Gość: kaja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 13:15 potrzebuję namiary na dobrego architekta w częstochowie, chodzi o projekt domu jednorodzinnego. może możecie kogoś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zzz Re: architekt IP: *.hcz.com.pl 29.08.06, 13:50 A nie lepiej kupić gotowy projekt?.Wejdź na www.archon.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: architekt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 14:11 myślałam o tym żeby kupić gotowca i przejżałam już wiele projektów z archona też, ale kusi mnie możliwość stworzenia czegoś niepowtarzalnego dlatego szukam architekta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ar Re: architekt IP: 195.189.52.* 29.08.06, 14:15 architekt? student architektury? kogo wolisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: architekt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 14:25 przypuszczam że na etapie pozwoleń na budowę to musi być ktoś kto ma uprawnienia, ale na etapie wstępnego pomysłu na projekt to może być ktoś kto ma dobre pomysły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aciki Re: architekt IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.06, 18:37 Stanowczo moge tylko odradzić Jacka Świerczyńskiego, mój projekt wlecze się już 14 miesięcy, nie dotrzymuje żadnych terminów, nie pojawia się i nie dzwoni. Ręce mi opadły już dawno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: architekt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 09:46 dzięki za ostrzeżenie czy ten pan jest z częstochowy? Odpowiedz Link Zgłoś
taoo Re: architekt 30.08.06, 13:10 Gość portalu: aciki napisał(a): > Stanowczo moge tylko odradzić Jacka Świerczyńskiego Podobnie architekt Zenon (?) Sobczak. Trzeba było zrobić swój projekt, on (jego pracownica) to tylko wrzucił w komputer, wydrukował i podbił. A skosił jak za swój. Na fakturę czekamy już 5 lat i raczej nie ma nadziei, że ją dostaniemy w ogóle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: architekt IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.06, 14:12 dzięki, będę się wystrzegać. Odpowiedz Link Zgłoś