Dodaj do ulubionych

TV Orion w Internecie

IP: *.icis.pcz.pl 23.08.06, 21:01
Calkiem ciekawa witryna, mozna z pierwszej reki sporo dowiedziec sie o tym co
dzieje sie w Czestochowie.

Np. o negocjacjach w sprawie Aquaprku :))
Obserwuj wątek
    • Gość: ss Re: TV Orion w Internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:02
      POdaj adres
    • Gość: Menel Re: TV Orion w Internecie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:03
      adres.....
      • ulisses_czwa Re: TV Orion w Internecie 23.08.06, 21:05
        www.tvorion.pl

Jest w sieci od dłuższego czasu... Aż dziwne, że profesor dopiero teraz na nią natrafił :)
        • Gość: xx Re: TV Orion w Internecie IP: *.icis.pcz.pl 23.08.06, 21:10
          Moze dlatego ze bylem milosnikiem zmiasta.pl, a ta witryna ma przerwe
          wakacyjna :))
          • Gość: radek Re: TV Orion w Internecie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.06, 21:19
            nie Drogi Profesorze zmiasta.pl to chyba jakaś grubsza sprawa,
            wydaje mi się, że zapomnieli zapłacić za domenę, bo przeglądarka WHOIS
            wyświetla następujący komunikat:

Trwa postepowanie wyjasniajace dotyczace nazwy domeny zmiasta.pl.

registrar DomainMaker
            ul. Kościuszki 27
            85-079 Bydgoszcz
            Polska/Poland
            +48.52 3668140
            info@domainmaker.pl
            • Gość: xx Re: TV Orion w Internecie IP: *.icis.pcz.pl 23.08.06, 21:44
              Nie jestem policjantem :))
          • ulisses_czwa Re: TV Orion w Internecie 23.08.06, 21:52
            A ja byłem i jestem miłosnikiem zmiasta.pl :) Orion jest jakaś sztuczna, zwłaszcza prezenter Pietrzykowski odbiera chęc do oglądania... Oby szybko zmiasta.pl wróciło :)...
            • Gość: Frantic Re: TV Orion w Internecie IP: *.pools.arcor-ip.net 23.08.06, 22:30
              Niech powroci, jesli dwie telewizje moga dzialac w Czestochowie, a mysle ze
              moglyby...
            • Gość: Kubus Re: TV Orion w Internecie IP: 212.87.241.* 26.11.06, 13:34
              Panie Krawczyk proszę najpier zająć się sobą. Na razie bowiem nie ma pan się
              czym pochwalić poza tym że sie pan urodził. Jak pan już coś zrobi proszę
              oceniać innych.
            • Gość: XXX Re: TV Orion w Internecie IP: 212.87.241.* 01.12.06, 18:50
              Panie Krawczyk krytykować można każdego zobaczymy co pan zrobi jako radny Rady
              Miasta Częstochowy, jaką wiedzą i jaką pomysłowścią się pan wykaże. Czekam na
              kolejną sesję Rady Miasta i zobaczymy jak pan się zajmie sportem chociażby.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka