Dodaj do ulubionych

Akademia Polonijna

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 19:28
Co to za szkoła? Czy warto sie w niej uczyc? Czy warto placic za edukacje?
Podobno po tej uczelni nie mozna znalezc pracy... Czy to prawda? A moze tak
jest po wszystkich prywatnych uczelniach?
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Akademia Polonijna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 19:55
      Proponuję rozpocząć od kursu używania wyszukiwarki.
      • Gość: der Re: Akademia Polonijna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 19:56
        to szkoła jasnej góry podobno
        • Gość: foka Re: Akademia Polonijna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:01
          Na Waszyngtona koło palacu slubów
          • Gość: :) Re: Akademia Polonijna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:20
            to jest na Pułaskiego a nie na Waszyngtona, kościelna szkoła, dużo kasy rwią
    • Gość: yhti Re: Akademia Polonijna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:30
      Ja wiem gdzie miesci sie ta szkola! Pytam tylko o wasze opinie
      • Gość: ziuta Re: Akademia Polonijna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:55
        właśnie ja też chcę iść do tej szkoły tylko nie wiem czy warto
      • Gość: ehm Re: Akademia Polonijna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:56
        Glupie pytanie! Jest tyle szkol/studiow po co placic jakiemus kolesiowi skoro
        mozna tego samego nawet wiecej nauczyc sie za darmo ? NIE, Nie warto tak isc i
        tracic pieniedzy na kursy i poprawki egzaminow :)
      • Gość: student Re: Akademia Polonijna IP: *.czest.pl 29.08.06, 14:56
        daruj sobie tę szkołę ... właśnie ją kończę i dobrze bo już mi kasy brakuje...
        tam trzeba za wszystko płacić... przynajmniej na ekonomii i administracji.
    • Gość: jaaaa Re: Akademia Polonijna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:56
      bagno i nic więcej !!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: magi Re: Akademia Polonijna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 23:54
        Nie warto isc.Wybierz inna szkole prywatna skoro sie nie dostalas do
        publiczneej byle nie TA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: ertdfg Re: Akademia Polonijna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 08:11
      www.ipde.pl/pl/forum/viewtopic.php?t=35&view=next&sid=305e0ee014ecc048c13335cab13fc871

o jest znalazłem
    • Gość: KI Re: Akademia Polonijna jest OK! IP: 212.87.232.* 29.08.06, 16:02
      Nie słuchaj tych bredni, które tutaj wypisują. Jesteś zaineresowana(y) uczelnią
      przyjeź, zobacz i zdecyduj. AP ma akredytacje ministerstwa i poziom jest ok.
      Przejrzyj program zajęć, przedmioty, liczbe godzin i kadre i sam oceń i
      zdecyduj. A to co pisze tutaj "odpad kadrowy" i zakompleksiona i zazdrosna
      konkurencja z innych prywatnych uczelni, które ledwo zipią bo studentów im
      brakuje to ich sprawa. Myśl sam i nie pozwól sobie narzucac czyjegoś złośliwego
      zdania.
      • Gość: gość Re: Akademia Polonijna jest OK! IP: 217.96.15.* 29.08.06, 16:37
        Sam chyba nie wierzysz w to co piszesz. Studiowałem na AP 5 lat i wiem jak tam
        jest. Obywatel K. rządzi tak, żeby jak najwięcej wyciągnąć kasy od studentów
        (PŁATNE POPRAWKI w cenie 50 PLN każda!). Poza tym poziom nauczania żenujący,
        uczą głównie absolwenci za marne grosze.
        Aż mi się źle robi jak sobie przypomnę te czasy...

• Gość: Student Re: Akademia Polonijna jest OK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:09
          A ja powiem tak: Zawsze znajdą się osoby zadowolone jak i nie zadowolone tak jak
          na każdej innej uczelnii. Jestem studentem IV filologi angielsko - włoskiej
          specjalność tłumacz i prawda jest taka że są przedmioty łatwiejsze i trudniejsze
          co nie swiadczy o żenujacym poziomie nauczania - gdyby tak było komisja
          akredytacyjna zamknęła by kierunki a przeciez Akademia Polonijna to grono
          pracowników i wykładowców (czesto sa to profesorowie, doktorzy przyjeżdzający
          wykładać z wielu świetnych państwoych uczelnii z całej polski. "gość" piszesz ze
          wykładają głównie absolwenci - nieprawda!!! Jest pare osób dawnych absolwentów
          ale oni prowadza zajecia ćwiczeniowe wykładaja tylko i wyłacznie doktorzy i
          profesorowie. A czy to zle, ze AP daje szanse pracy swoim absolwentom??? Każdy z
          wykładowców kiedys zaczynał prace czy to na uczelnii którą kończył czy innej...
          a osoba Rektora nie tworzy całości... Jeżli zastanawiasz się nad wyborem tej
          szkoły przyjdź i się przekonaj ja nie żałuje swojego wyboru ale jak widzisz są
          opinie pozytywne jak i również negatywne ciekawe tylko czy jest jaka kolwiek
          uczelnia w Polsce, której wszyscy studenci byliby z niej zadowoleni. Pozdrawiam
          :) www.ap.edu.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka