Gość: majka IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 28.08.06, 19:46 Witam czy wiecie moze w którym zakładzie fryzierskim wyprostują mi włosy trwale i ile moze taki zabieg kosztowac?dziekuje za pomoc.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: W Re: trwale prostowanie wlosow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 21:30 W HairFashion na ul. Wręczyckiej, koszt. ok 100 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: trwale prostowanie wlosow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 21:31 i jeszcze w Galerii Fryzur .... tam kiedyś był Laurent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: trwale prostowanie wlosow? IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 28.08.06, 21:36 Dziekuje za odpowiedz a na jakiej ulicy jest Galeria fryzur?Mieszkam od miesiaca w Czestochowie i nie orientuje sie.Z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: trwale prostowanie wlosow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:27 To jest chyba Jasnogórska, na dole w tym ogromnym bloku, obok Domu Ekonomisty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: W Re: trwale prostowanie wlosow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:30 Teatr jest na rogu ulicy Kilińskiego i Jasnogórskiej tj. w okolicach Placu Biegańskiego, na przeciwko teatru jest parking i Galeria Fryzur jest za tym parkingiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: trwale prostowanie wlosow? IP: 80.51.236.* 29.08.06, 13:48 czy to naprawdę prostuje włosy na trwałe. Ja nie słyszałam nigdy o takim środku. Czy któraś z pań może miała ten preperat nakładany i może podzielić się doświadczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabka Re: trwale prostowanie wlosow? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 14:05 kolezanka kiedys cos takiego robiła i po zabiegu z kręconych włosów zrobiło sie napuszone siano. zeby jakos wygladac trzeba je było prostownica prostować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: trwale prostowanie wlosow? IP: 80.51.236.* 29.08.06, 14:14 tego sie obawiałam, czyli jednym słowem zamienił stryjek motyczkę na kijek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żabka Re: trwale prostowanie wlosow? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 14:18 ten "zabieg" był juz jakiś czas temu więc teraz sa moze lepsze srodki, ale mimo wszystko z kręconych włosów idealnie prostych sie nie da zrobić. no chyba ze prostownicą, ale to tylko na kilka godzin pod warunkiem że na dworze nie jest wilgotno:):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Re: trwale prostowanie wlosow? IP: 80.51.236.* 29.08.06, 14:35 niestety znam ten ból bo mam kręcone włosy Odpowiedz Link Zgłoś