Gość: Kot IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 22:34 600 miejsc pracy ! Worker zaciera lapska ,swiezy naplyw niewolnikow. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Krakoo TRW będzie się rozwijać IP: *.czest.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.06, 23:52 3500 + 600 nowych miejsc pracy = 4100. Gwarancja zatrudnienia 3800. Nie lepiej bylo napisac po prostu, ze bedzie 300 nowych miejsc pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: TRW będzie się rozwijać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 01:54 3800przez trw + 300 przez worker:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 40ZETA Re: TRW będzie się rozwijać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 02:27 LUDZIE POWOLI NABIERAJĄ ROZUMU WIĘC TROCHĘ WYLUZUJ.1000ZETA+PRZEJAZD TO NIE JEST ŻADEN LUKSUS.NIECH PAN P.P POPRACUJE ZA1000ZETA TO ZOBACZYMY CZY ZOSTANIE MU NAPALIWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: TRW będzie się rozwijać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 07:44 Luksus to napewno nie jest, ale w Częstochowie jest trudno nawet o jeszcze gorzej płatne posady. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: TRW będzie się rozwijać IP: *.icis.pcz.pl 25.08.06, 10:08 600 to jest oficjalna gwarancja TRW - inna sprawa jak on to licza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mietek Re: TRW będzie się rozwijać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 09:16 600 miejsc pracy może tak bedzie? bo kto tam pracuje to zauważył że coś ostatnio wielu pracowników TRW rezygnuje z zatrudnienia!!!a wzwiązku z tym tworzą sie nowe miejsca pracy:)Czyżby gdzie indziej lepiej płacili,że pracownicy odchodzą?:),a może tempo pracy jest zawysokie i kondycyjnie niewytrzymują?:)Niewiem tego mój umysł niejest w stanie rozwiązać tej zagadki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: TRW będzie się rozwijać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 09:57 Tempo pracy faktycznie jest wysokie, w trzy lub cztery osoby trzeba wykonać normę za cztery i pół bądź pięć i pół osoby ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: TRW będzie się rozwijać IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 26.08.06, 01:05 Mieciu tak, tutaj na wyspach całkiem lepiej płacą, prawie cztery razy więcej niż stary pracownik TRW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bilder TRW będzie się rozwijać IP: *.dclient.hispeed.ch 25.08.06, 10:13 Ale ten narod rabja lepiej z ruskimi a nie z ta banda dolarowa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: El Paso TRW będzie się rozwijać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.06, 14:32 Uwaga dla wszystkich bialych murzynow z czestochowy i okolic, biegiem do workera bedziecie miec prace za kilka miedzikow! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fd Re: TRW będzie się rozwijać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 23:19 pocałuj się w dupsko za taką kase Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pozdrawiam Re: TRW będzie się rozwijać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 23:38 ha ha smiesza mnei takiue opinie ze 1 tysiac jest malo.... ja juz przezylem wiele zakladow i teraz pracuje w TRW przemeczylem sie 2 lata w workerze zeby sie dostac do trw .. ludzie praca nie jest letka jak wsumie wszedzie. Ale zastanowcie sie gdzie moza w cz-wie zarobic takie pieniadze.. wypowiadaja sie ci ktozy wiecej zarabiaja, ludzie obudzcie sie a ilu jest biednych co o chleb prosza. smieszy mnie taka gatka co to jest 1 tysiac zlotych ale pomysl o tym ze przychodzisz odbebnisz 8 godzin i wychodzisz i sie nic nie interesuje. ale tak pozatym to zapraszam do skladania papierow do workera napewno niebedziecie zalowac goraco pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jr Re: TRW będzie się rozwijać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 08:17 dokladnie przeciez lepiej byc bezrobotnym i zalic sie na caly swiat niz popracowac za marne 1000 zlotych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola TRW będzie się rozwijać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 10:02 pracowałam w TRW przez 5 lat to prawda zarobki są niezle ale tempo szybkie.Po 5 latach zachorowałam - NOWOTWóR jest duze prawdopodobieństwo ze przyczyną byłe szkodliwe warunki panujące w zakładzie((azbest)).Tylko o tym sie nie mówi.Wiem ze nie byłam jedyna.Zastanówcie sie????????????????/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: TRW będzie się rozwijać IP: *.icis.pcz.pl 31.08.06, 11:03 Nie wiem jak jest naprawde ale gdyby rzeczywiscie tam byl azbest, to w chwili obecnej zaklad musialby byc natychmiast zamkniety. Bez zadnego zmiluj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: utopia Re: TRW będzie się rozwijać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.06, 11:09 skonczylem studia i zastanawiam sie czy skladac tam papiery i liczyc ze zostane przyjety... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx2 Re: TRW będzie się rozwijać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.06, 11:53 Gość portalu: utopia napisał(a): > skonczylem studia i zastanawiam sie czy skladac tam papiery i liczyc ze zostane > > przyjety... I co z tego że skończyłeś, takich jak ty jest tam co najmniej pół tysiąca, i tyrają na liniach a rządzą nimi niedouczone tuki, poganiacze bydła po podstawówkach, zawodówkach i technikach wieczorowych, dodam że część z tego pół tysiąca naprawde ma wiedze poraktycznom ale co z tego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy Re: TRW będzie się rozwijać IP: *.bulldogdsl.com 14.09.06, 21:39 Strzał w setkę, nie dziesiątkę nawet! To wszystko to stara klika bałwanów i nie chodzi tu o wykształcenie, które wcale o nikim nie świadczy ale o poziom kultury tych bydlaków! Oto przykład "kwalifikacji" jednaego z liderów (mam nadzieję że to był lider a nie kierownik, a jeśli tak to tym gorzej dla niego). "Proszę to wziąść do produkcji". To cytat pisemnego polecenia które miałem okazję spostrzec w pewien piękny, letni dzień. Czy to jest po polsku?! Czekam z niecierpliwością na wasze odpowiedzi! Na temat chamstwa w tym "cudownym" zakładzie nie będe się rozpisywał, zrobiłem to już kiedyś i nie chcę marnować czasu po raz kolejny, bo do gości typu xx i tak nic nie trafia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menel Re: TRW będzie się rozwijać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 22:53 To ja tylko dodam, po moich ponad 2 tygodniach pracy w TRW (pracy, nie szkolki) ze prawdziwym dobrem w TRW nie sa stare wysluzone maszyny na liniach, ani nie stolowka z darmowymi napojami:) tylko pracownicy, ktorzy da pomocni, mysle ze z dystansem lekkim do tego wszytskiego i nie zadufani w sobie(w normach)...no chyba ze tacy ludzie sa tylko na zmianach D i C na szyciu..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: TRW będzie się rozwijać IP: *.icis.pcz.pl 31.08.06, 11:14 Moja wypowiedz mam nadzieje nie odstraszyla Cie :)) Po prostu z niej wynikalo ze z pewnoscia zarzadzajacy zakladem nie prowadziliby dzialalnosci w warunkach ktore grozilyby w kazdej chwili jego zamknieciem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cichy Re: TRW będzie się rozwijać IP: *.bulldogdsl.com 14.09.06, 21:32 Koleś, wypowiadasz się na okrągło o TRW a nic o nim nie wiesz, o czym świadczą twoje wypowiedzi. Przyjedzie inspekcja, dostanie w łapę i zakład ciągnie dalej! Tak trudno ci to objąć swoim skarłowaciałym mózgiem?! Aż tak jesteś ograniczony?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal K Re: TRW będzie się rozwijać IP: 217.96.15.* 31.08.06, 14:49 > latach zachorowałam - NOWOTWóR jest duze prawdopodobieństwo ze przyczyną byłe > szkodliwe warunki panujące w zakładzie((azbest)).Tylko o tym sie nie mówi.Wiem > ze nie byłam jedyna.Zastanówcie sie????????????????/ Glupia prowokacja - w TRW nie ma nic co bylo robione z azbestu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakra Re: TRW będzie się rozwijać IP: 32.112.138.* 15.09.06, 04:36 sam jestes glupi.. azbest jest i to wszedzie dookola a ty pewno siedzisz w klimatyzowanym pomieszczeniu na pierterku i walisz gruche z nudow albo zajmujesz stolowke kiedy ztyrane wiesniaki schodza na swoje 15 minut by wypic kawe w stolowce i zapalic, bo zapialic pijac kawe sie nie da - na palarni zakaz picia czegokolwiek, bo biedne sprzataczki musialy 3 metry nosic szklanki albo dwie plamki mopem przejechac.. michal k, michal k.. to ty jestes ten siwy stary co lazi i sie opieprza calymi dniami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michal K Re: TRW będzie się rozwijać IP: 217.96.15.* 15.09.06, 08:40 Z czego niby ten azbest imbecylu ??? Poduszki saz PA 6 kolo azbestu nawt nie staly. A ten gosc to jest Michal J. Na koniec dodam, ze w moim biurze jest znacznie cieplej niz na produkcji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krakra Re: TRW będzie się rozwijać IP: *.bulldogdsl.com 15.09.06, 10:07 jak u ciebie w biurze jest cieplej niż na produkcji to chyba nago tam pracujesz i się wodą polewasz non stop :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PO Re: TRW będzie się rozwijać IP: *.flatpla.net 15.09.06, 23:09 Kolega ma racje z tymi kontrolami i dawaniem w łape! Jakiś czas temu była w zakładzie inspekcja PIP-u i wszystko było cacy. A po chyba jakiś dwóch miesiacach okazało sie że zakład nie płacił tak jak trzeba i były wyrównania. Czy to nie jest dziwne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kulis Re: TRW będzie się rozwijać IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.06, 21:41 przed audytem otrzymalem ulotkę od liderki w której wyczytałem że w tkaninie używanej w poduszkach są substancje 'rakotwórcze'. co wy o tym myślicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: op Re: TRW będzie się rozwijać IP: *.net 19.09.06, 15:49 Substancje szkodliwe w tych tkaninach są,ale nie azbest.W Niemczech gdzie są produkowane ludzie pracują przy bespośrednim kontakcie max. 4 lata,podobnie jak w całej starej UE,również operatorzy laserów max.4 lata.A jak myślicie czemu ta produkcja jest przenoszona do Polski a czemu zmienił sie gabinet lekarski w którym robimy badania okresowe i na ile lat są wystawiane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: icco Re: TRW będzie się rozwijać IP: *.sfc.pl 31.08.06, 11:19 W zamian amerykański koncert... Redakcjo, widze błąd :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegrzółek Re: TRW będzie się rozwijać IP: *.bulldogdsl.com 19.09.06, 03:40 to jest nieistotne, redakcja wiejskiej częstochowskiej weźmie nawet do buzi pytę wieloryba z rolniczej, żeby tylko dostać kasę za pochlebny artykuł.. do buzi dostała też inspekcja pracy oraz większość kościeloków oraz pani co ma na nazwisko jak chłop na imię :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yyyyy Re: TRW będzie się rozwijać IP: 212.87.244.* 03.10.07, 00:02 Wieśniaku żebyś ty tylko tej pyty nie wziął a co do tego mają kościeloki??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fajna Re: TRW będzie się rozwijać IP: 212.87.244.* 03.10.07, 00:48 a mnie to nic nie obchodzi... Podoba mi się jeden facet z legionów ze SMARTA bodajrze ze zmiany B CHŁOPCY ODEZWIJCIE SIE!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś