Dodaj do ulubionych

trwale prostowanie wlosow?

IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 28.08.06, 19:46
Witam czy wiecie moze w którym zakładzie fryzierskim wyprostują mi włosy trwale i ile moze taki zabieg kosztowac?dziekuje za pomoc.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: W Re: trwale prostowanie wlosow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 21:30
      W HairFashion na ul. Wręczyckiej, koszt. ok 100 zł.
    • Gość: W Re: trwale prostowanie wlosow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 21:31
      i jeszcze w Galerii Fryzur .... tam kiedyś był Laurent
      • Gość: majka Re: trwale prostowanie wlosow? IP: *.cable.ubr01.mort.blueyonder.co.uk 28.08.06, 21:36
        Dziekuje za odpowiedz a na jakiej ulicy jest Galeria fryzur?Mieszkam od miesiaca w Czestochowie i nie orientuje sie.Z gory dziekuje
        • Gość: W Re: trwale prostowanie wlosow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:27
          To jest chyba Jasnogórska, na dole w tym ogromnym bloku, obok Domu Ekonomisty
        • Gość: W Re: trwale prostowanie wlosow? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.06, 22:30
          Teatr jest na rogu ulicy Kilińskiego i Jasnogórskiej tj. w okolicach Placu
          Biegańskiego, na przeciwko teatru jest parking i Galeria Fryzur jest za tym
          parkingiem
    • Gość: Anna Re: trwale prostowanie wlosow? IP: 80.51.236.* 29.08.06, 13:48
      czy to naprawdę prostuje włosy na trwałe. Ja nie słyszałam nigdy o takim
      środku. Czy któraś z pań może miała ten preperat nakładany i może podzielić się
      doświadczeniem.
    • Gość: żabka Re: trwale prostowanie wlosow? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 14:05
      kolezanka kiedys cos takiego robiła i po zabiegu z kręconych włosów zrobiło sie
      napuszone siano. zeby jakos wygladac trzeba je było prostownica prostować.
      • Gość: Anna Re: trwale prostowanie wlosow? IP: 80.51.236.* 29.08.06, 14:14
        tego sie obawiałam, czyli jednym słowem zamienił stryjek motyczkę na kijek
    • Gość: żabka Re: trwale prostowanie wlosow? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 14:18
      ten "zabieg" był juz jakiś czas temu więc teraz sa moze lepsze srodki, ale mimo
      wszystko z kręconych włosów idealnie prostych sie nie da zrobić. no chyba ze
      prostownicą, ale to tylko na kilka godzin pod warunkiem że na dworze nie jest
      wilgotno:):):)
      • Gość: Anna Re: trwale prostowanie wlosow? IP: 80.51.236.* 29.08.06, 14:35
        niestety znam ten ból bo mam kręcone włosy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka