!Ale ja nie poszlam po konsultacje,lecz na usg i nie bylo mowy o zadnej konsulatacji.Nikt mi sie nie zapytal czy usg bedzie z konsulatacja czy tez samo usg.To zdzierstwo i cwaniactwo ze strony kliniki...Stawiaja czlowieka przed faktem i trzeba placic...
      • Gość: abc Re: klinika św.łukasza IP: *.96.226.217.tvksmp.pl 19.04.13, 22:10
        Ostatnio poszukiwałam na szybko endokrynologa. Z ciekawości też sprawdziłam w Łukaszu i wiem że na pewno tam nie pójdę. Jako ,,specjalista,, endokrynolog pracuje tam taka jedna dr. z Parkitki która doprowadziła mnie do takiego stanu że do tej pory odczuwam skutki jej leczenia.Kiedy trafiłam do prof.Gasińskiej w Katowicach i ta obejrzała leki które zażywałam ponad 3,5 roku to Pani Profesor nawet tego nie komentowała tylko wyrzuciła leki do kosza i stwierdziła że czeka nas ciężka praca żeby doprowadzić mój organizm do w miarę normalnego funkcjonowania.
        • Gość: OLA Re: klinika św.łukasza IP: *.adsl.inetia.pl 20.04.13, 08:28
          Ja chodzę do endykrynologa Doc kajdaniuka i mogę go szczerze polecić
        • Gość: A kto to?? Re: klinika św.łukasza IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 20.04.13, 10:48
          A jak ta Pani doktor się nazywa?? Czy przypadkiem nie ma dwuczłonowego nazwiska?? Bo u niej się lecze i troche mnie przeraziłaś.
          • arion78 Re: klinika św.łukasza 20.04.13, 11:09
            Byłam u gastroenterolog. Pani doktor bardzo miła, konkretna ,niestety ...w rejestracji opieszałość i chamstwo! Czekałam w kolejce 1,5 godz bo rejestratorka (nie mała identyfikatora ani stroju służbowego więc nie jestem pewna kim była) wcisnęła znajomych po skierowanie a byli 50 min! Nie pójdę tam więcej bo za 120 zł to poczekam wszędzie!
    • Gość: rokoko Re: klinika św.łukasza IP: *.dynamic.chello.pl 20.04.13, 15:05
      To nie jest klinika.............! Poradnia z gabinetami i tyle !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka