Gość: yhtj IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 19:28 Co to za szkoła? Czy warto sie w niej uczyc? Czy warto placic za edukacje? Podobno po tej uczelni nie mozna znalezc pracy... Czy to prawda? A moze tak jest po wszystkich prywatnych uczelniach? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Akademia Polonijna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 19:55 Proponuję rozpocząć od kursu używania wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: der Re: Akademia Polonijna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 19:56 to szkoła jasnej góry podobno Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: foka Re: Akademia Polonijna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:01 Na Waszyngtona koło palacu slubów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Akademia Polonijna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:20 to jest na Pułaskiego a nie na Waszyngtona, kościelna szkoła, dużo kasy rwią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yhti Re: Akademia Polonijna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:30 Ja wiem gdzie miesci sie ta szkola! Pytam tylko o wasze opinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta Re: Akademia Polonijna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:55 właśnie ja też chcę iść do tej szkoły tylko nie wiem czy warto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehm Re: Akademia Polonijna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:56 Glupie pytanie! Jest tyle szkol/studiow po co placic jakiemus kolesiowi skoro mozna tego samego nawet wiecej nauczyc sie za darmo ? NIE, Nie warto tak isc i tracic pieniedzy na kursy i poprawki egzaminow :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Akademia Polonijna IP: *.czest.pl 29.08.06, 14:56 daruj sobie tę szkołę ... właśnie ją kończę i dobrze bo już mi kasy brakuje... tam trzeba za wszystko płacić... przynajmniej na ekonomii i administracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: Akademia Polonijna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.06, 20:56 bagno i nic więcej !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Akademia Polonijna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 23:54 Nie warto isc.Wybierz inna szkole prywatna skoro sie nie dostalas do publiczneej byle nie TA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ertdfg Re: Akademia Polonijna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 08:11 www.ipde.pl/pl/forum/viewtopic.php?t=35&view=next&sid=305e0ee014ecc048c13335cab13fc871 o jest znalazłem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KI Re: Akademia Polonijna jest OK! IP: 212.87.232.* 29.08.06, 16:02 Nie słuchaj tych bredni, które tutaj wypisują. Jesteś zaineresowana(y) uczelnią przyjeź, zobacz i zdecyduj. AP ma akredytacje ministerstwa i poziom jest ok. Przejrzyj program zajęć, przedmioty, liczbe godzin i kadre i sam oceń i zdecyduj. A to co pisze tutaj "odpad kadrowy" i zakompleksiona i zazdrosna konkurencja z innych prywatnych uczelni, które ledwo zipią bo studentów im brakuje to ich sprawa. Myśl sam i nie pozwól sobie narzucac czyjegoś złośliwego zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Akademia Polonijna jest OK! IP: 217.96.15.* 29.08.06, 16:37 Sam chyba nie wierzysz w to co piszesz. Studiowałem na AP 5 lat i wiem jak tam jest. Obywatel K. rządzi tak, żeby jak najwięcej wyciągnąć kasy od studentów (PŁATNE POPRAWKI w cenie 50 PLN każda!). Poza tym poziom nauczania żenujący, uczą głównie absolwenci za marne grosze. Aż mi się źle robi jak sobie przypomnę te czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Student Re: Akademia Polonijna jest OK! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:09 A ja powiem tak: Zawsze znajdą się osoby zadowolone jak i nie zadowolone tak jak na każdej innej uczelnii. Jestem studentem IV filologi angielsko - włoskiej specjalność tłumacz i prawda jest taka że są przedmioty łatwiejsze i trudniejsze co nie swiadczy o żenujacym poziomie nauczania - gdyby tak było komisja akredytacyjna zamknęła by kierunki a przeciez Akademia Polonijna to grono pracowników i wykładowców (czesto sa to profesorowie, doktorzy przyjeżdzający wykładać z wielu świetnych państwoych uczelnii z całej polski. "gość" piszesz ze wykładają głównie absolwenci - nieprawda!!! Jest pare osób dawnych absolwentów ale oni prowadza zajecia ćwiczeniowe wykładaja tylko i wyłacznie doktorzy i profesorowie. A czy to zle, ze AP daje szanse pracy swoim absolwentom??? Każdy z wykładowców kiedys zaczynał prace czy to na uczelnii którą kończył czy innej... a osoba Rektora nie tworzy całości... Jeżli zastanawiasz się nad wyborem tej szkoły przyjdź i się przekonaj ja nie żałuje swojego wyboru ale jak widzisz są opinie pozytywne jak i również negatywne ciekawe tylko czy jest jaka kolwiek uczelnia w Polsce, której wszyscy studenci byliby z niej zadowoleni. Pozdrawiam :) www.ap.edu.pl Odpowiedz Link Zgłoś