Dodaj do ulubionych

IV Międzynarodowe Biennale Miniatury

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 19:41
Zawsze będę powtarzała : GM naszemu miastu jest niepotrzebne i powinno być
rozwiązane. Ta instytucja została utworzona sztucznie -specjalnie dla kogoś.
Dla tak małego miasta, jakim jest Częstochowa wystarczy dobrze działającej
Filharmonii i Teatrów.
Obserwuj wątek
    • Gość: bobik Re: IV Międzynarodowe Biennale Miniatury IP: 195.189.52.* 26.08.06, 23:33
      Niestety ani filharmonia ani teatr dobrze nie działają.Po za tym nigdy nie za
      wiele miejsc dla kultury.Im więcej tym lepiej,komu wystarcza koło gospodyń
      wiejskich niech wraca na wieś.
    • Gość: xx Re: IV Międzynarodowe Biennale Miniatury IP: *.icis.pcz.pl 27.08.06, 13:25
      Nasze miasto nie jest takie male i z pewnoscia nie wystarczy mu jeden Teatr i
      Filharmonia. Potrzeby sa sporo wieksze i swiadczy o tym aktywnosc kulturalna
      roznego rodzaju placowek i stowarzyszen. Np. Teatrow na szczescie mamy juz
      troche wiecej.

Cos w rodzaju Gaude Mater jako agencji zajmujacej sie animacja kultury mogloby
      sie sprawdzic - pokazuje to przyklad Elblaga - rzeczywiscie w wobecnym wydaniu
      Gaude Mater sie nie sprawdza, to fakt.
      • Gość: szcz Re: IV Międzynarodowe Biennale Miniatury IP: *.czestochowa.agora.pl 27.08.06, 15:28
        A może ktoś ma coś do powiedzenia na temat, czyli o samy Biennale Miniatury?
        • Gość: częstochowianka Re: IV Międzynarodowe Biennale Miniatury IP: 195.189.52.* 28.08.06, 10:14
          No właśnie! Dla mnie to jedna z najlepszych imprez "wystawowych" w
          Częstochowie! Zawsze czekam na kolejną edycję. Ta też mnie nie zawiodła. A
          Gaude Mater jest ok.
      • Gość: Rava Re: IV Międzynarodowe Biennale Miniatury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 00:40
        Panie xx-sie co Pan plecie?? {rzecież nie ma Pan żadnego pojęcia o niczym-wstyd !
      • Gość: xxx Re: IV Międzynarodowe Biennale Miniatury IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.06, 00:44
        cytat :"..agencji zajmujacej sie animacja kultury mogloby".
        Agencji?? Tak! Ale za pieniądze prywatn! Natomiast jeśli życzy sobie serwować
        taką tandetę za państwowe pieniądze, to powinna mieć nad sobą gospodarza, który
        zapyta o jakość proponowanego towaru/mówię o festiwalach i muzyce/.
    • Gość: Waldek Re: IV Międzynarodowe Biennale Miniatury IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.06, 11:01
      Mam przyjemność uczestniczyć w trzech kolejnych edycjach biennale.
      To co przeczytałem spowodowało u mnie (jak to określa młodzież) "opad kopary"
      Droga Pani, czy to co przeczytałem jest Pani przemyśleniem czy internetową
      prowokacja??. Zgroza!!! takie myślenie to klęska. Może Pani wystarcza kupiona
      na bazarze ładna cielęca łopatka, czy rosołowe bez kosci?? Biennale jest
      niziutko nakładową imprezą o potężnym znaczeniu społecznym. Koszta organizacji
      są znikome w porównaniu do np powiatowych dożynek, dni pijanego miasta, i innego
      badziewia. Brrrry

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka